Keystone logo
Канада

Studija Pravo u Канада 2023

Studija u Канада

Шта је Закон Степен у Канади? Да би постао адвокат у Канади, појединци треба да се упишу у одговарајућим образовним формата и раде кроз низ програма док жељени ниво образовања добија се. У већини случајева, степен закон у Канади ће трајати око четири године да заврши у оквиру универзитетског програма. Такође ће морати да добију, у најмању руку је дипломирани правник степена и мора доћи из школе закона који 'с признатим. Образовни процес закон је онај који се заснива на добијање обуку за практичну употребу. Студенти ће морати да полажу тест ЛСАТ, тест који осигурава ученик има пуно разумевање компоненти канадском закону како би радили у овој области. Закон о високом образовању у Канади За оне који желе да добију диплому правног факултета у Канади, добра вест је да је могуће да се то уради. Постоји много канадски правни факултети и већина њих не дозвољавају међународне студенте да се упишу.Пре разматрања ове, мада, појединци треба да се усредсреде на оно што 'лл научи. Прво, ту је конкуренција ући у добро угледних правних факултета у Канади. Из тог разлога, појединци ће морати да имају просек високом оценом и доказивања као достојног избор за најбоље школе. ЛСАТ је стандардизовани тест који се узима за мерење неке вештине које су неопходне да ученици имају да би се ушло у правни факултет. Често је репер за утврђивање да ли треба размотрити ученик. Укључивање заједнице, личне изјаве, а радно искуство све може да допринесе да ли је или не школе ће прихватити студента.Када студент уписан, он или она ће завршити четири године школовања на неком од земље 'с бројне правне факултете, Неки од њих су МцГилл Университи, Тхе Университи оф Монтреал, Универзитет у Манитоба, Университи оф Бритисх Цолумбиа, и Краљица 'с Универзитет, од којих сви имају посебне правне факултете, назвао Правни факултет. Студенти ће завршити школовање у правном факултету, постизање све потребне заслуге да прође захтеве школе. Затим, он или она ће морати да полажу правосудни испит. Ово је веома тежак испит закон управља канадском Адвокатске коморе. Такође захтева и рутинске контроле. Студенти морају проћи овај тест, како би се добила дозвола за обављање у земљи. Гледајући будућност закона у земљи, постоји растућа потреба за добро образованим и посвећених адвоката у земљи.За оне међународне студентима који желе да се упишу у ову врсту школе, добра вест је да постоје бројне опције на којима се нуди. Важно је да се добије студентска виза у циљу уписа у овим програмима, али сама универзитет може помоћи ученику да оствари ове потребних докумената.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  599
 • Udeo komunalnih usluga

  42
 • Internet pretplata

  57
 • Lokalni prevoz

  69

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  8
 • Bioskopska karta

  10
 • Pinta lokalnog piva

  4

O Канада

Канада је велика земља која 'с модерно у већини аспеката свакодневног живота. Земља, друга по величини од области у свету, граничи на југу с САД. Као један од најбогатијих земаља на свету, површине је можда једна од најинтересантнијих опција за оне који желе да се баве адвокатуром у модерном, разнолике земље. Канада, говорећи земља енглески и француски, нуди обиље могућности за образовне путнике у потрази да прошире своје хоризонте и остварили свој правног факултета. Ессентиал Чињенице о Канади - Главни град Канаде је Отава, које се налази у провинцији Онтарио. - Канада има два званична језика - енглески и француски. Скоро 60 одсто Канађана говори енглески док 20 одсто говори француски. Остали језици обично говоре у Канади због високог нивоа мултикултуралне различитости су Кантонски, немачки, италијански и Пуњаб.- Правни систем у Квебеку је заснован на систему државних закона које подржава француском закону; остатак Канаде придржава енглеског цоммон лав система. - Канада садрже око два милиона језера која покрива око осам одсто њене укупне копнене масе. - Мапле Леаф је Канада 'с национални симбол и јасно изложени на земљи ' с заставе. - Канадска краљевска коњичка полиција (колоквијално назван "Тхе Моунтиес ") су и национални и савезна полиција која је позната по јахање коња украшене као они патрола области Канаде. Шта је систем закон у Канади? Канадски правни систем је изграђен на британском систему цоммон лав. Пошто Канада је некада колонија Енглеске, многи од утицаја ове року су присутни у Канада 'с разноврсном правног система. То је би-судски апарат и постоје компоненте јавног и приватног овог закона.Федерална влада има надлежност над одређеним областима права док већина закона су погођени покрајинских правилима. Земља 'с Устав је врховни закон. Канада има парламент, слично као што је присутно у Британији. Постоји жалбени процес присутан као добро.

Visa Requirements

In order to study in Canada longer than 6 months, you need to obtain a Canadian study permit, which serves as a Canadian student visa for the duration of your stay.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Canadian study permit

Cena i valuta

CAD 150

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Most foreign nationals must apply for a study permit. A study permit, once issued, allows a foreign national to study in Canada at an approved institute for the duration of the specified course or program. In some cases, you do not require a study permit to go to school in Canada:

 1. If the course or program you intend to study is less than 6 months in duration.
 2. If you are a family member or staff of a foreign representative to Canada.
 3. If you are a member of a foreign armed force. However, you will still need an Electronic Travel Authorization (eTA) to fly to Canada.

Gde možete napraviti aplikaciju?

Online/paper application

You can apply for a Canadian study permit either online or through a paper application, which can be obtained from the Citizenship and Immigration Canada (CIC) website.

Sajt:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Kako napraviti aplikaciju?

1. You must first obtain a standardized letter of acceptance from a recognized higher education provider.

2. The next stage is to get a Canadian student visa application package, either from the CIC website (http://www.cic.gc.ca) or by contacting your local visa office, or the Canadian embassy or consulate in your home country.

3. In order to get your application package, you’ll need to answer a few questions about yourself on the CIC website. These questions will determine whether you are eligible to apply online for a Canadian student permit, and what documents you’ll need to provide. If you are found eligible, you will receive a personal checklist code, valid for 60 days, which you will need in order to submit your application online. Make sure to print out the page containing your code for future reference. The page will also include an application guide, an estimated tuition fee amount, a list of documents you will need to submit with your application, and guidelines for your next steps.

4. When you are ready to apply, create a MyCIC account, where you will enter your personal checklist code. You will then receive your personal document checklist which allows you to upload and send your documents to CIC.

5. Once you have your documents and application form ready and have paid your fees, you can submit your completed application to CIC.

6. Some applicants may have to attend an interview at their local visa office.

7. When your application is approved, you’ll receive a letter of introduction, while students from countries that require an Electronic Travel Authorization (eTA) and/or a temporary residence visa will be issued these if required. The eTA will be linked to your passport. It is important that you travel with the passport you used when you applied for your study permit. The eTA will be valid for five years or until your passport expires, whichever comes first.

8. Present these along with your passport, proof of your finances and your letter of acceptance (and any other documents that you’ve been advised to take) to the Canada Border Services Agency (CBSA) in Canada, who will then issue your Canadian study permit and allow you access into Canada. The required documents for the student visa in Canada include:

 • Completed application form;
 • The original letter of acceptance from the university;
 • A valid passport/travel document, which also allows you to return to your home country. If you live in the U.S.A., this is not necessary;
 • Two recent passport-size photographs, with specifications of name and date of birth on the back;
 • Proof of financial support during your studies that represent: tuition fee + 833 CAD/month (for all provinces, except Quebec) or tuition fee + 917 CAD/month (Quebec);
 • A letter of explanation;
 • If you intend to study in Quebec, you will also need a Certificat d’acceptation du Québec, English and French translations for your document, a statement from the translator, and a certified copy of the original documents;
 • Proof that you paid the study permit fee (150 CAD).

Kada treba da se prijavite?

Processing times vary. It depends on the type of application you submit, and where it is processed. Paper applications typically take about twice as long as online applications. It’s always recommended to check the processing times well in advance: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Once you have a Canadian study permit, you can apply to renew it from within Canada if you decide to continue your studies.

Vreme obrade

Mogućnosti za rad

You can work on or off-campus for up to 20 hours during university semesters and full-time during breaks such as the winter or summer holidays, without the need for a work permit. To qualify, you must have a valid study permit and be a full-time student. You will also need a Social Insurance Number (SIN) from Service Canada to work in Canada or to receive benefits and services from government programs. Your study permit will become invalid 90 days after you have completed your study program, so you’ll need to acquire a post-graduation work permit if you want to stay in Canada after your studies and seek work. This is valid for three years.

Sati nedeljno

20

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

A Canadian student visa may be refused if the visa officer suspects that the applicant’s purpose in going to Canada was misrepresented - if a course of study was not the real reason an individual was applying. Even more probable, the proof of funds provided may be insufficient for the expected expenses of tuition, food, rent, etc, or may not be clearly adequate for a claimed course of studies.