Read the Official Description

Освојите квалификовану квалификацију Универзитета у Лондону било гдје у свијету.

1858. године постали смо најстарији провајдер на даљину и флексибилно учење, омогућавајући студентима да приступе првокласном образовању у својим матичним земљама. Ми остајемо глобални лидер у даљини и флексибилној студији, са више од 50.000 ученика у преко 180 земаља.

Придружите се свјетској класи

Нашу светску репутацију потврђују 18 чланова институција и девет специјализованих истраживачких института. Међу њима су неки од највиших универзитета у свијету, укључујући универзитетски колеџ Лондон, краљевски колеџ Лондон и Лондонску школу економије и политичких наука.

Ове институције пружају академско руководство за наше курсеве, осигуравајући да квалификације вреднују и признају универзитети, послодавци и специфична професионална и статутарна тијела.

Ваш успјех је изграђен на евиденцији академске изврсности и интегритета. С обзиром на високу репутацију наших институција чланица и процесе осигурања квалитета, квалификације вашег универзитета у Лондону су истог високог стандарда, гдје год желите да га проучавате.

Дистанце, онлине и флексибилно учење

Ако желите да развијете или промените своју каријеру или да наставите са субјектом који вас инспирује, можемо вам понудити:

· Флексибилност

· Материјали за студирање

· Подршка за учење

· Праве квалификације.

Такође можете бити уписани у локални наставни центар који смо одобрили да подржавате одабрани курс.

Студирати брзином која вам одговара

Не морате да ставите свој живот на чекање да бисте учили са нама. Наши флексибилни периоди студирања - са пуним радним временом или са половичним временским опцијама - омогућавају вам да прилагодите своје студије око ваше породице и радне обавезе.

Студирати где год да си

Ако путујете на посао или имате план да се преселите у иностранство, не брините - можете да водите студије с вама. Такође можете положити испите у испитни центри широм свијета.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLB

University of London (LLB)

Наша светска класа ЛЛБ је међународног става. То је био први корак у каријери хиљада адвокатских вјештака широм свијета. ... [+]

Наша светска класа ЛЛБ је међународног става. То је био први корак у каријери хиљада адвокатских вјештака широм свијета.

Структура курса и модули

Наша ЛЛБ је подељена на руте. Ваш избор ће зависити од више фактора:

Желите ли студирати за квалификовани степен права (где је већина ваших модула унапред постављена), или неку квалификациони степен (што вам омогућава више избора)?Да ли имате диплому која вас квалификује за дипломски рад? (Студија 9 модула за завршетак, уместо уобичајених 12.)... [-]
Уједињено Краљевство UK Online
November 2019
3 - 5 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom