Keystone logo
Јужноафричка Република

Studija Pravo u Јужноафричка Република 2024

Studija u Јужноафричка Република

Шта је Закон Степен у Јужној Африци? Добијање диплому правног факултета у Јужној Африци је потребно за појединце који желе да вежбају у земљи. Дипломирани правник степен је неопходан степен квалификација за појединце који желе да се упишу као адвокат или адвокат у земљи. Студенти који желе да започну могу се директно ушао у овим програмима на основним студијама, мада програм је такође доступан као пост дипломске плану. Закон о високом образовању у земљи? Радећи као адвокат или адвокат у Јужној Африци захтева стекао диплому из области права. У већини случајева, то се ради као Бацхелор 'с степен у земљи. Програми да траје између две и по године да добије дипломирани правник. Није неопходно, али је охрабрио, да студенти раде ка мр Програм по добијању своју Бацхелор 'с степен. Поред тога, ЛЛ.Д. и докторске програми су такође доступни ван Мастер 'с програма.Студенти студирају право у Јужној Африци за рад у овој области, јер је то услов. Њихов студиј укључује фокус на и практичну и уџбеника образовању, који је како се ради као адвокат, као и како функционише правни систем у земљи. Суд закон историја је фокус. Адвокати могу радити као нотар или Адвокат из области преноса имовине као и након добијања њихове Специјализовани тренинг. Студенти ће морати да полажу и прође потребну испит да буде члан Адвокатске коморе. То је услов да неко продаје своје услуге као адвокат у земљи бити члан Адвокатске коморе. Школарина на правни факултет овде креће знатно. Постављен је било која од бројних школа које пружају акредитованих програма. Генерално, програми трају четири године. Студенти међународног права су добродошли у већини универзитета у земљи.Међутим, примена ових програма мора бити директно од стране међународне студента до школе и одобрење је вероватно само када постоји слободна у оквиру програма. У неким колеџима и универзитетима овде, тешко је наћи расположиви простор. Након дипломирања, студенти могу да наставе своје школовање да би се добио докторат или други виши ниво степена на терену. Многи ученици улазе у радну снагу и пружају правне услуге потрошачима. Међутим, други могу ићи на предавати на терену или да раде у правосудним позицијама (после добијања искуства у области.) Често пута, ученик ће наставити своју студију заједно гради каријеру у овој области.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  229
 • Udeo komunalnih usluga

  30
 • Internet pretplata

  39
 • Lokalni prevoz

  36

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  4
 • Bioskopska karta

  5
 • Pinta lokalnog piva

  2

O Јужноафричка Република

Јужна Африка је земља налази у јужном делу афричког континента. Она седи поред Јужном Атлантику и Индијском океану и близу Намибија, Зимбабве, и Боцвана. То је 25. највећа земља на свету по површини мора је дом за више од 53 милиона људи. Јужна Африка је веома мултиетничка земља са разним језицима и културама. Више од 11 језика су присутни овде, укључујући енглески и Африкаанс. У том горњем прихода привреде средњег, има доста могућности за оне који желе да студирају право. Шта је систем закон у Јужној Африци? Јужноафричка правни систем је мешавина различитих стилова. Постоји компонента грађанско право да потиче из холандског правног система. Цоммон лав је такође присутан овде, па је слично оном у Британији. Уобичајени систем закон такође постоје. Генерално, земља прати кривично и грађанско структуру закона са уставним законом.Судски систем у земљи укључује Судије за прекршаје 'судове, Виши судови, уставни судови и Врховни апелациони суд.

Zahtevi za vizu

 1. Južnoafrička studentska viza (ranije nazvana južnoafrička studijska dozvola)
 2. Južnoafrička viza za razmenu - Ako ste stariji od 25 godina i želite da dođete u Južnu Afriku na kulturnom, ekonomskom ili socijalnom programu razmene, organizovanom između obrazovne institucije ili vladinog tela u Južnoj Africi i jednog u stranoj zemlji.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Južnoafrička studentska viza; Južnoafrička viza

Cena i valuta

USD 47

Naknade za prijavu za studentsku vizu za Južnoafričku Afriku zavise od vaše zemlje porekla, ali iznose oko 47 američkih dolara.

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Međunarodni student koji želi da ostane i studira u Južnoj Africi na kursu koji traje 3 meseca (90 dana) moraće da podnese zahtev za studentsku vizu. Ova viza se odobrava onim studentima koji su već primljeni na prijem od strane priznatog obrazovnog instituta u Južnoj Africi.

Da bi se kvalifikovali za studijsku vizu za Južnu Afriku, sama škola ili koledž prvo se moraju kvalifikovati kao „institucija za učenje“. To znači da mora biti registrovan ili u Odeljenju za osnovno obrazovanje ili u Odeljenju za visoko obrazovanje. Dakle, ako želite da pohađate privatnu školu jezika ili školu koja nudi samo kratkoročne tehničke kurseve, možda se nećete kvalifikovati za južnoafričku studijsku vizu.

Imajte na umu: Ne možete doći u Južnu Afriku po vizi za posetioce, a zatim nastaviti da se prijavljujete za južnoafričku studentsku vizu. Ne možete doći u Južnu Afriku po vizi za posetioce, a zatim nastaviti da se prijavljujete za južnoafričku studentsku vizu.

Gde možete napraviti aplikaciju?

Južnoafrička visoka komisija, konzulat ili ambasada

Da bi dobili vizu za Južnu Afriku, studenti moraju kontaktirati Južnoafričku Visoku komisiju, konzulat ili ambasadu u svojoj zemlji prebivališta.

Sajt:

Kako napraviti aplikaciju?

Prvo, morate biti prihvaćeni kao student od strane registrovane južnoafričke škole, koledža ili univerziteta i dobiti pismo o prihvatanju na memorandumu institucije i potpisano od strane direktora ili sekretara ili u ime direktora ili matičara.

Zatim morate popuniti obrazac prijave za privremeni boravak B1-1738 i lično ga odneti u južnoafričku ambasadu, konzulat ili visoku komisiju u vašoj zemlji.

Sledeći dokumenti moraju biti dostavljeni uz obrazac prijave BI-1738:

 • Pasoš koji važi najmanje 30 dana nakon isteka planirane posete
 • Plaćanje propisane naknade
 • Potvrda o vakcinaciji, ako to zahteva Zakon
 • Dokaz o finansijskim sredstvima za pokrivanje predviđenih troškova života tokom boravka u Republici i plaćanje školarine. Ovo bi trebalo da bude u obliku bankovnih izvoda /gotovina na raspolaganju/ putnički čekovi
 • Dokaz o medicinskom pokrivaču
 • Gotovinski depozit ekvivalentan vrednosti povratne karte.
 • U slučaju afričkih studenata, preduzeće nadležne vlade da preuzme punu odgovornost učenika i da plati sve troškove, ako postane neophodno deportovati studenta
 • Medicinski i radiološki izveštaji
 • Nepremošteni izvod iz matične knjige rođenih u slučaju maloletnika.
 • U slučaju maloletnika, podaci o licu u Republici Južnoj Africi koja će delovati kao staratelj učenika i pismo takve osobe kojom se potvrđuje starateljstvo
 • Saglasnost oba roditelja za vaš boravak u Južnoj Africi ili od roditelja koji ima isključivo starateljstvo, zajedno sa dokazom o isključivom pritvoru
 • Zvanično pismo obrazovne ustanove, gde nameravate da studirate, potvrđujući privremeno prihvatanje i trajanje kursa.
 • Dokaz o medicinskom pokriću obnavlja se godišnje za period studija sa medicinskom šemom registrovanom u smislu Zakona o medicinskim šemama.
 • Ako imate 18 godina i više, potrebna je policijska potvrda o odobrenju iz svake zemlje u kojoj ste boravili 12 meseci ili duže od navršenih 18 godina.

Podnosite zahtev za dozvolu za razmenu (južnoafrička viza za razmenu) koristeći isti obrazac prijave B1-1738.

Kada treba da se prijavite?

Vremena procesa prijave variraju od zemlje do zemlje, ali omogućavaju oko šest nedelja.

Studentska viza važi tokom celog trajanja studentskog kursa, alternativno 36 meseci za škole i 24 meseca za ostale institucije.

Južnoafrička viza za razmjenu - ova viza se odobrava za vrijeme trajanja razmjene, obično ne više od 12 mjeseci. Južnoafrička viza za razmenu ne može se obnoviti ili produžiti. Jednom kada dobijete ovu vrstu dozvole, možete se prijaviti za dozvolu za privremeni ili stalni boravak tek nakon što ste živeli najmanje godinu dana izvan Južne Afrike.

Vreme obrade

6 Weeks

Mogućnosti za rad

Ako imate južnoafričku studentsku vizu i studirate na tercijarnom nivou, dozvoljeno vam je da radite honorarno ne više od 20 sati nedeljno tokom tercijalnog radnog vremena i puno radno vreme tokom odmora.

Sati nedeljno

0

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

Brojni su razlozi zbog kojih vaš zahtev za studentsku vizu za Južnu Afriku može biti odbijen, kao što su:

 • Ostavljajući praznine na obrascima
 • Laganje o bilo čemu u vašoj prijavi
 • Imati zastareli pasoš bez praznih stranica
 • Pogrešno pisanje vašeg imena na dokumentima
 • Ne pružajući dokaze o dovoljno sredstava