Keystone logo
Нови Зеланд

Studija Pravo u Нови Зеланд 2024

Studija u Нови Зеланд

Закон о високом образовању на Новом Зеланду да студирам право на Новом Зеланду, студенти морају да важе за једне од земље 'с универзитета који нуди правне студије. Степен траје око четири године редовних студија да се заврши. По успешном завршетку степена и практичном курса, студенти морају да се примене на улогу Барристерс и Солициторс Вишег суда Новог Зеланда пре него што могу се баве правом. Они такође морају да се пријаве за и да има сертификат Нови Зеланд Закон друштво. Нови Зеланд 'с закон Програм нуди неколико предности. Земља поздравља страних студената, а градови попут Отаго, где се налази велика универзитета, имају обиље погодности за студенте. Сваки студент студира пуним радним временом у Новом Зеланду је аутоматски стичу право да раде у земљи, стално у лета и скраћеним радним временом у току школске године. Такође, грађани Новог Зеланда су познати као пријатељски и прихватање.Студенти имају флексибилни услови да буде примљена у програм закона. Студенти могу наставити прва година студија, а затим су примљени на остатак програма на основу њихове прве године рада. Ово им омогућава да виде да ли је студије права добро уклопио пре скока у пуном правном програму. Нови Зеланд становници који се упишу у дипломирани правник плати $ 5.798 за годину студија. Јер владине субвенције не могу бити доступни за стране студенте, ове накнаде може повећати за оне студирају из друге земље. Да бисте добили најновију тарифе, студенти треба да се обрате на Универзитету у свом избору. Након успешног завршетка студија са Новог Зеланда дипломирани правник, студенти ће моћи да се баве адвокатуром у Новом Зеланду, или они могу да наставе даљу обуку за обављање делатности у другу локацију. Нови Зеланд 'с програма високог образовања даје међународни студенти шест месеци радних дозвола након дипломирања да дају себи времена да нађу посао и аплицирају за боравак ако желе.Правна обука може такође отворити врата за рад као записничар, правни секретар, правни извршне или судске матичара. Студенти који желе да имају предност у постизању посао након дипломирања желети да наставе Суде или постдипломских студија из области права на њиховим изабраним универзитету. Ова додатна обука пружа веће могућности запошљавања.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  580
 • Udeo komunalnih usluga

  44
 • Internet pretplata

  49
 • Lokalni prevoz

  108

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  8
 • Bioskopska karta

  10
 • Pinta lokalnog piva

  6

O Нови Зеланд

О Нови Зеланд често у условима за авантуром или фантаси филмова, Нови Зеланд је познат по својим бујним зеленим планинама и застаје дах пејзажа. Нови Зеланд је острво у југозападном Пацифик Оцеан источно од Аустралије. Ова острвска земља биодиверсе је познат по својој богатој Полинесиан културе и уметности и културе староседелаца Маори људи, као и извоза вуне и млечних Шта је Закон систем Као у Новом Зеланду.? Нови Зеланд потиче много од свог правног система са заједнички систем закон користи у Великој Британији. Међутим, неке области су различити, као Нови Зеланд је развила сопствени облик заједничког закона. Народ Новог Зеланда такође пратити статут закон који се односи на законе које ствара свог парламента. Шта је Закон Степен на Новом Зеланду? Адвокати у Новом Зеланду мора имати дипломирани правник Степен из једне од држава 'с универзитетима .Ово је праћено практичном курсу који је део Колеџа Закона Новог Зеланда или Института професионалних правних студија. Ученици често добијају двојну диплому или настави постдипломске студије из области права, али то није услов.

Zahtevi za vizu

Studentska viza (za studije duže od tri meseca)

Ako je vaš kurs tri meseca ili manje, ne treba vam studentska viza, već samo viza za posetioce.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Studentska viza; Viza za posetioce

Cena i valuta

NZD 250

Naknade za prijavu variraju u zavisnosti od zemlje porekla i mogu biti oko 250 USD.

Troškove studentske vize za Novi Zeland možete proveriti ovde:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and-when-to-pay

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Studentska viza je potrebna za sve ljude koji dolaze na Novi Zeland da studiraju duže od tri meseca. Studija mora biti glavna svrha vaše posete. Ako je vaš kurs do 3 meseca, možda ćete moći da studirate na vizi za posetioce ili radnu vizu.

Ne treba vam studentska viza da biste studirali puno radno vreme ako:

 1. vi ste državljanin ili stanovnik NZ-a
 2. ti si australijski državljanin
 3. imate vizu za stalni boravak ili rezidentnu povratnu vizu za Australiju - bez uslova.

Gde možete napraviti aplikaciju?

Online/Konzulat ili ambasada Novog Zelanda

Da biste podneli zahtev za novozelandsku studentsku vizu, možete se prijaviti putem interneta ili lično pre putovanja.

Da biste se lično prijavili u svojoj zemlji, moraćete da kontaktirate lokalni konzulat ili ambasadu Novog Zelanda da biste dobili obrazac za prijavu i/ili sastanak. Alternativno, možete se prijaviti na mreži tako što ćete posetiti zvaničnu veb stranicu vvv.immigration.govt.nz i otvoriti nalog.

Sajt:https://www.immigration.govt.nz/

Kako napraviti aplikaciju?

Za zahtev za vizu trebaće vam:

 • Pismo o prihvatanju odobrenog provajdera obrazovanja na Novom Zelandu.
 • Dokazi o dovoljnim sredstvima - Moraćete da pokažete da imate dovoljno sredstava za plaćanje školarine (ovo može uključivati dokaze o pokrivanju kredita, stipendiji ili drugim fondovima) i dokaz o sredstvima za pokrivanje životnih troškova dok studirate na Novom Zelandu (preko sponzora, zajma, stipendije, državne podrške ili dovoljnog bankovnog bilansa). Morate dokazati da imate najmanje NZD $15,000 (~ US $10,870) za svaku godinu ako je vaš kurs duži od devet meseci.
 • Dokaz o daljem putovanju - Ovo može biti dokaz već plaćenih karata za dalje, dokaz o daljim sredstvima ili sporazum sponzora za plaćanje daljeg putovanja. Poenta je da pokažete da nameravate i možete sebi priuštiti da napustite zemlju nakon što završite studije.
 • Putno osiguranje.
 • Lekarske potvrde - Ako planirate da studirate na Novom Zelandu duže od 12 meseci, moraćete da obezbedite opšte lekarsko uverenje, rendgenski sertifikat grudnog koša i eventualno preduzmete skrining za tuberkulozu.
 • Ako ste mlađi od 18 godina, takođe ćete morati da dostavite dokaz o uređenom smeštaju, a ako imate 17 ili više godina, policijsku potvrdu o „dobrom karakteru“.
 • Dvobojne fotografije pasoša.
 • Pasoš koji važi najmanje tri meseca nakon datuma kada planirate da napustite Novi Zeland.
 • Dokaz da ste platili naknadu za zahtev za vizu.

Kada treba da se prijavite?

Trebalo bi da se prijavite najmanje šest nedelja pre nego što planirate da putujete na Novi Zeland. Studentske vize koje se prijavljaju na mreži obično traju 20 dana za obradu, dok studentske vize za koje se podnose putem papirnog obrasca traju 25 dana za obradu.

Vaša studentska viza obično traje isto vreme kao i studija koju ste platili, a njeno trajanje može biti do 4 godine.

Vreme obrade

20 Days

Mogućnosti za rad

Međunarodnim redovnim studentima sa studentskom vizom zakonski je dozvoljeno da rade na Novom Zelandu do 20 sati nedeljno tokom termina, a mogu raditi puno radno vreme tokom svih zakazanih praznika kao što su Božić, Uskrs i letnji praznici. Specifičnosti zavise od uslova za vizu. Radno iskustvo potrebno u vašim studijama ne računa se u granicu od 20 sati. Međunarodni studenti ne mogu biti samozaposleni.

Majstori istraživanjem i doktora. studenti mogu raditi onoliko sati koliko žele.

Sati nedeljno

20

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

Neki od razloga zbog kojih novozelandska studentska viza može biti odbijena su:

 1. Ako imate evidenciju o zatvoru u poslednjih 10 godina i ili ste osuđeni i osuđeni na zatvorsku kaznu.
 2. Ako imate evidenciju o deportaciji i ili ako ste predmet perioda zabrane ulaska na Novi Zeland.
 3. Ako postoji pogrešno predstavljanje informacija koje ste naveli, na kojima službenik za imigraciju smatra da informacije navedene u vašoj prijavi nisu istinite.
 4. Ako ste podneli prijavu koja nije završena
 5. Ako zdravstveni i karakterni zahtevi nisu ispunjeni
 6. Ako niste u mogućnosti da pokažu da pokrije troškove školarine, života i putovanja troškove u Novom Zelandu
 7. Ako ne postoji jasan put za kurs koji nameravate da studirate na Novom Zelandu
 8. Ako službenik za imigraciju vidi da niste pravi student iz dokumenata i informacija koje ste naveli, a kao i nakon telefonskog intervjua, ne možete čak ni odgovoriti na neke informacije u vezi sa informacijama o kursu, informacijama institucije, između ostalog
 9. Ako sredstva nisu legitimna ili se ne mogu verifikovati