Keystone logo

Studija Pravo u Бразил 2023

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  193
 • Udeo komunalnih usluga

  25
 • Internet pretplata

  20
 • Lokalni prevoz

  43

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  6
 • Bioskopska karta

  7
 • Pinta lokalnog piva

  2

O Бразил

Бразил је највећа земља у Јужној Америци. Такође је нуди јединствену комбинацију модерног живота и сеоског живота. Бразил, који се граничи са Венецуеле, Гвајана, Суринам, и бројних других земаља, је велика једна на различите начине. Има седми по величини БДП у свету. То је дом за 201.000.000 људи. Она такође има неке од најзанимљивијих промјена које се дешавају као земља расте да испуни захтеве свог млађе популације. За оне студенте који желе да студирају право у Бразилу, има доста перспективних могућности, укључујући и потребе за добро квалификованих професионалаца. Бразил нуди међународне путне визе студентима који су прихваћени у школама у земљи. Ессентиал Чињенице о Бразилу - Бразил има комплексан и компактан систем река које укључују Амазон, црнца и Парана Риверс.Амазон има највећу количину воде садржане у једној реци у свету и други је најдужа река на Земљи - Скоро једна четвртина светске 'с прашума налазе се у Бразилу, углавном се састоји од амазонске џунгле. Амазон Раинфорест је такође дом више врста мајмуна него било ком другом месту на Земљи - Фудбал (Футебол) је Бразил 'с најпопуларнији спорт. Студенти ће открити да било којим средством за великог града посећују током студија у Бразилу има једну или више фудбалским стадионима - Једна трећина Бразилу 'с два милиона становника раде у пољопривредној индустрији.Кафа, кукуруз, пшеница, шећерна трска, пиринач и соја су Бразил 'с примарни усева - Један од седам светских чуда, Христос Спаситељ статуа, налази се у Рио де Жанеиру главни град Бразила је Бразилија, где главни високошколске установе попут Универзитета у Бразилији, Центал Универзитет у Бразилији (Уницеуб) и Католички универзитет Бразилији (УЦБ) налазе се - антрополози су проценили да је чак 60 племена постоје у Амазон Раинфорест да тек треба да направи контакт са цивилизацијом Шта је систем закон у Бразилу? Бразилски правни систем може бити сложен. Земља је федеративна република, са законима на државном, општинских, и савезном нивоу. Са кодиреног правног система, свака компонента владе има свој сет закона заснованих на специфичном контексту тих закона и како се примењују. Судски систем помаже да спроводи законе, од којих су адвокати потребно представљају појединце.Федерални Устав је основно руководеће компонента правног система.

Studija u Бразил

Шта је Закон Степен у Бразилу? У Бразилу, закон је учио као студент програм. Када је завршена, студент ће имати Бацхелор 'с дипломирани правник. Он је такође наћи у приватним правним факултетима. Сваки правни степен мора бити акредитована од стране Националне комисије за правно образовање на ОАБ Савезне Цоунсил. Званично, степен закон у Бразилу је диплому у законима и друштвених наука. Доктор Закона, који захтева додатну студију, је такође опција овде. То захтева даље проучавање као и практичну примену на терену. Закон о високом образовању у Бразил Бразил има велики број правних факултета и, као резултат, постоје многи адвокати присутни. У ствари, у једном од највећих у земљи 'с градовима, Сао Пауло, постоје неке 222,000 адвокати присутан. Ово је значајно мање од већине градова у Сједињеним Америчким Државама или Великој Британији. Међутим, постоји реална потреба за квалификованим стручњацима овде јер многи адвокати су мање од угледни.Студент који жели да се баве адвокатуром у Бразилу ће морати да заврши све својих студија, а потом се упишу у току адвокатских програма на једној од многих школа, којих има више од 1000. Студент ће потом морати да дипломирају из те школе. Затим, када он или она дипломира, студент ће морати да положе тест Бар. Ово је разноврсна тест који може бити веома изазован. Примењује се Адвокатске коморе Бразила. Генерално, образовни процес траје око пет година да заврши. За међународне студенте који желе да се упишу у правним програмима у Бразилу, први корак је да се пријаве на једном од факултета добродошлице страних студената. Студенти ће морати да имају средства да плати за себе, укључујући њихову пуну образовања, и мораће да добије студентска виза, што школа може помоћи ученик постићи. Гледајући дугорочно, постоји потреба за квалификованим стручњацима овде, али има доста изазова као добро.Добро квалификовани ученик ће морати да саму себе примењују правилно ради добијања прави ниво образовања.

Visa Requirements

All student visas in Brazil are called Temporary Visa IV, or VITEM-IV.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Student Visa (VITEM-IV)

Cena i valuta

The prices for student visas to Brazil vary depending on the nationality of the applicant. The following cost can be subject to change:

 • For United Arab Emirates citizens: USD 95
 • For France citizens: USD 140
 • For United Kingdom citizens whose visa validity is up to 180 days: USD 40
 • For United Kingdom citizens whose visa validity exceeds 180 days: USD 195
 • For United States citizens: USD 160
 • For citizens from any other country: USD 40

Ko može da podnese zahtev za vizu?

All foreigners that want to study in Brazil - without any immigration goals or intent to perform paid activities that are not internships - need to apply for a student visa. The main requirement to get a student visa is that you are enrolled at a Brazilian university that is registered with the Ministry of Education in Brazil.

Gde možete napraviti aplikaciju?

At the nearest General Consulate or Brazilian Embassy

You can apply for a student visa to Brazil at the nearest General Consulate or Brazilian Embassy.

Sajt:

Kako napraviti aplikaciju?

You should consult your Consulate General's website to obtain a student visa application, a list of requirements, and to verify the application process and timetable. Definitely make the appointment with your consulate or embassy as soon as possible.

In order to apply for a VITEM-IV, it is necessary to prepare the following documentation:

 • Applicants passport which cannot expire within 6 months and must have at least two blank pages
 • One Visa Application Form per applicant, generated online
 • Two 3cm x 4cm sized photos
 • Proof of residence within the jurisdiction of the Consular Section of the Embassy for the past 12 months
 • Non-criminal record certificate issued by the applicant's local Police Department for applicants over the age of 18, issued less than 90 days before the application
 • Proof of scholarship, if not, proof of financial capability to pay for the whole duration of the course
 • Proof of enrollment in the institution certifying that the applicant will be attending a course of study, clearly stating the amount of class hours per week
 • Notarized birth certificate or declaration
 • Certificate issued by the previous education institution stating the level of schooling of the applicant
 • Should the applicant be under the age of 18 and not travel with their parents or guardians, a notarized copy of birth certificate sworn translated into Portuguese or English and an Authorization for Brazilian Visa Issuance for Minors signed by both parents or legal guardians at a public notary
 • Health insurance valid in Brazil offering coverage for treatment and hospitalization, or PB4 in case of students from Portugal

Kada treba da se prijavite?

The processing time can be quick and only take a couple of days, but this depends on the country.

The VITEM-IV are valid for up to one year at a time, depending on which course the student is enrolled in, and can be renewed as many times as necessary in order for the student to finish the course. The request for extending the visa must be done at a Federal Police Department or at the Ministry of Justice within 30 days before the current visa expires. In order to renew the visa after one year, you will need to show documentation from the university which proves you have reasonable attendance and performance to continue the course.

For interns, the student visa is valid for one year and cannot be renewed.

After the student visa is granted to the applicant, the student has three months to enter Brazil. After entering Brazil, the student has up to 30 days to register with the Federal Police Department of the city in which they will live.

Vreme obrade

Mogućnosti za rad

Those who come to Brazil with a VITEM-IV are not allowed to engage in paid activities that are not internships. However, foreign students that are willing to be interns in Brazil are allowed to perform paid activities. For internships of up to four months, there is no need for a formal link with a Brazilian educational institution. For internships lasting longer than four months, a formal link with a Brazilian education institution is mandatory.

Sati nedeljno

0

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?