Keystone logo

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Острво Ман 2024

Broj institucija: 3
  • Douglas, Острво Ман
  • Douglas, Уједињено Краљевство

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Douglas, Острво Ман

  УЦМ има дугогодишњу репутацију изврсности у обуци и образовању на Острву. Поносни смо што смо током година инспирисали, изазивали и оснаживали наше студенте да позитивно утичу на свет око њих. Нудимо широк спектар курсева, који укључује академске, професионалне и професионалне могућности, као и разоноду и рекреацију. ДАЉЕ ОБРАЗОВАЊЕ Наши курсеви даљег образовања покривају широк спектар предметних области, укључујући: грађевинарство, пословање, администрацију и ИТ; уметност, дизајн и медији; инжењеринг и производња моторних возила; фризерска и лепотна терапија; здравствена заштита; брига о деци; угоститељство и угоститељство; рачунарство и ИТ; опште студије и спорт. За више информација погледајте наш Водич за даље образовање и страницу за даље образовање.

  • Douglas, Острво Ман

  Institute Of Directors (ИоД) основан је 1903. године, а у року од три године добили смо Краљевску повељу за подршку, представљање и постављање стандарда за пословне лидере широм земље. И даље смо дубоко поносни на нашу Краљевску повељу и она остаје у првом плану свега што радимо као организација.