Keystone logo
Индонезија

Studija Pravo u Индонезија 2024

Studija u Индонезија

Шта је Закон Степен у Индонезији? Индонезијски правног факултета долази у три нивоа. Први, који је једнака са Дипломирани правник, зове "сарјана Хукум / СХ " То се може постићи директно из средње школе. Други ред укључује специјалитете правни професионални ће студирати. Ово се зове "Магистер Хукум / МЗ ", или мастер у закону. Понекад се зове "Мегистер Кенотариатан / М.Кн. ", Или Мастер из нотарима. Коначно, трећа категорија је Доктор у Закону. Први слој је потребан за било адвокатуре Закон о високом образовању у Индонезији Основни први ред закон степен захтева четири до седам година студија у Индонезији. Време које друго и треће спрата преузме у многоме зависи од студија и износа предмета по семестру да ученик је у стању да преузме. Да би да постане адвокат или адвокат у Индонезији, студенти морају похађати један до два месеца адвокат Специјалног курса и полаже правосудни испит.Школска година у Индонезији не прати никакву сет распоред, али неке школе пратите непаран па чак семестра програм. Одд семестара тече од септембра до јануара. Чак семестра траје од фебруара до јуна. Ови датуми корелацији са верским празницима неке од главних верских група у земљи. Правни студије у Индонезији десити у земљи 'с велика универзитета или правни факултети, који се налазе на већим острвима и главних урбаних области у земљи. Док свака школа има своја правила и прописе, студија је ригорозна, а тестирање током програма да покаже да ученик може да заврши студије трају уобичајено. Трошкови за дипломирани правник у Индонезији ће варирати у зависности од дужине програма и универзитета изабраног. Државни универзитети имају накнаде које су веома низак, али приватни универзитети имају веће школарине. Типичан студент ће потрошити око УС $ 4,500 за семестар на курсу у Индонезији.Студирање закон у Индонезији отвара врата доживотно службе у земљи растуће са огромним становништвом. Индонезијски правног факултета такође могу да отвори врата за легалан рад у другим мањим земљама широм Океаније и Азије. Студенти који се одлуче да студирају право у Индонезији ће добити увод у богатој култури острвима и стекну дубље разумевање културе њених разних људи групама.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  229
 • Udeo komunalnih usluga

  20
 • Internet pretplata

  26
 • Lokalni prevoz

  9

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  3
 • Bioskopska karta

  3
 • Pinta lokalnog piva

  2

O Индонезија

Увод у Индонезији Републике Индонезије је архипелаг од преко 13.400 острва у југоисточној Азији и Океанији. Преко 238 милиона људи живи у Индонезији, што га свет 'с четврти најмногољуднија земља. Вековима, Индонезија је важан трговачки пут, а богати природни ресурси у региону су наставили да скрене трговину кроз модерне историје. Индонезија је познат по својој изразито разнолике културе, са стотинама језика и етничких група широм острва. Она такође има свет 'други највиши ниво биодиверзитета а и пуно дивљих и џунгли областима које она лепа место за посету чине оно што је систем закон у Индонезији.? Индонезија ' с правни систем прати грађанског права, пре свега. Разноликост земљи доноси обичајно право да многим аспектима система, а неки римски холандски закон је такође меша у систем.Земља 'с цивилно број углавном следи холандске колонијалне традиције, а њен први закон школа је започео Холанђане.

Zahtevi za vizu

 1. Socijalna poseta Visa - najbolje za studente razmene, single-entry.
 2. Limited Stai Visa - samo za dugoročne studije.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Studentska viza (viza za socijalnu posetu; Visa za ograničeni boravak)

Cena i valuta

USD 45

Cena studentske vize je oko 45USD, ali može se promeniti i zavisi od zemlje iz koje se prijavljujete.

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Svi strani studenti prihvaćeni da studiraju na indonezijskom univerzitetu moraju dobiti studentsku vizu.

Građani određenih zemalja mogu boraviti u Indoneziji ukupno 30 dana bez vize. Međutim, bezvizni boravak odnosi se samo na aktivnosti u slobodno vreme i ne daje pravo na studiranje ili rad, na primer.

U nekim indonežanskim ambasadama (npr. Finska, Austrija) bilo je moguće podneti zahtev za tip vize 211 (turistička viza). Ova viza se može pretvoriti u sponzorisanu vizu za socijalnu posetu po dolasku u Indoneziju. Raspitajte se u lokalnoj ambasadi Indonezije o mogućnosti podnošenja zahteva za ovu vizu.

Gde možete napraviti aplikaciju?

Ambasada Indonezije ili konzulat

Najbolje je podneti zahtev za vizu u ambasadi Indonezije ili konzulatu u vašoj zemlji. Indonezijsko odeljenje za imigraciju sada takođe omogućava online zahtev za vizu putem njihove veb stranice.

Sajt:

Kako napraviti aplikaciju?

Potrebni dokumenti za studentsku vizu za Indoneziju uključuju:

 • Važeći pasoš sa najmanje jednom praznom stranicom za vizu (pasoš mora važiti najmanje 6 meseci nakon napuštanja Indonezije)
 • Kopija identifikacione stranice vašeg pasoša
 • Popunjen obrazac za prijavu
 • Dve fotografije pasoša u boji, 4 k 6 cm
 • Kopija vaše avionske karte ili elektronske karte
 • Zvanično pismo o prihvatanju univerziteta domaćina
 • Potvrda ili kopija potvrde o plaćenom viznom taksi
 • Pismo ambasade. Pisma ambasade, pripremljena od strane univerziteta domaćina, potvrđuju da je određenom studentu potrebna viza za socijalnu posetu. Pismo ambasade uvek je upućeno indonežanskoj ambasadi ili konzulatu određene zemlje: po defaultu, ovo će biti matična zemlja studenta.

Po dolasku, nosilac vize mora prijaviti svoj ulaz u najbližu imigracionu kancelariju u roku od 7 dana.

Kada treba da se prijavite?

Preporučuje se podnošenje zahteva za studentsku vizu najmanje 14 dana pre odlaska u Indoneziju. Najbolje je podneti zahtev za vizu odmah nakon prijema zvaničnog pisma o prihvatanju.

U Indoneziju morate stići u roku od 90 dana od dana izdavanja vize.

Maksimalna dužina boravka u Indoneziji sa vizom za socijalnu posetu je 60 dana, a viza se mora produžiti na odredištu u skladu sa uputstvima univerziteta domaćina. Viza se može produžiti za mesec dana, a cena je oko 50 USD.

Viza za ograničeni boravak važi 5 godina i potrebna joj je obnavljanje svake 1 godine.

Vreme obrade

14 Days

Mogućnosti za rad

Međunarodnim studentima obično nije dozvoljeno da rade tokom studija u Indoneziji.

Sati nedeljno

0

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

Vaš zahtev za vizu može biti odbijen ako niste u mogućnosti da pokažete dokaz o potrebnim sredstvima ili ako dostavite netačne ili nepotpune dokumente.