Keystone logo
Бразил

Studija Pravo u Бразил 2024

Studija u Бразил

Шта је Закон Степен у Бразилу? У Бразилу, закон је учио као студент програм. Када је завршена, студент ће имати Бацхелор 'с дипломирани правник. Он је такође наћи у приватним правним факултетима. Сваки правни степен мора бити акредитована од стране Националне комисије за правно образовање на ОАБ Савезне Цоунсил. Званично, степен закон у Бразилу је диплому у законима и друштвених наука. Доктор Закона, који захтева додатну студију, је такође опција овде. То захтева даље проучавање као и практичну примену на терену. Закон о високом образовању у Бразил Бразил има велики број правних факултета и, као резултат, постоје многи адвокати присутни. У ствари, у једном од највећих у земљи 'с градовима, Сао Пауло, постоје неке 222,000 адвокати присутан. Ово је значајно мање од већине градова у Сједињеним Америчким Државама или Великој Британији. Међутим, постоји реална потреба за квалификованим стручњацима овде јер многи адвокати су мање од угледни.Студент који жели да се баве адвокатуром у Бразилу ће морати да заврши све својих студија, а потом се упишу у току адвокатских програма на једној од многих школа, којих има више од 1000. Студент ће потом морати да дипломирају из те школе. Затим, када он или она дипломира, студент ће морати да положе тест Бар. Ово је разноврсна тест који може бити веома изазован. Примењује се Адвокатске коморе Бразила. Генерално, образовни процес траје око пет година да заврши. За међународне студенте који желе да се упишу у правним програмима у Бразилу, први корак је да се пријаве на једном од факултета добродошлице страних студената. Студенти ће морати да имају средства да плати за себе, укључујући њихову пуну образовања, и мораће да добије студентска виза, што школа може помоћи ученик постићи. Гледајући дугорочно, постоји потреба за квалификованим стручњацима овде, али има доста изазова као добро.Добро квалификовани ученик ће морати да саму себе примењују правилно ради добијања прави ниво образовања.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  185
 • Udeo komunalnih usluga

  23
 • Internet pretplata

  19
 • Lokalni prevoz

  41

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  7
 • Bioskopska karta

  7
 • Pinta lokalnog piva

  2

O Бразил

Бразил је највећа земља у Јужној Америци. Такође је нуди јединствену комбинацију модерног живота и сеоског живота. Бразил, који се граничи са Венецуеле, Гвајана, Суринам, и бројних других земаља, је велика једна на различите начине. Има седми по величини БДП у свету. То је дом за 201.000.000 људи. Она такође има неке од најзанимљивијих промјена које се дешавају као земља расте да испуни захтеве свог млађе популације. За оне студенте који желе да студирају право у Бразилу, има доста перспективних могућности, укључујући и потребе за добро квалификованих професионалаца. Бразил нуди међународне путне визе студентима који су прихваћени у школама у земљи. Ессентиал Чињенице о Бразилу - Бразил има комплексан и компактан систем река које укључују Амазон, црнца и Парана Риверс.Амазон има највећу количину воде садржане у једној реци у свету и други је најдужа река на Земљи - Скоро једна четвртина светске 'с прашума налазе се у Бразилу, углавном се састоји од амазонске џунгле. Амазон Раинфорест је такође дом више врста мајмуна него било ком другом месту на Земљи - Фудбал (Футебол) је Бразил 'с најпопуларнији спорт. Студенти ће открити да било којим средством за великог града посећују током студија у Бразилу има једну или више фудбалским стадионима - Једна трећина Бразилу 'с два милиона становника раде у пољопривредној индустрији.Кафа, кукуруз, пшеница, шећерна трска, пиринач и соја су Бразил 'с примарни усева - Један од седам светских чуда, Христос Спаситељ статуа, налази се у Рио де Жанеиру главни град Бразила је Бразилија, где главни високошколске установе попут Универзитета у Бразилији, Центал Универзитет у Бразилији (Уницеуб) и Католички универзитет Бразилији (УЦБ) налазе се - антрополози су проценили да је чак 60 племена постоје у Амазон Раинфорест да тек треба да направи контакт са цивилизацијом Шта је систем закон у Бразилу? Бразилски правни систем може бити сложен. Земља је федеративна република, са законима на државном, општинских, и савезном нивоу. Са кодиреног правног система, свака компонента владе има свој сет закона заснованих на специфичном контексту тих закона и како се примењују. Судски систем помаже да спроводи законе, од којих су адвокати потребно представљају појединце.Федерални Устав је основно руководеће компонента правног система.

Zahtevi za vizu

Sve studentske vize u Brazilu nazivaju se Privremena viza IV ili VITEM-IV.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Studentska viza (VITEM-IV)

Cena i valuta

Cene studentskih viza za Brazil variraju u zavisnosti od nacionalnosti podnosioca zahteva. Sledeći troškovi mogu biti podložni promenama:

 • Za građane Ujedinjenih Arapskih Emirata: 95 USD
 • Za građane Francuske: 140 USD
 • Za državljane Ujedinjenog Kraljevstva čija je valjanost viza do 180 dana: 40 USD
 • Za državljane Ujedinjenog Kraljevstva čija valjanost viza prelazi 180 dana: 195 USD
 • Za državljane Sjedinjenih Država: 160 USD
 • Za građane iz bilo koje druge zemlje: 40 USD

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Svi stranci koji žele da studiraju u Brazilu - bez ikakvih imigracionih ciljeva ili namere da obavljaju plaćene aktivnosti koje nisu stažiranje - moraju da podnesu zahtev za studentsku vizu. Glavni zahtev za dobijanje studentske vize je da ste upisani na brazilski univerzitet koji je registrovan kod Ministarstva prosvete u Brazilu.

Gde možete napraviti aplikaciju?

U najbližem generalnom konzulatu ili brazilskoj ambasadi

Možete se prijaviti za studentsku vizu za Brazil u najbližem Generalnom konzulatu ili brazilskoj ambasadi.

Sajt:

Kako napraviti aplikaciju?

Trebalo bi da se obratite veb lokaciji svog generalnog konzulata da biste dobili zahtev za studentsku vizu, spisak zahteva i da biste verifikovali postupak prijave i raspored prijave. Definitivno zakažite sastanak sa svojim konzulatom ili ambasadom što je pre moguće.

Da biste se prijavili za VITEM-IV, potrebno je pripremiti sledeću dokumentaciju:

 • Pasoš kandidata koji ne može isteći u roku od 6 meseci i mora imati najmanje dve prazne stranice
 • Jedan obrazac za prijavu za vizu po podnosiocu zahteva, generisan na mreži
 • Dve fotografije veličine 3cm k 4cm
 • Dokaz o prebivalištu u nadležnosti Konzularnog odeljenja Ambasade za proteklih 12 meseci
 • Potvrda o nekrivičnoj evidenciji koju je izdala lokalna policijska uprava podnosioca predstavke za podnosioce zahteva starijih od 18 godina, izdata manje od 90 dana pre prijave
 • Dokaz o stipendiji, ako ne, dokaz finansijske mogućnosti plaćanja tokom celog trajanja kursa
 • Dokaz o upisu u ustanovu kojim se potvrđuje da će podnosilac prijave pohađati kurs studija, jasno navodeći količinu časova nedeljno
 • Notarizovani izvod iz matične knjige rođenih ili deklaracija
 • Potvrda izdata od strane prethodne obrazovne ustanove u kojoj se navodi nivo školovanja podnosioca zahteva
 • Ako podnosilac zahteva bude mlađi od 18 godina i ne putuje sa roditeljima ili starateljima, overena kopija izvoda iz matične knjige rođenih prevedena na portugalski ili engleski jezik i odobrenje za brazilsko izdavanje viza za maloletnike koje su potpisali oba roditelja ili zakonski staratelji kod javnog beležnika
 • Zdravstveno osiguranje važi u Brazilu i nudi pokriće za lečenje i hospitalizaciju, ili PB4 u slučaju studenata iz Portugala

Kada treba da se prijavite?

Vreme obrade može biti brzo i traje samo nekoliko dana, ali to zavisi od zemlje.

VITEM-IV važe do godinu dana u isto vreme, u zavisnosti od toga na koji kurs je student upisan, i može se obnavljati onoliko puta koliko je potrebno da bi student završio kurs. Zahtev za produženje vize mora se obaviti u Federalnoj policijskoj upravi ili Ministarstvu pravde u roku od 30 dana pre isteka tekuće vize. Da biste obnovili vizu nakon godinu dana, moraćete da pokažete dokumentaciju sa univerziteta koja dokazuje da imate razumno prisustvo i performanse da biste nastavili kurs.

Za pripravnike studentska viza važi godinu dana i ne može se obnoviti.

Nakon što se studentska viza odobri podnosiocu zahteva, student ima tri meseca da uđe u Brazil. Nakon ulaska u Brazil, student ima do 30 dana da se registruje u Federalnoj policijskoj upravi grada u kojem će živeti.

Vreme obrade

Mogućnosti za rad

Onima koji dolaze u Brazil sa VITEM-IV nije dozvoljeno da se bave plaćenim aktivnostima koje nisu stažiranje. Međutim, stranim studentima koji su spremni da budu pripravnici u Brazilu dozvoljeno je da obavljaju plaćene aktivnosti. Za stažiranje do četiri meseca, nema potrebe za formalnom vezom sa brazilskom obrazovnom institucijom. Za stažiranje koje traje duže od četiri meseca, obavezna je formalna veza sa brazilskom obrazovnom institucijom.

Sati nedeljno

0

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?