Keystone logo
Канада

Studija Pravo u Канада 2024

Studija u Канада

Шта је Закон Степен у Канади? Да би постао адвокат у Канади, појединци треба да се упишу у одговарајућим образовним формата и раде кроз низ програма док жељени ниво образовања добија се. У већини случајева, степен закон у Канади ће трајати око четири године да заврши у оквиру универзитетског програма. Такође ће морати да добију, у најмању руку је дипломирани правник степена и мора доћи из школе закона који 'с признатим. Образовни процес закон је онај који се заснива на добијање обуку за практичну употребу. Студенти ће морати да полажу тест ЛСАТ, тест који осигурава ученик има пуно разумевање компоненти канадском закону како би радили у овој области. Закон о високом образовању у Канади За оне који желе да добију диплому правног факултета у Канади, добра вест је да је могуће да се то уради. Постоји много канадски правни факултети и већина њих не дозвољавају међународне студенте да се упишу.Пре разматрања ове, мада, појединци треба да се усредсреде на оно што 'лл научи. Прво, ту је конкуренција ући у добро угледних правних факултета у Канади. Из тог разлога, појединци ће морати да имају просек високом оценом и доказивања као достојног избор за најбоље школе. ЛСАТ је стандардизовани тест који се узима за мерење неке вештине које су неопходне да ученици имају да би се ушло у правни факултет. Често је репер за утврђивање да ли треба размотрити ученик. Укључивање заједнице, личне изјаве, а радно искуство све може да допринесе да ли је или не школе ће прихватити студента.Када студент уписан, он или она ће завршити четири године школовања на неком од земље 'с бројне правне факултете, Неки од њих су МцГилл Университи, Тхе Университи оф Монтреал, Универзитет у Манитоба, Университи оф Бритисх Цолумбиа, и Краљица 'с Универзитет, од којих сви имају посебне правне факултете, назвао Правни факултет. Студенти ће завршити школовање у правном факултету, постизање све потребне заслуге да прође захтеве школе. Затим, он или она ће морати да полажу правосудни испит. Ово је веома тежак испит закон управља канадском Адвокатске коморе. Такође захтева и рутинске контроле. Студенти морају проћи овај тест, како би се добила дозвола за обављање у земљи. Гледајући будућност закона у земљи, постоји растућа потреба за добро образованим и посвећених адвоката у земљи.За оне међународне студентима који желе да се упишу у ову врсту школе, добра вест је да постоје бројне опције на којима се нуди. Важно је да се добије студентска виза у циљу уписа у овим програмима, али сама универзитет може помоћи ученику да оствари ове потребних докумената.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  624
 • Udeo komunalnih usluga

  47
 • Internet pretplata

  58
 • Lokalni prevoz

  67

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  9
 • Bioskopska karta

  10
 • Pinta lokalnog piva

  5

O Канада

Канада је велика земља која 'с модерно у већини аспеката свакодневног живота. Земља, друга по величини од области у свету, граничи на југу с САД. Као један од најбогатијих земаља на свету, површине је можда једна од најинтересантнијих опција за оне који желе да се баве адвокатуром у модерном, разнолике земље. Канада, говорећи земља енглески и француски, нуди обиље могућности за образовне путнике у потрази да прошире своје хоризонте и остварили свој правног факултета. Ессентиал Чињенице о Канади - Главни град Канаде је Отава, које се налази у провинцији Онтарио. - Канада има два званична језика - енглески и француски. Скоро 60 одсто Канађана говори енглески док 20 одсто говори француски. Остали језици обично говоре у Канади због високог нивоа мултикултуралне различитости су Кантонски, немачки, италијански и Пуњаб.- Правни систем у Квебеку је заснован на систему државних закона које подржава француском закону; остатак Канаде придржава енглеског цоммон лав система. - Канада садрже око два милиона језера која покрива око осам одсто њене укупне копнене масе. - Мапле Леаф је Канада 'с национални симбол и јасно изложени на земљи ' с заставе. - Канадска краљевска коњичка полиција (колоквијално назван "Тхе Моунтиес ") су и национални и савезна полиција која је позната по јахање коња украшене као они патрола области Канаде. Шта је систем закон у Канади? Канадски правни систем је изграђен на британском систему цоммон лав. Пошто Канада је некада колонија Енглеске, многи од утицаја ове року су присутни у Канада 'с разноврсном правног система. То је би-судски апарат и постоје компоненте јавног и приватног овог закона.Федерална влада има надлежност над одређеним областима права док већина закона су погођени покрајинских правилима. Земља 'с Устав је врховни закон. Канада има парламент, слично као што је присутно у Британији. Постоји жалбени процес присутан као добро.

Zahtevi za vizu

Da biste studirali u Kanadi duže od 6 meseci, potrebno je da dobijete kanadsku studijsku dozvolu, koja služi kao kanadska studentska viza za vreme vašeg boravka.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Kanadska studijska dozvola

Cena i valuta

CAD 150

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Većina stranih državljana mora da podnese zahtev za dozvolu za studiranje. Studijska dozvola, jednom izdata, omogućava stranom državljaninu da studira u Kanadi na odobrenom institutu tokom trajanja određenog kursa ili programa. U nekim slučajevima vam nije potrebna dozvola za studiranje da biste išli u školu u Kanadi:

 1. Ako je kurs ili program koji nameravate da studirate kraći od 6 meseci.
 2. Ako ste član porodice ili osoblje stranog predstavnika u Kanadi.
 3. Ako ste pripadnik strane oružane sile. Međutim, i dalje će vam trebati elektronsko odobrenje za putovanje (eTA) da biste leteli u Kanadu.

Gde možete napraviti aplikaciju?

Aplikacija na line/papir

Možete se prijaviti za kanadsku dozvolu za studiranje bilo putem interneta ili putem papirne prijave, koja se može dobiti na veb lokaciji Državljanstvo i imigracija Kanada (CIC).

Sajt:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Kako napraviti aplikaciju?

1. Prvo morate dobiti standardizovano pismo o prihvatanju od priznatog provajdera visokog obrazovanja.

2. Sledeća faza je dobijanje paketa zahteva za kanadsku studentsku vizu, bilo sa veb stranice CIC (http://www.cic.gc.ca) ili kontaktiranjem lokalne kancelarije za vize, ili kanadske ambasade ili konzulata u vašoj zemlji.

3. Da biste dobili paket aplikacija, moraćete da odgovorite na nekoliko pitanja o sebi na veb lokaciji CIC. Ova pitanja će odrediti da li imate pravo da se prijavite na mreži za kanadsku studentsku dozvolu i koje dokumente ćete morati da dostavite. Ako se utvrdi da ispunjavate uslove, dobićete lični kod kontrolne liste, koji važi 60 dana, koji će vam trebati da biste podneli prijavu na mreži. Obavezno odštampajte stranicu koja sadrži vaš kod za buduću referencu. Stranica će takođe sadržati vodič za prijavu, procenjeni iznos školarine, spisak dokumenata koje ćete morati da podnesete uz vašu prijavu i smernice za sledeće korake.

4. Kada budete spremni da se prijavite, kreirajte miCIC nalog, gde ćete uneti svoj lični kod kontrolne liste. Tada ćete dobiti kontrolnu listu ličnih dokumenata koja vam omogućava da otpremite i pošaljete dokumente CIC-u.

5. Nakon što pripremite dokumente i obrazac za prijavu i platite naknade, popunjenu prijavu možete podneti CIC-u.

6. Neki kandidati će možda morati da prisustvuju intervjuu u svojoj lokalnoj kancelariji za vize.

7. Kada vaša prijava bude odobrena, dobićete uvodno pismo, dok će studenti iz zemalja kojima je potrebna elektronska dozvola za putovanje (eTA) i/ili viza za privremeni boravak biti izdata ako je potrebno. ETA će biti povezan sa vašim pasošem. Važno je da putujete sa pasošem koji ste koristili kada ste se prijavili za dozvolu za studiranje. ETA će važiti pet godina ili dok vam pasoš ne istekne, šta god prvo nastupi.

8. Predstavite ih zajedno sa pasošem, dokazom o svojim finansijama i pismom o prihvatanju (i bilo kojim drugim dokumentima koje ste savetovali da ponesete) Kanadskoj agenciji za granične usluge (CBSA) u Kanadi, koja će zatim izdati vašu kanadsku dozvolu za studiranje i omogućiti vam pristup u Kanadu. Potrebni dokumenti za studentsku vizu u Kanadi uključuju:

 • Popunjen obrazac za prijavu;
 • Originalno pismo prihvatanja sa univerziteta;
 • Važeći pasoš/putna isprava, koja vam takođe omogućava da se vratite u svoju zemlju. Ako živite u SAD-u, to nije neophodno;
 • Dve nedavne fotografije veličine pasoša, sa specifikacijama imena i datuma rođenja na poleđini;
 • Dokaz o finansijskoj podršci tokom studija koji predstavljaju: školarina+ 833 CAD/mesec (za sve provincije, osim Kvebeka) ili školarina + 917 CAD/mesec (Kvebek);
 • Pismo objašnjenja;
 • Ako nameravate da studirate u Kvebeku, biće vam potreban i Certificat d'acceptation du Kuebec, engleski i francuski prevodi za vaš dokument, izjava prevodioca i overenu kopiju originalnih dokumenata;
 • Dokaz da ste platili naknadu za studijsku dozvolu (KSNUMKS CAD).

Kada treba da se prijavite?

Vremena obrade variraju. Zavisi od vrste aplikacije koju pošaljete i gde se obrađuje. Papirne aplikacije obično traju otprilike dvostruko duže od onlajn aplikacija. Uvek se preporučuje da unapred proverite vreme obrade: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Jednom kada imate kanadsku dozvolu za studiranje, možete se prijaviti za obnovu iz Kanade ako odlučite da nastavite studije.

Vreme obrade

Mogućnosti za rad

Možete raditi u kampusu ili van njega do 20 sati tokom univerzitetskih semestara i puno radno vreme tokom pauze kao što su zimski ili letnji praznici, bez potrebe za radnom dozvolom. Da biste se kvalifikovali, morate imati važeću dozvolu za studiranje i biti redovni student. Takođe će vam trebati broj socijalnog osiguranja (SIN) iz Service Canada da biste radili u Kanadi ili da biste primali beneficije i usluge od vladinih programa. Vaša studijska dozvola će postati nevažeća 90 dana nakon što završite svoj studijski program, tako da ćete morati da steknete radnu dozvolu nakon diplomiranja ako želite da ostanete u Kanadi nakon studija i tražite posao. Ovo važi tri godine.

Sati nedeljno

20

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

Kanadska studentska viza može se odbiti ako službenik za vizu sumnja da je svrha podnosioca predstavke za odlazak u Kanadu pogrešno predstavljena - ako kurs studija nije pravi razlog zbog kojeg se pojedinac prijavio. Još verovatnije, dokaz o obezbeđenim sredstvima može biti nedovoljan za očekivane troškove školarine, hrane, zakupa itd. Ili možda nije jasno adekvatan za zahtevani kurs studija.