Read the Official Description

УЦ Ирвине Лав Сцхоол отворила је своја врата студентима у августу 2009. године, прву нову јавну школу у Калифорнији већ више од 40 година. УЦИ закон настоји створити идеалну правну школу за 21. век тако што ће радити на најбољом послу обучавања адвоката за праксу права на највишим нивоима професије. Запослен од престижних школа, факултет је рангиран на шестом месту у научној студији. Студентско тело има квалификације за пријем упоредиве са студентским тијелима у 20 најбољих правних школа. Иновативни курикулум школе наглашава практично учење, интердисциплинарне студије и јавни сервис.

Шта је специјално о УЦИ закону


ОДЛИЧНИ ФАКУЛТЕТ/>

Факултет је био изграђен на највишим правним факултетима на седмом месту у научном удару у недавној студији, иза Иале, Харвард, Цхицаго, Станфорд, НИУ и Цолумбиа. Одлична настава је такође велики приоритет, а бројни чланови факултета су освојили награде за наставу у својим ранијим институцијама.

ИНЖЕЊЕРИНГ-ЕДГЕ

Основана 2009, УЦ Ирвине Лав Сцхоол настоји створити идеалну правну школу за 21. век наглашавајући практично учење, интердисциплинарне студије и јавне услуге.

РЕАЛ-ЖИВОТНО ИСКУСТВО

Сви студенти заправо практикују закон (под пажљивим надзором), док су у УЦИ закону, почевши од првог разреда Лавиеринг Скиллс-а, гдје врше интервјуе за бесплатну правну помоћ или јавне канцеларије за одбрану - и кулминирају са значајним заступањем клијената у правном поретку клинику пре завршетка школовања.

ОСТАЛИ СТУДЕНТИ

Осамдесет осам процената УЦИ закона који су полагали правосудни испит у јулу 2012. године, фебруару 2013. или јули 2013. године прошли су бар у најмање једној јурисдикцији. (До овог тренутка, имали смо 134 дипломаца који полажу правосудни испит, а сада је прошло 118 или 88%.) Правосуђе у којима су наши дипломци прошли бар укључују Аљаску, Калифорнију, Хаване, Массацхусеттс, Мариланд, Нев Јерсеи, Њујорку, Пенсилванији и Тексасу.

СМАЛЛ ЦЛАССЕС

Однос студената-факултета је 10 до 1, што значи да су часови мање и професори имају више времена за појединачне студенте.

АТТОРНЕИ МЕНТОРС

Сваком новом студенту додељен је ментор адвоката из локалне правне заједнице како би пружио смернице у академским и каријерним питањима.

АЦТИВЕ ПРО БОНО

Више од 90% ученика укључено је у Про Боно програм, учествујући у бројним пројектима у којима су пружали правне услуге под надзором адвоката. Студенти се подстичу да пријаве 120 професионалних сати за три године.

ЗАДОВОЉЕНИ СТУДЕНТИ

Анкета о учењу студената 2016. године показује да УЦИ закон далеко премашује национални просек када је у питању задовољство студената. Око 95% наших студената у све три класе оцењује своје искуство у УЦИ закону као одлично или добро, а око 95% говори да би вероватно поново похађали УЦИ закон ако би могли почети.

УСПЕШНИ ПЛАСМАНИ

Наши студенти су већ годинама проводили своје љето и започели своју каријеру у различитим правним оквирима, укључујући велика, средња и мала адвокатска канцеларија, владине агенције, организације јавног интереса, опће адвокатске канцеларије и друге алтернативне каријере.

ПРЕСТИГИОУС ЦЛЕРКСХИПС

Судије у различитим федералним окружним и апелационим судовима и државним апелационим и врховним судовима ангажовале су ученике УЦИ закона да би служили као постдипломски правни службеници. Ове службе обухватају и земљу и савезни правосудни систем.

ИНЦОМПАРАБЛЕ ЛОЦАТИОН

Правна школа се налази у прелепој, приморској Јужној Калифорнији, 40 миља јужно од Лос Анђелеса и 90 миља северно од Сан Дијега.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

University of California, Irvine - School of Law

Дипломски порески програм на Калифорнијском универзитету, Правна школа Ирвине нуди иновативни наставни план који учи студенте са дубином доктрине и практичним вештинама п ... [+]

О Дипломатском пореском програму

Један од врсте програма о порезном закону оријентисаног на праксу.

Дипломски порески програм на Калифорнијском универзитету, Правна школа Ирвине нуди иновативни наставни план који учи студенте са дубином доктрине и практичним вештинама потребним за праћење порезног закона на највишим нивоима, у Сједињеним Државама или у иностранству.

Дипломски порески програм има за циљ производњу дипломаца који су спремни за каријеру као порески адвокати, судије, порески администратори и заговарачи политике, као и значајно повећање пореских способности оних који су већ чланови пореске професије.... [-]

Сједињене Америчке Државе Irvine
April 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of California, Irvine - School of Law

Магистар правних студија (ЛЛ.М.) програм на Универзитету у Калифорнији, Правна школа Ирвине нуди првостепену правну едукацију за адвокате, судије, владине службенике и др ... [+]

Магистар правних студија (ЛЛ.М.) програм на Универзитету у Калифорнији, Правна школа Ирвине нуди првостепену правну едукацију за адвокате, судије, владине службенике и друге који желе постати образовани о правном систему и пракси права У Сједињеним Америчким Државама. Нудимо генералног ЛЛ.М. програм који се може прилагодити интересима сваког појединца, чиме се јединствено опремају студенти са знањем и вештинама како би се изврсили у данашњој глобалној правној заједници, без обзира на личне и професионалне циљеве.... [-]

Сједињене Америчке Државе Irvine
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
East Peltason Drive,401
92697 Irvine, California, Сједињене Америчке Државе