Read the Official Description

УНЦ Правни факултет је основан 1845. године и део је Универзитета Северне Каролине у Цхапел Хиллу, првом државном универзитету подржаном у држави. Школа је одобрила Америчка адвокатска комора од 1928. године.
Закон о Каролини припрема изванредне адвокате и вође да служе људима и институцијама Северне Каролине, нације и света. Дом многим центрима и иницијативама, школа нуди снажну експертизу у грађанским правима, банкарству, законима о заштити животне средине, интелектуалној својини, предузетништву и хартијама од вриједности, критичким студијама, стечају и уставној истрази.
Правна школа УНЦ тежи да буде велика школа јавног права. У ту сврху прати четири пута мисију:

  • Да припремите изванредне адвокате и лидере за бар, клупу, сва јавна и приватна правила и јавни сервис,
  • Да би национално и међународно значајно допринело правним и политичким доприносима кроз амбициозан програм истраживања и стипендирања,
  • Да се ​​подигне животне етичке вредности, посвећеност правди и трајна посвећеност про боно и јавној служби и
  • Да служе правној професији, људима и институцијама Северне Каролине, нацији и свету.

За упечатљиве, високе студенте калибра, УНЦ Правна школа је често савршен избор. Када напусте наш лепо леп кампус, они то раде као поуздани и принципијелни заступници правде.
Наши алумни раде са разликом широм света. Бројали смо многе национално познате правне стручњаке и водеће стручњаке међу нашим факултетом, који знају да дубоко, функционално и нијансирано разумевање закона мора бити праћено савладавањем практичних вјештина легализације.
Ми подстичемо све потенцијалне ученике да истражују конкурентни пејзаж правног образовања, а за оне који траже доказ изузетне прилике, радујемо се нашем случају и саслушању вашег.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

University of North Carolina School of Law

Једнодневни ЛЛ.М. (Мастер оф Лавс) је намењен страним адвокатима који су већ стекли основна права на универзитетима у својим матичним земљама. Програм нуди међународних п ... [+]

Једнодневни ЛЛ.М. (Мастер оф Лавс) је намењен страним адвокатима који су већ стекли основна права на универзитетима у својим матичним земљама. Програм нуди међународним адвокатима могућност да развију мајстор кључних области америчког права у једној од највиших правних школа у држави, Универзитета у Сјеверној Каролини у Цхапел Хиллу (УНЦ-ЦХ). ЛЛ.М. студенти добијају правну обуку у америчком праву кроз национално признате центре УНЦ-а и подручја академске снаге у правним областима која су у великој потразњи широм свијета (нпр. закон о банкама и финансијама, закон о енергетици / природним ресурсима и ИП). ЛЛ.М. ученици полажу већину својих одељења заједно са ЈД студентима, омогућавајући им да деле своје међународне перспективе док уче амерички закон. ЛЛ.М. студенти могу да се усредсреде на одређени пут експертизе који се нуди у неколико одабраних области права; или ЛЛ.М. ученици могу да се баве ширим општим покривањем система права Сједињених Држава. Не постоји званични лимит за величину ЛЛ.М. сваке године. Међутим, ми смо нови програм и стога су мањи у величини од многих других ЛЛ.М. програме. Због ове мале величине програма, ЛЛ.М. студенти примају снажну индивидуалну пажњу и помоћ од стране ЛЛ.М. програмска администрација, ЛЛ.М. директор факултета и факултет правног факултета. ЛЛ.М. ученицима се обезбјеђују додатни ресурси од два Деанових стипендиста и часника за писање часова који служе као вршњачки ментори и студентски савјетници за ЛЛ.М. студенти.... [-]

Сједињене Америчке Државе Chapel Hill
August 2019
Redovne studije
1 - 1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom