Keystone logo
Шпанија

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Шпанија 2023

Broj institucija: 263
  • Barcelona, Шпанија

  Švajcarska škola menadžmenta Barselona je međunarodna poslovna škola koja nudi BBA, MBA i doktorat studije. Sa više od 20 partnerskih institucija širom sveta, SSM Barcelona omogućava svojim učenicima da putuju i provedu nekoliko meseci sa svojim partnerskim školama kao deo svog programa internacionalizacije. Studenti doživljavaju različite modalitete učenja, aktivnosti kulturnog uranjanja i direktnu interakciju sa studentima i članovima fakulteta iz različitih kulturnih sredina.

  • Barcelona, Шпанија

  LABASAD je vodeća škola za& dizajn umetnosti na mreži, smeštena u srcu Barselone, Španija. Mi isporučujemo naše master programe preko našeg revolucionarnog ONLIVE formata, tako da možete studirati kad god i gde god želite! Svi naši programi su 100% online i takođe žive, tako da smo online škola, ali sa licem u lice duše.

  • Sitges, Шпанија

  IAB je vodeća evropska institucija za scenske umetnosti koja priprema umetnike za svetsku scenu u intenzivnom okruženju za učenje zasnovano na studiju. Sva nastava je na engleskom jeziku i nudimo stručno usavršavanje najvišeg standarda u različitim oblastima, uključujući: gluma (BA Hons) Komercijalni ples (BA Hons) Dance (Fondacija, BA Hons) Muzičko pozorište (Fondacija, BA Hons) Masters (gluma, muzički teatar i koreografija specijalizma) Nalazi se u prelepom plaži strani grada Sitges, Barselona, IAB je zaista međunarodna i dinamična organizacija sa studentima iz preko 50 nacionalnosti. Svi kursevi su usmereni ka pripremi diplomiranih studenata za karijeru kao profesionalni izvođači u svojoj izabranoj oblasti i naši Bachelor i Masters kursevi su potvrđeni od strane Liverpool John Moores Universiti (LjMU) u Velikoj Britaniji koji su naši dodeljivanje telo.

  • La Rochelle, Француска
  • Athens, Грчка
  • + 4 više

  EU-CONEKSUS - Evropski univerzitet za pametnu urbanu obalnu održivost je snažno partnerstvo između devet univerziteta koji razvijaju nauku i inovacije u središte izvrsnosti za pametnu urbanu obalnu održivost (SMUC). EU-CONEKSUS - Evropski univerzitet za pametnu urbanu obalnu održivost promoviše zajedničke evropske vrednosti i ojačani evropski identitet okupljanjem nove generacije Evropljana, koji mogu da sarađuju i rade u različitim evropskim kulturama, na različitim jezicima i preko granica.

  • Madrid, Шпанија
  • Barcelona, Шпанија
  • + 1 više

  ESERP, sa više od trideset pet godina iskustva, karakteriše izuzetna metodologija i stalne inovacije. Pozicioniran kao jedna od pet najboljih poslovnih škola u zemlji, sa sedištem u Barseloni, Madridu i Majorci, nudi niz kurseva koji uključuju Masters& MBAs u oblastima marketinga, menadžmenta, luksuza, ljudskih resursa, korporativne komunikacije, finansija i međunarodnih odnosa. ESERP je postao mesto susreta domaćih i međunarodnih studenata koji je omogućio više od 41.000 studenata da razviju svoj talenat u poslovnom svetu. - Glavni govornici Učite od onih sa iskustvom. eserpovi zvučnici imaju solidnu evidenciju koja ih čini dosadašnjim rezultatima što ih čini referentnim profesionalcima u svojoj oblasti specijalizacije. - Tečno učenje Impresivno iskustvo treninga. Istražuje stvarne poslovne slučajeve korišćenjem tehnologija i simulacija, kombinujući tehnologije i simulacije, kombinujući online i offline okruženja. Fleksibilna obuka za razvoj vaših e-veština - Soft veštine Prilagođavanje promenama, liderstvo, strateška vizija. Neke od mekih veština koje Svetski ekonomski forum smatra neophodnim, mi ih ugrađujemo u naše programe u okviru metodologije slaganja veština. - Profesionalni razvoj Koji su vaši profesionalni ciljevi? Kroz mentorske i trenerske sesije pratimo i savetujemo vam da dizajnirate svoj plan karijere ili ga preusmerite. Ili čak da počnete da gradite svoj lični brend. Umrežavanje: Izgradite vrednu mrežu kontakata. Prilika da stupite u kontakt sa profesionalcima iz drugih sektora, ali koji su povezani sa vašim profesionalnim područjem.

  • Madrid, Шпанија
  • Amsterdam, Холандија
  • + 8 više

  IE Univerzitet je za studente koji pristupaju učenju kao načinu života. Pružamo podržavajuću zajednicu u kojoj studenti i nastavnici međusobno komuniciraju u procesu učenja. IE Univerzitet ima personalizovanu zajednicu usredsređenu na studente sa bogatom raznolikošću pojedinaca, ideja i pristupa. Svake godine preko 130 nacionalnosti su zastupljeni na svom kampusu, sa preko 75% svojih studenata dolazi izvan Španije. IE Univerzitet je priznat širom sveta i od strane najprestižnijih udruženja za kvalitetnu nastavu. Sa inovativnom vizijom, preduzetnički duh, i fokus na humanističke i akademske strogosti, IE Univerzitet je posvećen obrazovanju profesionalaca koji će napraviti razliku u društvu. Naš pristup učenju zasnovan na praksi započinje u učionici i nastavlja se širom sveta, pripremajući naše učenike da postanu međunarodni profesionalci. Ako želite inspirativno i izazovno obrazovanje koje će oblikovati ko ste i ko ćete postati, IE Univerzitet će proširiti svoje horizonte, povezati vas sa svetom i voditi vas na jedinstvenom putu potrebnom za postizanje svojih ciljeva.

  • Vitoria-Gasteiz, Шпанија
  • Leioa, Шпанија
  • + 1 više

  Naša misija je da negujemo prosvetljenu populaciju pružanjem kvalitetnog obrazovanja i obuke zasnovane na znanju, inovacijama i pravičnosti. Kao javna ustanova finansiramo zajednicu, a i naknade i usluge se u maloj meri oslanjaju na studente: naš univerzitet je u vlasništvu svih, otvoren za sve. Podržavamo prihvatanje alternativnosti i uključivanje svih članova izvan odstupanja bilo koje vrste.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Шпанија

  Univerzitet Las Palmas de Gran Canaria je javni univerzitet koji ima širok spektar stepeni u svim glavnim oblastima znanja i na svim nivoima (stepeni, magistarski stepeni i doktorati). Naša strategija se fokusira na inovacije, kvalitet i internacionalizaciju, što nas blisko uključuje sa lokalnim društvom.

  • Barcelona, Шпанија

  Univerzitetski koledž EUROAULA je institucija osnovana 1987. godine i specijalizovana za obuku u turizmu. Od KSNUMKS-a, EUROAULA je povezana sa Univerzitetom u Đironi, nudeći diplomu iz turizma, dvostruku diplomu u turizmu i međunarodnom ugostiteljstvu i turizmu, kao i magistarske i postdiplomske diplome. Stoga su te univerzitetske studije u potpunosti zvanične i priznate.

  • Barcelona, Шпанија

  Tokom naše 20-godišnje istorije kao obrazovne ustanove, svaki korak koji smo preduzeli na Zigurat Global Institute of Technologi bio je evoluirati. Zigurat je bio jedna od prvih mezopotamskih konstrukcija i simbolizuje bolje od bilo čega drugog istoriju inženjerstva, arhitekture, znanja i tehnološke transformacije koja nas predstavlja.

  • Barcelona, Шпанија
  • Zürich, Швајцарска

  Swiss School of Business Research нуди академску изврсност са швајцарским квалитетом нашим студентима који се пријављују из целог света да би стекли иновативне дипломе, мастер и докторске студије. Пружамо бројне предности и могућности за раст и развој, у динамичном међународном окружењу, где студенти могу да славе интеркултуралну разноликост и иновативне стилове наставе.

  • Madrid, Шпанија

  ЦУНЕФ је приватни универзитет признат Законом 6/2019, од 27. марта, Заједнице Мадрида. Главни инспиративни елементи CUNEF Universidad су специјализација наставе и истраживања, изврсност и интернационализација.

  • Salamanca, Шпанија

  UPSA, osnovana 1940. godine, je Univerzitet Španske episkopske konferencije. Nije za profit, a njegovo kulturno zvanje i služenje društvenom napretku suština je njegove svakodnevne aktivnosti, uvek sprovedene otvorenim i inkluzivnim duhom.

  • Madrid, Шпанија

  ESIE је конституисана као пословна школа угледног ЦЕС Царденал Циснероса, основана са циљем да поново осмисли образовни модел са флексибилном и иновативном методологијом, чинећи га још доступнијим у смислу ресурса и времена.

  • Madrid, Шпанија

  Припремите се за корисно искуство које ћете памтити заувек. Студирање у ЕАЕ је трансформационо путовање које делите са колегама из разреда из целог света, учествујући у широком спектру активности ван учионице, окружени сталним подстицајима.