Read the Official Description

Стекну квалификације вредности са било ког места на свету

Без обзира на ваш локација, можете добити у вредности квалификацију на Универзитету у Лондону проучавајући са Универзитета у Лондон Интернатионал програма.

Универзитет у Лондону Међународна академија сарађује са 11 колеџа Универзитета у Лондону да понуди флексибилне и учења на даљину програме широм света.

"Састанак сличне оријентисан појединце, радећи кроз питања заједно, шири видике, изградњу тежње и снове -. То је непроцењиво" Олга Жукова МБА студент - Универзитет у Лондону Међународног програма - говори о МБА пленарној сједници.

Глобални лидери у учењу на даљину

Од свог оснивања 1858. године Универзитет у Лондону Међународни Програми обогатио животе хиљада студената широм света. Она је постала глобални лидер у удаљености и флексибилне студије, са више од 54.000 студената у преко 180 земаља.

Обликује свет

Бивши студенти и дипломци су помогли обликовати свет. Не само они имају превазиђу многе личне препреке да студирају, али су такође освојили Нобелове награде, који се води земље и писане велика дела књижевности.

Програм на вас одговара

Било да сте додипломски, или професионалног изгледа да своју каријеру на виши ниво, Университи оф Лондон Интернатионал програма има програм који ће вама одговарати.

Можете бирати између више од 100 степени, диплома, увјерења и појединих модула на основним или постдипломским нивоу. Ако сте у потрази за промену каријере, наши флексибилне методе студија значи да можете побољшати своје вештине без одустајања ваш тренутни посао.

Удаљеност, онлине и флексибилан учење

Ако желите да стекну квалификације које ће вам помоћи да развију или промените каријеру, или ако сте заинтересовани за задирања у субјекта који вас инспирише можемо понудити:

флексибилност студија материјала учење подршка и квалификације.

Студирају по ритму који вама одговара

Не треба да стави свој живот на чекање да студира. Наши флексибилни студија време - са опцијама за пуним или делимичним радним временом студије - омогућавају да стане свој студију око ваше породице и радних обавеза.

Студирају где год да сте

Ако путујете на посао или имају планове да у иностранству крећу, не брините - можете узети своје студије са собом захваљујући нашем окружењу онлине учење. Такође можете седети испите на испитних центара широм света.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

University of London LLM

Гаин престижну Университи оф Лондон ЛЛМ као учење на даљину Мр (магистар закона) је међународно призната постдипломских правног факултета, упоредиво са МБА у бизниса и ме ... [+]

Гаин престижну Университи оф Лондон ЛЛМ као учење на даљину

Мр (магистар закона) је међународно призната постдипломских правног факултета, упоредиво са МБА у бизниса и менаџмента.

Вредна и за правна и не-правних стручњака

Вредна квалификација за оба правна и не-правних стручњака, Универзитет у Лондону међународне програме мр, студирао као учење на даљину, нуди ширину и флексибилност, што вам омогућава да прилагодите правник-мастер у складу са вашим личних и професионалних интереса, без нужно специјализацију у област права.... [-]

Уједињено Краљевство London
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Online студије
Pročitajte više na srpskom