Keystone logo
Кипар

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Кипар 2023

Broj institucija: 29
  • Paphos, Кипар

  Američki univerzitet u Bejrutu - Mediterraneo u Pafosu, Kipar, kampus blizanaca Američkog univerziteta u Bejrutu (AUB) u Bejrutu, Liban. AUB svoju obrazovnu filozofiju, standarde i prakse zasniva na američkom modelu liberalne umetnosti visokog obrazovanja. Univerzitet podstiče slobodu mišljenja i izražavanja i nastoji da diplomira muškarce i žene posvećene kreativnom i kritičkom razmišljanju, doživotnom učenju, ličnom integritetu, građanskoj odgovornosti i vođstvu.​ AUB posluje na osnovu povelje odobren od strane Nev Iork State Education Department (NISID) koji registruje diplomski programe univerziteta. Sva odeljenja i programi u AUB Mediterraneo akreditovani su od strane Kiparske agencije za osiguranje kvaliteta i akreditaciju visokog obrazovanja (CIKAA).

  • Calgary, Канада
  • Toronto, Канада
  • + 8 više

  Okupljanje Eurocentara i Baisvatera predstavlja novu eru u međunarodnom obrazovanju. Naše kolektivno iskustvo predstavlja elektranu u današnjem međunarodnom obrazovnom sektoru. Strastveni smo prema rastućim zajednicama globalnih mislioca i istraživača, u zemlji i inostranstvu - bez obzira na njihovu priču. Postavili smo Baisvater Education jer želimo da mladi ljudi iz svake šetnje života dobiju zujanje od otkrivanja novih kultura, istraživanja novih ukusa i učenja onoga što je tamo. Smatramo ih globalnim duhovima, poput nas samih.

  • Aglantzia, Кипар

  Univerzitet na Kipru ima za cilj da se uspostavi kao pionirska istraživačka institucija ostvaruje međunarodno naučno priznanje u evropskom visokom obrazovanju, nudeći konkurentne programe i postane centar izvrsnosti u širem evro-mediteranskom regionu.

  • Paphos, Кипар

  Јединица за учење на даљину (ДЛУ) на Универзитету Неаполис користи најсавременију електронску технологију за платформу која студентима нуди постдипломске програме студија у савременим специјализацијама. Сврха ДЛУ-а је пружање подршке студентима и академицима Универзитета у дугорочном и краткорочном образовању на даљину. Основна филозофија ДЛУ је да обезбеди једнакост у приступу информацијама и поштовање потреба сваког студента нашег универзитета. Наша визија је створити јединицу која ће бити прототип учења на даљину за све универзитете који нуде сличне програме студија.

  • Aglantzia, Кипар
  • Limassol, Кипар

  ЦИИМ - Cyprus International Institute of Management међународна је пословна школа коју су 1990. године основали група пословних лидера и тим истакнутих академика који су представљали неке од најбољих светских пословних школа. Циљ нам је био да се ослањамо на најбоље наставнике у образовању за постдипломске студије менаџмента без обзира на локацију и ставимо њихов таленат и искуство доступним на Кипру.

  • Larnaca, Кипар

  Уницаф је водећа мрежна платформа која пружа приступачно и квалитетно високо образовање на недовољно услуженим тржиштима, радећи са реномираним универзитетима у Великој Британији, САД-у, Европи и Африци.

  • Famagusta, Кипар

  Univerzitet Kipar Zapad osnovan je 2015. godine i nalazi se na Severnom Kipru. Kao visokoškolska ustanova, ona simbolizuje savremeni aspekt Kipra koji je istorijski i kulturni centar Mediterana.

  • Nicosia, Кипар

  The Cyprus Institute је међународна истраживачка организација која се налази у Никозији, главном граду Кипра. Делује под окриљем кипарске Фондације за истраживање и образовање, којом управља међународно признати Одбор повереника. Његова мисија је да служи као средиште науке, технологије и иновација за источни Медитеран и Блиски Исток који се бави питањима од регионалног значаја и од глобалног значаја.

  • Paphos, Кипар

  Универзитет Неаполис на Кипру је млад, али динамичан, брзорастући универзитет који делује од 2010. године у срцу шармантног града Пафос, на западној обали острва Кипар, и нуди додипломске, постдипломске и докторске студије на грчком и енглеском језику . Упис на Универзитет Неаполис на Кипру уводи студенте у високо стандардно, подстицајно и угодно окружење. Највећа предност Неаполиса је квалитет и посвећеност факултета, од којих већина има значајно искуство у предавању и истраживању на европским и америчким универзитетима. На основу таквог факултета и амбициозне стратегије, он брзо постаје један од најбољих приватних универзитета на Кипру.

  • Amsterdam, Холандија
  • Famagusta, Кипар

  Univerzitet za sanjare i doerse. Univerzitet za sledeću generaciju, globalni tehnološki talenat. Univerzitet da započne tvoju budućnost.

  • Nicosia, Кипар

  Универзитет Пхилипс је динамична установа која пружа интелектуално стимулативне и изазовне додипломске и дипломске програме студија. Програми Универзитета Пхилипс су добро избалансирани, смислени и помажу студентима. Универзитетски факултети, са доказима о наставној и истраживачкој изврсности и посвећености учењу студената, изводе програме.

  • Manchester, Уједињено Краљевство
  • Budapest, Мађарска
  • + 62 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Кипар

  Изазови у данашњој глобалној економији су огромни и стално се развијају. Стога студенти који стекну вишу стручну спрему/сертификат о послу имају више смисла него икад. ЦБС нуди, кроз своје програме, низ академских и неакадемских искустава како би наше студенте опремили квалитетима модерног лидера.

  • Cyprus Online, Кипар

  Као други јавни универзитет, основан 2002. године, Отворени универзитет Кипар (ОУЦ) жели да попуни важну празнину у кипарском систему високог образовања, нудећи акредитоване дипломе за учење на даљину на свим нивоима (додипломски, мастер и докторски). Градећи на свом пореклу, као једини универзитет у земљи посвећен образовању на даљину, ОУЦ брзо расте у академском статусу и укупној репутацији. Данашња изазовна стварност проширила је видике ОУЦ-а, помажући да се Кипар приближи његовом стратешком циљу: да буде успостављен као регионални образовни и истраживачки центар и чвориште за међународне научнике и студенте у сливу источног Медитерана.

  • Nicosia, Кипар

  Искрена добродошлица свима вама који сматрате ЦитиУ идеалном образовном институцијом која ће подстаћи ваше будуће академске напоре. Делујући у непристрасно разноликој заједници, ЦитиУ ставља велики нагласак на способност преноса знања кроз висококвалитетне наставне технике у окружењу које одражава вредности и подстиче интегритет.