Keystone logo
Израел

Studija Pravo u Израел 2024

Studija u Израел

Адвокатури у Израелу Да легално баве адвокатуром у Израелу, морате бити званични члан Адвокатске коморе. Услови за пријем у Адвокатске коморе обухватају: - Мора да становник Израела који је најмање 23 година - Дипломирала на Правном факултету признаје Израел 'с Одељења за образовање - Дипломирала института закон који је признат министар правде - дипломирао из признатог правног установе ван Израела - завршио једну годину стажирање - Положени испити које добијете од Адвокатске коморе судија у Израелу такође мора бити израелски држављани и имају квалификације потребне да се укључе у Комори Адвокатска. Адвокати који желе да буду разматрани за прекршаје или судији Окружног суда позицијама требало да практикују најмање седам година у некој области права. Зарада Закон дипломирана Израел Израел има неколико правне факултете.Студенти који улазе ове правне факултете мора имати доказ о одличним оценама и такав студент, или унапред диплому правног факултета, од акредитоване високошколске установе образовања. Поред тога, ученици морају узети психометријска пријемни испит и добити 600 скор на испиту пре него што је прихватио у програму закона. Степени остварени од потенцијалних адвоката укључују ЛЛБ (Бацхелор оф Лав), тхе ЛЛМ (Мастер оф Лав) и докторат из Закона. Време које је потребно да се добије диплому у закону у Израелу се може упоредити са САД и европским стандардима -. Између пет и шест година Школарина Трошкови зависности од врсте закона студирао међународне студенте, као што су патент законом или другим струци, школарине може бити знатно већи од традиционалних правних курсева. Још једном, настава може да варира од једног правног факултета на други.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  517
 • Udeo komunalnih usluga

  68
 • Internet pretplata

  25
 • Lokalni prevoz

  56

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  14
 • Bioskopska karta

  11
 • Pinta lokalnog piva

  7

O Израел

Смештен у западној Азији, заједно Средоземно море 'с југоисточном обале, Израел граничи са неколико земаља и држава, укључујући Либана, Јордана, Египта и Сирије. Политички и етнички, Израел се односи на себе као демократску и јеврејске државе. Израел 'с најмногољуднија град је Јерусалим и Тел Авив је земља ' финансијски центар а. Израел 'влада је представник демократија контролише парламентарном систему и премијера. Међу Израел 'с достигнућа су њен очекивани хигх лифе, велика економија и изузетне животног стандарда, сматра најбољи на Блиском истоку битне чињенице о Израелу -. Израел ' с економије сматра најтрајнији економија међу другим развијеним земљама и има Такође је освојио прво место у инвестицијама и развоју истраживачког центра. - Свеобухватна раст индустријске и пољопривредне секторе Израел 'с дозволили ова земља постане углавном самодовољне у погледу производње хране.- Израел води свет у развоју соларне енергије, а такође је лидер у геотермалне енергије и очувању воде. - Зато што Израел рутински има проблема са водоснабдевањем. они имају високо развијену технологију воде индустрију која их чини један од светски С правног система налик западњачке правних система у неким аспектима 'водећих стручњака у техникама а за очување воде и рециклажу воде Израел .', Израел 'с правног система је пре свега хибрид историјских и верских начела правне развоју под британском и турском влашћу. У "" Кнесет статути и "Основни закони Израела " подржавају основу за Израел 'с законима који су даље крепљене праксом и политичком преседан. Недавно, израелски судови су показали карактеристике канадске и америчке закону, а не Цонтинентал законом.Израел 'с суд Структура и правног система Врховни суд, окружни судови и судије ' судове садрже Израел 'с општи судски систем, са Врховни суд постојеће као највиши суд у земљи. Израел такође има "" посебне судове који се баве верске, рада и питања војног правосуђа. Ови судови су регулисани жалбене трибунале да може да прими ограничен разматрање од стране Врховног суда у одређеним сложеним предметима. Израел има пет правосудних округа: Назарет, Тел-Авив, Беер-Схева, Јерусалима и Хаифа, са окружни судови и судије владају над својим окрузима. Било акције изван ових правосудних округа преносе се у Окружном суду у Јерусалиму.

Zahtevi za vizu

A/2 viza - Ova viza se odobrava onima koji žele da dođu u Izrael da studiraju u akreditovanoj ustanovi.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Studentska viza (A/2 viza)

Cena i valuta

USD 50

Naknada za prijavu za studentsku vizu za Izrael zavisi od vaše zemlje prebivališta i podložna je promenama u bilo kom trenutku. Naknada može biti oko 40-50 USD.

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Obavezno je da svi međunarodni studenti koji učestvuju u programima jednog semestra ili duže obezbede studentsku vizu (A-2) pre dolaska u Izrael.

Studentska viza se odobrava onima koji žele da studiraju u osnovnim i srednjim školama, akademskim institucijama i jeshivot i omladinskim institucijama Jevrejske agencije.

Gde možete napraviti aplikaciju?

Izraelski konzulat ili ambasada Izraela

Morate se lično pojaviti u lokalnom izraelskom konzulatu ili ambasadi Izraela pre dolaska da biste dobili studentsku vizu.

Sajt:

Kako napraviti aplikaciju?

Podnosilac zahteva za izraelsku studentsku vizu obično mora da obezbedi sledeće:

 • Popunjen i potpisan zahtev za vizu za ulazak u Izrael. Obrazac za prijavu možete preuzeti ovde: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA%20Gallery/Consular% 20forms/EntryVisa.pdf
 • Pasoš (mora važiti duže od godinu dana od dana nameravane posete).
 • Dve slike pasoša.
 • Originalno pismo prihvatanja za studiranje u priznatoj obrazovnoj ustanovi u Izraelu.
 • Izjava banke pokazuje da imate sredstva za podršku boravku u Izraelu dok ste student (izvod banke iz protekla tri meseca).
 • Roundtrip avionske karte ILI plaćanje naredne školske godine u državama (u slučaju učenika na razmeni).
 • Izvod banke iz poslednja 3 meseca.
 • Možda ćete morati da dostavite svoj originalni izvod iz matične knjige rođenih

Kada treba da se prijavite?

Prijavite se za studentsku vizu ubrzo nakon što primite službeno pismo o prihvatanju od vašeg obrazovnog instituta za hosting Izraela.

Viza važi do jedne godine (i omogućava mnogo unosa u zemlju) i može se produžiti u kancelariji Uprave za stanovništvo na dodatni period.

Vreme obrade

Mogućnosti za rad

Vlasnicima A/2 Visa nije dozvoljeno da rade u Izraelu.

Pod određenim uslovima, nosioci viza A/2 koji imaju pravo na aliiju prema Zakonu o povratku mogu raditi honorarno.

Sati nedeljno

0

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

Vaš zahtev za vizu može biti odbijen ako niste u mogućnosti da pokažete dokaz o potrebnim sredstvima ili ako dostavite netačne ili nepotpune dokumente.