Keystone logo
Андора

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Андора 2024

Broj institucija: 5
  • Encamp, Андора

  Међународна хотелско-туристичка школа Vatel Andorra је институција која је провела 40 година припремајући будуће менаџере и директоре међународне хотелске индустрије. Његова обука се састоји од дипломе из међународног хотелског менаџмента. Вател образовање се простире на 34 земље, са 55 школа, са више од 9.000 ученика, 39.000 дипломаца широм света, 520 наставника и мрежом важних сарадника широм света.

  • Andorra la Vella, Андора

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sant Julià de Lòria, Андора

  Andorra Aviation Academy налази се у Кнежевини Андори. Инспирисани групом љубитеља ваздухопловства, у јуну 2015. потписан је споразум о стварању овог јединственог ваздухопловног дипломског програма са владом Андоре и Универзитетом у Андори.

  • La Massana, Андора

  Знајте нас! НАША МИСИЈА Нудити квалитетно универзитетско образовање наша је главна мисија. Желимо људе који желе да уче на флексибилан и удобан начин, да могу да побољшају своје професионалне вештине и, пре свега, да такође могу да расту и развијају се из људске перспективе. НАША ВИЗИЈА ВАСПИТАЧА Наш педагошки предлог сматра да се обука и образовање не могу изводити ако нису уз помоћ лекова тима компетентних, подржавајућих васпитача, удружених у мисију која им је поверена и способних за рад „заједно и удруживањем . Сви чланови образовне заједнице су део овог тима: наставници, истраживачи, административно и техничко особље, итд. НАША ВИЗИЈА СТВАРНОСТИ ОБРАЗОВАЊА Сматрамо да образовни однос увек треба да буде прожет братством и поштовањем. Из тог разлога, пажњу коју посвећујемо сваком ученику заснивамо на добродошлици, слушању, познавању њихових потреба и на сталној бризи за унапређење њиховог интегралног раста.

  • Sant Julià de Lòria, Андора

  Универзитет у Андори (УдА) је једини јавни универзитет у Кнежевини Андора, микродржави која се налази у срцу Пиринеја. Високо образовање у земљи започело је 1988. године стварањем Школе за негу и Школе рачунарских наука, што је створило Универзитет у Андори, чији се кампус од 2004. налази у центру Сант Јулиа де Лориа.