Pročitajte zvanični opis

УСК Гоулд је елитни правни факултет посвећен академској изврсности. Наш успјех се састоји од факултета свјетске класе, блиског и разноликог студентског тијела, добро смјештеног кампуса, интердисциплинарног курикулума и мреже потпомогнутих бивших студената.

Факултет је национално признат за своју стипендију у многим областима, свој интердисциплинарни фокус, јавну службу и водство у струци. Наша мала величина разреда и низак однос између професора и студената стварају интимну и колегијалну околину за учење.

Основан 1900, УСЦ Гоулд је био први правни факултет Јужне Калифорније. Од најранијих дана школе, уписали смо жене и ученике у боји. Данас одржавамо једну од најразличитијих народних студената права и уписујемо већину међународних студената. Ово ствара окружење које негује широк спектар перспектива и искустава.

Наша локација у Лос Анђелесу пружа студентима огромне могућности у једном од најбољих правних тржишта и најпрометнијим судовима у земљи. Од Силицијумске плаже до центра Лос Анђелеса, УСК Гоулд нуди приступ службама, вањским сарадницима и каријерним могућностима са законским и пословним фирмама, агенцијама од јавног интереса и забавним, медијским и технолошким фирмама. Положај Правног факултета на универзитетском кампусу УСЦ Универзитета подржава бројне могућности за интердисциплинарно образовање и истраживање међу мноштвом реномираних школа.

УСЦ је први увео концепте интердисциплинарног и клиничког правног образовања. Први модерни програм правне помоћи израстао је из клинике УСК Гоулд основане 1929. године. Године 1965. постали смо једна од првих школа која је интердисциплинарно усредсредила студиј права. Данас је наш курикулум прожет курсевима на раскршћу разних кључних дисциплина, а ми нудимо 15 програма двоструког степена. Кроз наше многобројне клинике, практикуме и стручна усавршавања, студенти стичу практичну обуку из праксе, радећи са правим клијентима.

Правни факултет се може похвалити подршком и уским везама са више од 10.000 професионалаца широм свијета. Тројанска породица је веома лојална и моћна мрежа која је дубоко посвећена успеху УСЦ дипломаца. Наши алумни су партнери у највећим светским адвокатским канцеларијама, водећим међународним компанијама и служе као лидери у државним и јавним службама. Више од 500 УСЦ Гоулд алумнија је служило као државни или савезни судија.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

Двогодишњи проширени магистар права (ЛЛМ) на УСЦ Гоулд омогућава вам да проведете једну годину учења о америчком правном систему и усавршавању правног енглеског прије упи ... [+]

Двогодишњи продужени мастер (ЛЛМ) степен

Двогодишњи проширени магистар права (ЛЛМ) на УСЦ Гоулд омогућава вам да проведете једну годину учења основних елемената америчког правног система и усавршавање правног енглеског прије једне године студија ЛЛМ-а.

Током прве године, добићете академску обуку о правном читању и разумевању, информисању случаја, правној анализи и још много тога док побољшавате своје знање енглеског језика. Мале, персонализоване часове пружају вам могућност да се прилагодите животу у САД и присуствују УСЦ-у.... [-]

Сједињене Америчке Државе South Los Angeles
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Southern California USC Gould School of Law

За појединце са првим степеном права изван САД-а, стећи темељно разумијевање америчког права са нашим 1-годишњим ЛЛМ-ом. Студенти могу да заврше специјализацију из сертиф ... [+]

Мастер оф Лавс (ЛЛМ) Дегрее

Наш Мастер оф Лавс (ЛЛМ) се фокусира на амерички правни систем за међународно образоване адвокате. Стални, једногодишњи ЛЛМ пружа темељне вјештине и знања која су одмах примјењива у правној пракси у стварном свијету.

ЛЛМ је идеалан за међународне:

адвокатисудијевладини званичницитужилацакорпоративни правни саветникбанкаринедавним дипломираним правницимаЗашто изабрати ЛЛМ Дегрее на УСЦ Гоулд?... [-]
Сједињене Америчке Државе South Los Angeles
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom