Pročitajte zvanični opis

Диверсе, Енгагед, Инспиринг - ово је Southwestern Law School - историја јавне службе, иновативни наставници, бриљантни научници и алумни који се баве питањима. Припремите се да успете кроз наше иновативне наставне програме и искуствене могућности за учење. Вибрантни средишњи градски камп пружа идеално окружење за проучавање закона, подстичући акценат на заједницу, различитост и јавни сервис.

Основан пре више од 100 година, Соутхвестерн је развио репутацију за дипломиране адвокате који су добро заокружени, предузетнички и спремни да успију.

Ученици на југозападу имају снажан осећај за заједницу. Они долазе из готово сваке државе, више од десетак земаља и представљају преко 200 додипломских институција. У најновијој класу уласка, жене представљају 53 процента, док мањине чине 49 посто, а студенти пријављују течност на више од 20 страних језика. Просечна старост је 27 година, са опсегом од 21 до преко 50 година. Последњих година Соутхвестерн је имао највише представника афроамеричких студената и другог највишег латиноамеричког студента у било којој правној школи у Калифорнији. Удружење студената удружења спонзорише награђиване програме за добробит студената и заједнице и надгледа преко 50 студентских организација, укључујући правна братства; мањинске, културне, политичке и верске групе; и друштва фокусиране на одређена подручја права.

Инспиративно академско окружење

Соутхвестерн је створио добродошлицу оаза која је усредсређена на студенте у живописном центру града Лос Анђелеса, и укључује једну од најисторијих архитектонских знаменитости града - икона Буллоцкс Вилсхире зграде. Ово уметничко-децо ремек дело је у срцу кампуса, који седи усред коридора јавне службе у Лос Ангелесу. Ученици у Соутхвестерну сваке године посвећују више од 20.000 сати про боно служби у заједници.

Траилблазинг Алумни

15.000 алумни у југозападу укључиле су истакнуте јавне функционере - од чланова Конгреса до градоначелника и преко 400 судија - као и оснивача главних адвокатских кућа и генералних заступника мултинационалних корпорација. Правна школа има снажне везе са правним, пословним и грађанским сектором, а њен институт за забаву и медије Биедерман је уско повезан са забавном дјелатношћу у Холливооду и на међународном нивоу. Док већина дипломаца из Соутхвестерна одлучи да практикује у Калифорнији, алумни могу се наћи у готово свакој држави, на две територије и више од двадесет земаља. Јужно-западни алумни служили су као чланови америчког сената и представничког дома, чланови сенатског и државног сената у Калифорнији и предсједавајући скупштине, државни секретар у Калифорнији, државни благајник у Калифорнији и жупанијски државни тужилац у Лос Ангелесу. Многи студенти из Јужног Запада су најдужи правосуђе у историји Врховног суда у Калифорнији, првом америчком градоначелнику у Лос Анђелесу, првом америчком судији окружног суда у континенталној држави САД, првом женском афроамеричком апелационом судском правосуђу у нацији, првом судији у Сједињеним Државама у Латини и првом америчком судији у Калифорнији, међу бројним другим првима.

Иновативно правно образовање

Соутхвестерн је једина правна школа која нуди четири ЈД програме који се разликују како у распореду, тако иу наставном приступу. Соутхвестерн је лидер у курикуларним иновацијама и стручности, посебно у областима забавне и медијске праксе, међународног права, кривичног права и заговарања судских процеса. Потребан наставни план и програм обогаћује око 200 изборних предмета, 150 вежби, 6 клиника и 4 практикума. Побољшања виших делова укључују преко 50 курсева стручних вештина, интерсесион у јануару, предвиђене курсеве и специјалне краткорочне курсеве науке од стране међународних правних стручњака.

Соутхвестерн је такође основао трогодишње и четворогодишње ЈД / МБА програме са Друцкер Градуате Сцхоол оф Манагемент на Цларемонт Градуате Университи. Програми БА / ЈД 3 3 се нуде у партнерству са Калифорнијским државним универзитетом, Нортхридге и Калифорнијским државним универзитетом, Домингуез Хиллс. Соутхвестерн такође нуди програме ЛЛМ у индивидуалним правним студијама и забави и медијском праву.

Соутхвестерн је била прва правна школа која је успоставила центар за забаву и медијско право. Интернационално признати Биедерман институт за забаву и медије помаже припремању студената за праксу права у креативним индустријама као што су филм, телевизија и музика.

Правна школа на Ваше услове

Наши ученици привлаче прекрасан камп Соутхвестерн у центру космополитског града, близу судова, коридора јавне службе и индустрије забаве. Осјећају се као код куће у нашој инклузивној заједници, и охрабрени од стране нашег приступног факултета. Они желе да прате стопе нашег страшног алумни док правдају прилагођену праксу у правној школи под сопственим условима. Гледајте видео како бисте сазнали како осам наших студената изабере правну школу која је била права за њих.

Соутхвестерн је Правна школа ЛА

Соутхвестерн је Лав Сцхоол у ​​Лос Ангелесу. Од нашег оснивања пре више од 100 година, на нашу локацију у срцу Коридора јавног интереса Лос Анђелеса на Булевару Вилсхиреа у Кореатовну, нашим везама са индустрији забаве и Окружном тужбом, Соутхвестерн има дубоке везе са градом анђела. Погледајте видео снимак како бисте видели брзу статистику о нашим алумним траилблазама, нашим иновативним програмима студија и наставног плана и програма, нашим извођењима и клиникама и нашој разноликости.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

Southwestern Law School

Ефективна правна студија пост-ЈД пружа могућност детаљније истражити области закона кроз прилагођени наставни план и програм који воде водећи стручњаци у стимулативном ак ... [+]

Ефективна правна студија пост-ЈД пружа могућност детаљније истражити области закона кроз прилагођени наставни план и програм који воде водећи стручњаци у стимулативном академском окружењу. На Southwestern Law School нудимо изванредан Мастер оф Лавс (ЛЛ.М.) програм који испуњава то обећање.

Соутхвестерн флексибилни генерал ЛЛ.М. Програм Индивидуализованих студија је дизајниран за студенте који су већ стекли диплому права у Сједињеним Државама и иностранству и желе да прошире своје правне студије у складу са својим личним и професионалним циљевима.... [-]

Сједињене Америчке Државе Los Angeles
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Southwestern Law School

Southwestern Law School позива упите страних адвокатских кућа и појединачних интернационалних практичара из области технологије, забаве и интелектуалне својине за предлог ... [+]

Southwestern Law School позива упите страних адвокатских кућа и појединачних интернационалних практичара из области технологије, забаве и интелектуалне својине за предлоге специјалних тренинга који воде до доделе ЛЛ.М.

У временским убрзаним информацијама и комуникацији, пракса закона постаје све глобалнија. Southwestern Law School , смештен у најкултурнијем разноликом граду у САД-у, и средиште забавне и технолошке индустрије, нуди индивидуализовану стручност и специфично знање о домену у овим и другим областима. Осим основних курсева о интелектуалној својини и уговорном праву, Соутхвестерн нуди највећи број изборних предмета у области забавних и технолошких закона, што омогућава прилагођене специјализације за глобалне практичаре. Какав ће бити утицај преговора о међународним трговинским споразумима између САД и њених суседа? Ко су победници и губитници у дебати о неутралности САД-а? Како ће закон о заштити података о Европској унији утицати на иновације и конкуренцију? Шта је кинеска еволуцијска позиција о трговачким тајнама? Како Холливоод интерагује са међународним филмским индустријама у Кини, Индији, Нигерији (и недавно Саудијској Арабији)? У свету у којем се питања мењају брзо као одговори, Соутхвестерн обучава своје студенте да савладају темељне правне концепте, као и индустријске пословне праксе, пружајући им релевантан контекст и вештине за навигацију потребама својих послодаваца и клијената.... [-]

Сједињене Америчке Државе Los Angeles
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Southwestern Law School

Соутхвестерн нуди најобухватнији пост-ЈД програм студија који води до магистра права (ЛЛ.М.) у области забаве и медија у земљи. Под покровитељством Доналд Е. Биедерман ин ... [+]

Соутхвестерн нуди најобухватнији пост-ЈД програм студија који води до магистра права (ЛЛ.М.) у области забаве и медија у земљи. Под покровитељством Доналд Е. Биедерман института забаве и медија Доналд Е. Биедерман, Соутхвестерн припрема тренутне адвокате и нове дипломате правника за вежбање креативних индустрија као што су филм, телевизија, музика, позориште, оглашавање, спорт и медији. Овај ЛЛ.М.... [-]

Сједињене Америчке Државе Los Angeles
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom