Read the Official Description

Формална студија права је део Ваке Форест универзитета од 1894. године. Током година, Ваке Форест се развио као мали баптистички колеџ за људе који се налазе северно од Ралеигха , Северна Каролина , на независни, вишедимензионални, национално признати универзитет који се налази у Винстон-Салему . Универзитетска правна школа у Ваке Форесту је порастао и понекад је водио развој институције чији је део. Правна школа , која је радила на задовољавању потреба промјене правне струке, као и промјенљивих потреба студената, и даље је лидер у правној едукацији кроз моделирање ангажмана и професионализма кроз академску изврсност и темељну посвећеност услугама.

Наша мисија

Наша школа настоји да припреми наше студенте за праксу права у Сједињеним Државама. Неки од наших дипломаца ће користити своје правне едукације за важне сврхе осим за праксу у праву, али ми препознајемо да сваки дипломирани студент може бити примљен у бар у било којој од 50 држава. Стога смо одговорни да својим ученицима пружимо темељ правних знања и вештина на основу којих могу да изграде животне услуге у оквиру правне струке. Морамо покусати да у сваком студенту подстакнемо поштовање владавине закона, посвећеност идеалу јавног сервиса и посвећеност основним професионалним вредностима: искреност, марљивост, компетентност, обавјештајност и цивилити. У регрутовању наших студената и пласману наших дипломаца, наша школа је све више национална у орјентацији, али одржавамо и наставићемо неговати посебан однос са нашом државом и регијом. Наша школа је по традицији и дизајну мала. Наш циљ је успоставити академску заједницу која уједињује студенте, факултете, особље, алумни и пријатеље у проширеној, вјерној породици. Морамо се бавити личним развојем појединог ученика, а ми би требало да охрабримо све ученике да брину једни о другима и за Ваке Форест универзитет. Ми тежимо да превазиђемо све економске или етничке баријере које су можда могле искључити појединце из правне струке у прошлости. Верујемо да се факултет мора посвећивати настави и правној стипендији. Ове функције сматрамо синергистичким аспектима једне занимљивости. Одлична настава је централна у образовном процесу; правна стипендија информише тај процес и доприноси побољшању закона. Трудимо се да на наш факултет привучемо особе чији карактер и понашање представљају професионалне и личне идеје које су основне за мисију школе. Ток студија у Ваке Форесту наглашава основне вештине вежбања. Часови су мали. Наставници су доступни студентима ван класе. У свим предметима наставници наглашавају правну анализу и критичко размишљање и оне подстичу ученике да размотре друштвене и економске услове у којима функционишу законска правила и правила и начини на који адвокати користе те принципе и правила у пракси. Вјерујући да адвокати морају бити у могућности да комуницирају јасно и увјерљиво, наглашавамо развој вјештине у писаној и усменој комуникацији. Такође препознајемо потребу да нашим ученицима подучавамо ефикасну употребу информационих технологија. Схватамо да припремамо наше студенте да живе и раде у променљивом свијету на који утјече транснационални развој и глобализација.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

Wake Forest University School of Law

Правни факултет Универзитета Ваке Форест ЛЛ.М. програм је намењен првенствено међународним адвокатима и студентима који имају први степен права из својих матичних земаља ... [+]

Универзитет Правног факултета Универзитета Ваке Форест ЛЛ.М. програм је намењен првенствено међународним адвокатима и студентима који имају први степен права из својих матичних земаља и желе да унапреде своје законске каријере проучавајући законе Сједињених Држава. Функције програма укључују :

Једногодишњи студиј с пуним радним временом почиње у јесењем семестру. Студенти могу изабрати наставак студирања дуже од годину дана са одобрењем. Ток студија који подстиче студенте да се баве својим индивидуалним интересима кроз истраживање и рад на предметима. Програм подршке менторству који укључује и ЈД-ове и таленте Ваке-овог посвећеног факултета . Вакуфски факултет је понудио јаке међународне програме више од једне деценије, а многи чланови факултета су стручњаци за међународна правна питања. ... [-]
Сједињене Америчке Државе Winston-Salem
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
Wake Forest University School of Law
PO Box 7206
1834 Wake Forest Road
Winston-Salem, NC 27109-7206
USA

Winston-Salem, North Carolina, NC 27109 US
Social Media