Keystone logo
Египат

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Египат 2024

Broj institucija: 23
  • Cairo, Египат

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Сједињене Америчке Државе
  • Athens, Грчка
  • + 11 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Египат

  Helwan University је универзитет за технологију и примену, поседује све факторе разлике и различитости. Сматра се јединственим моделом међу египатским универзитетима, јер обухвата факултете уметности, ликовне уметности, примењене уметности, уметничког образовања, музичког образовања и физичког васпитања. Будући да је у срцу индустријске заједнице, Helwan University се сматра јединственим моделом међу египатским универзитетима уопште. Састоји се од 20 факултета, као и 50 истраживачких центара и производних јединица који повезују универзитет са проблемима египатског друштва.

  • Cairo, Египат

  Alexandria University тежи поновном успостављању историјског статуса Alexandria University и постизању свеобухватног квалитативног скока у различитим пољима знања у оквиру племенитих људских вредности, омогућавајући му да заузме водећу позицију у својим националним, арапским, афричким, медитеранским и глобалним окружења. Александријски универзитет је национална, образовна, истраживачка и развојна институција интегрисана у производњу и ширење знања. Такође нагласите изградњу модерног људског бића и културну рехабилитацију друштва. И бити у стању да заузме руководеће позиције у свим секторима.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Египат

  Универзитет МСА пружа студентима прво британско високо образовање у Египту и региону Блиског Истока. Такође им помаже у стицању креативних способности и опредељења за целоживотно учење. Верујемо да наши студенти дипломирају са развијеним вештинама писања, аналитике и комуникације од суштинске важности за њих. МСА дипломци напредују не само на првом послу већ и током читаве каријере.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Египат

  The German University In Cairo , ГУЦ, египатски је приватни универзитет основан председничким декретом 27/2002, према закону број 101/1992 и његовим извршним прописима бр. 355/1996. Немачки универзитет у Каиру / Деутсцхе Университат у Каиру основан је 2002. године у сарадњи са државним универзитетима Улм и Стуттгарт, под покровитељством египатског Министарства високог образовања, Министарства науке, истраживања и уметности, држава Баден-Вурттемберг , Немачка, и уз подршку Немачке службе за академску размену (ДААД), немачке амбасаде у Каиру, Арапске / Немачке индустријске и трговинске коморе (АХК), Савезног министарства образовања и истраживања, Немачка, Државног универзитета у Тибингену, Државни универзитет у Маннхеиму и Академија лепих уметности у Лајпцигу.

  • Canal Mahmoudiah Street, Египат

  Pharos University In Alexandria посвећен је својој улози у развоју друштва пружајући стабилно и подстицајно окружење за образовање и научна истраживања. Универзитет нуди истакнуту образовну услугу пружајући поштене могућности свим студентима да им омогуће постизање одрживог развоја у свим сферама живота и оптимизујући партнерство са националним, регионалним и међународним заједницама у оквиру флексибилног система који омогућава континуирани развој и очување вредности заједнице и етика, пратећи корак са научним и технолошким развојем.

  • Km 22, Египат

  Newgiza University (НГУ) је мултидисциплинарни приватни универзитет у Каиру у Египту. Смештен на легендарној висоравни Гиза, на само неколико минута од Великих пирамида, НГУ пружа универзитетско образовање светске класе студентима на локалном, регионалном и међународном нивоу.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Египат

  Откако Misr International University , посветили смо се академским разликама и квалитетном образовању. Осврћући се на протекле године, испуњен сам поносом на универзитетска достигнућа и континуирану потрагу за интелектуалним, професионалним и креативним развојем својих студената.

  • Beni Suef, Египат

  НУБ је основан у центру Источног Новог Бени Суеф Цити-а, одмах поред пута Каиро-Бени Суеф. Оног тренутка када смо схватили колико пажње треба образовању, посебно у Горњем Египту, исти је тренутак када смо схватили да је наш сан о изградњи НУБ-а достижан. Универзитет је место за неговање омладине и припремање образованих генерација којима можемо поверити развој наше вољене домовине.

  • Cairo, Египат

  Виши институт за инжењерску технологију и пословну администрацију залаже се за пружање изузетног академског окружења које студентима помаже да стекну знање, вештине и професионалну етику да се такмиче на локалном нивоу, ау партнерству са канадским универзитетима квалификују дипломце за регионални и међународно. Институт подржава научна истраживања и стицање поверења заједнице.

  • Cairo, Египат

  Савремени образовни систем своје је ученике изводио из школа Кур'ана и Ал-Азхара при његовом настанку, јер су постојали одбори који су лутали по земљи да би посјетили школе Кур'ана и одабрали препознатљиве ученике који ће се придружити модерним школама, а одабрани су и посебни ученици Ал-Азхара средње школе при свом оснивању, али неки су имали среће да се придруже мисији коју је Мохаммед послао на студије у Француску.

  • El Shorouk City, Египат

  Циљ УФЕ је да својим студентима пружи изврсност француског образовања и обуке у Египту. Нудећи истинско мултикултурално искуство, универзитет планира да негује следећу генерацију трагача за путевима и изванредних визионара у различитим областима. Деценију од оснивања, универзитет има за циљ да активно допринесе развоју образовних стандарда у Египту. УФЕ је мост између Европе, Блиског Истока и Африке у Каиру.

  • El-Nahda, Египат

  Професор Ибрахим Абоулеисх (1937 - 2017) основао је СЕКЕМ 1977. године, иницијативу која негује одрживи развој ка будућности у којој свако људско биће може да развије свој индивидуални потенцијал, где човечанство живи заједно у друштвеним облицима који одражавају људско достојанство и где су све економске активности спроводи се у складу са еколошким и етичким принципима. Као део своје визије, проф. Абоулеисх је 2009. године основао Универзитет за одрживи развој Хелиополис; први универзитет на Блиском Истоку који је одрживи развој прогласио главним водичем.

  • Cairo, Египат

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...