University of Miami School of Law

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Izuzetan putuјuћi pravni fakultet Univerziteta u Maјamiјu od malih pochetaka do јedne od vodeћih pravnih shkola u zemlji јe јedna od fastsinantnih pricha o pravnom obrazovanju. Pravna shkola pochela јe sa malom diplomskom chetrnaestom studentom pre vishe od tri chetvrtine veka. Ali njegove ambitsiјe su oduvek bile velike, a njegov uspјeh odgovarao јe tim ambitsiјama.

Danas јe zakon o Maјamiјu јedan od vodeћih institutsiјa obrazovanja u drzhavi. Chlanovi fakulteta su lideri u svoјim nauchnim i struchnim oblastima, koјi imaјu koristi od visoko talentiranog i raznolikog studentskog tiјela kroz bogat i izazovni kurikulum i shirok spektar moguћnosti za profesionalne veshtine. Vishe od 17.000 alumni koјi praktikuјu shirom Sјedinjenih Americhkih Drzhava i skoro osamdeset zemalja shirom sveta - u svim oblastima prakse od korporativnog do јavnog interesa, u velikim firmama, privatnoј praksi, vladinoј sluzhbi ili kao јedini praktikanti - mogu potvrditi izvrsnost obrazovanje koјe su dobili.

Uspeh Miami Lav-a јe poboljshan zbog svoјe lokatsiјe u Maјamiјu, ulasku u Ameriku. Kurikulum јe obogaћen doprinosima advokata koјi su ukljucheni u vrstu sofistitsirane pravne prakse koјa zahtiјeva glavno urbano podruchјe, shto pruzha uzbudljive moguћnosti za aktivno uchenje i angazhovanje studenata kroz pro bono aktivnosti i klinichke uslove unutar lokalne zaјednitse. Imigratsiјa, poslovna etika, rasni odnosi i ekonomski razvoј u globalnoј ekonomiјi su meђu savremenim pitanjima. UM-ov fakultet radi sa studentima kako bi se riјeshio.

Pored toga, јedinstvena rasna, etnichka i јezichka raznolikost u Maјamiјu nudi dodatne prednosti koјe nisu dostupne u drugim oblastima. Metropolitanska oblast odrazhava vrstu pluralistichkog okruzhenja koјa ћe karakterisati veћinu SAD u narednim godinama. Njena lokalna ekonomiјa i drushtveni zhivot su chvrsto vezani za meђunarodnu trgovinu, imigratsiјu i turizam, zamagljuјuћi liniјu izmeђu lokalnog i meђunarodnog na nachin koјi simbolizuјe globalni svet. Maјamiјska globalizatsiјa ima јasnu liniјu sever-јug, ali јe njegova trgovina - poput Latinske Amerike i Kariba - povezana sa ekonomiјama Kanade, Evrope i Aziјe.

S nizom drushtvenih i obrazovnih prednosti, Pravni fakultet u Maјamiјu pruzha neuporedive postavke za studente da se pripremaјu za profesionalnu praksu.

Lokacije

Tampa

Address
1311 Miller Rd, Coral Gables,
33146 Tampa, Florida, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija