Keystone logo
Казахстан

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Казахстан 2024

Broj institucija: 32
  • Astana, Казахстан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Казахстан

  Satbayev University је најстарији и један од најпрестижнијих техничких универзитета у Казахстану, познат по развоју рударства и нафте. Satbayev University доминирају техничке специјалности, то је интердисциплинарни универзитет на коме се предају архитектура и менаџмент.

  • Atyrau, Казахстан

  Атирау државни универзитет Кхалел Досмукхамедов је савремена образовна установа. НАША ОБРАЗОВНА УСТАНОВА је једини државни универзитет у Атирау регији који пружа прилику за висококвалитетно образовање из природних, хуманистичких, економских, правних, ликовних и музичких уметности, педагошких и пољопривредних специјалности.

  • Almaty, Казахстан

  Међународни универзитет за информационе технологије ( IITU ) једини је универзитет у Казахстану који је добио међународну међународну акредитацију АСИИН. Универзитет обучава нову генерацију стручњака за ИКТ са познавањем индустријских технологија, напредним менаџментом, економиком и комуникацијским вештинама.

  • Almaty, Казахстан

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications у Алматију, назван по Гумарбеку Даукејеву, један је од водећих техничких универзитета у централној Азији. Пружа студије енергетике, телекомуникација, ИТ технологија, свемирског инжењеринга, роботике и вештачке интелигенције.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Astana Medical University један је од лидера у медицинском образовању, обучавајући конкурентне специјалисте у области здравствене заштите по принципу „Образовање за све док живот траје“, спроводећи своје активности према националним и међународним стандардима квалитета у корист појединаца, друштво и држава.

  • Taldykorgan, Казахстан

  Универзитет Зхетису, назван по Илиасу Зхансугурову, велики је регионални универзитет који комбинује класичне принципе са модерним образовним програмима. Универзитет се развија као мултидисциплинарни паметни универзитет оријентисан на иновације у образовању, науци и васпитању.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Кључна функција универзитета је настава. Astana University предаје у складу са својим образовним стандардима, припрема дипломце тражене на савременом тржишту рада у водећим компанијама у разним индустријама. Међу дипломцима Универзитета у Astana University , многи раде у државној служби.

  • Almaty, Казахстан

  Kainar University Каинар, наследник Академије Каинар, једна је од првих високошколских установа нове формације засноване на комерцијалним принципима у независном Казахстану. То је први приватни универзитет као мултидисциплинарна високошколска установа социјалне и хуманитарне оријентације.

  • Turkistan, Казахстан

  Међународни казахстанско-турски универзитет Акхмет Иассави основан је на основу Међувладиног споразума између Казахстана и Турске за припрему модерних, висококвалификованих специјалиста за младе земаља турског говорног подручја и налази се у духовном центру турског света - Туркестану.

  • Kokshetau, Казахстан

  Универзитет Абаи Мирзакхметов Коксхетау - високошколска је установа са високо квалификованим кадром и педагошким потенцијалом, добрим материјалним и техничким ресурсима. Једна је од водећих високошколских институција у Казахстану, која пружа лиценциране образовне услуге у складу са савременим захтевима тржишта рада.

  • Aktau, Казахстан

  Образовна политика се активно примењује на једном од водећих универзитета у Казахстану - Каспијском универзитету за технологију и инжењерство названом по Ш. Иессенов. Данас је наш универзитет највећи савремени универзитет који је прошао државну сертификацију и акредитацију.

  • Karagandy, Казахстан

  Карагандски технички универзитет једна је од водећих високих техничких школа у Казахстану. Оснивање Рударског института био је значајан догађај не само за Караганду већ и за Централни Казахстан. Данас Универзитет има девет факултета. Универзитет обучава стручњаке за више од 46 специјалности.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) је јавна високошколска установа у Казахстану. Kazakh National University Of Arts један је од најпрестижнијих универзитета у Казахстану, који удобно седи међу 90 најбољих универзитета у земљи.

  • Almaty, Казахстан

  Филијала у Алматију „Петербуршког хуманитарног универзитета синдиката“ може да стекне руско образовање у Казахстану. Филијала у Алматију је један од највећих, реномираних центара за обуку стручњака највишег нивоа. С правом је постала једна од водећих високошколских институција Републике Казахстан.