Keystone logo
Панама

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Панама 2023

Broj institucija: 18
  • London, Уједињено Краљевство
  • Ragusa, Италија
  • + 1 više

  Auream Phoenix University for Women (АПУВ) је први приватни, међународни универзитет за учење на даљину, наменски изграђен, искључиво посвећен образовању жена. АПУВ омогућава свакој жени која се бави послом и породицом да студира и оствари своје академске циљеве док остаје у удобном окружењу свог дома. Наш универзитет се обраћа женама лидерима који имају победнички начин размишљања, женама са живахним, динамичним личностима, независним мислиоцима и женама које су свесне да су референтне тачке у својој заједници. Наш примарни фокус је на тестирању вештина и компетенција за академску сертификацију. Програми студија за жене Ауреа Пхоеник универзитета су дизајнирани на основу АПЕЛ (Акредитација пре искуственог учења) методи како би активним запосленим женама, које имају најмање 5 година професионалног искуства, пружиле шансу да стекну диплому не занемарујући своје породице.

  • Panama City, Панама
  • Harrisburg, Сједињене Америчке Државе

  Отварањем локације Универзитета Харрисбург у Панами, студенти могу да унапреде своје образовање без напуштања Латинске Америке. Ово је прилика да студенти стекну драгоцене вештине које ће обогатити њихов властити живот, као и економију њиховог подручја и живот локалног становништва.

  • London, Уједињено Краљевство
  • Ragusa, Италија
  • + 1 više

  Наш институционални рад посвећен је сертификацији стечених менаџерских вештина и ранијим студијама за професионалну употребу у међународној перспективи рада. Пословна школа Универзитета Селинус је независна интернетска корпорација за високо образовање која нуди флексибилне либералне и глобалне студије на универзитетском нивоу за Бацхелор оф Бусинесс Администратион (ББА), Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА), Доцтор оф Бусинесс Администратион (ДБА) из свих области пословања и менаџмента.

  • Panama City, Панама

  Универзитет Западне обале (ВЦУ) регистрован је у Панами и сада је такође добио дозволу за оснивање у Белизеу, јединој земљи у Централној Америци у којој је енглески службени језик. Универзитет Западне обале (ВЦУ) је федерација школа, факултета и 35 повезаних колеџа / центара у 21 земљи. Ови факултети су правна лица која пружају образовање у земљама свог постојања. Универзитет је лиценциран према Закону о међународним привредним компанијама, Поглавље 270 закона Белизеа, Централна Америка, Ревидирано издање 2000 за међународно пословно образовање од Владе Белизеа Централна Америка. Лиценца бр. 135.613 одобрено 1. јула 2013. године, потписао заменик регистрара, ИБЦ

  • Vista Alegre, Панама

  2001. године, наш Свемогући Бог нас је благословио визијом стварања институције високог образовања која би задовољила потребе за професионалним усавршавањем у западном сектору провинције Панама, посебно у општини Виста Алегре, округ Арраијан, провинција Панама. Уз подршку величанственог радног тима и професионалаца са одличним искуством у настави, документ који формализује интерес за стварање универзитета представљен је Министарству просвете, у складу са прописима на снази за стварање високошколских установа у земља.

  • Panama City, Панама

  Овако конципиран модел омогућава формирање ставова, вредности, знања и капацитета код ученика који имају за циљ откривање и решавање проблема из делокруга њихове професије и развој иновативних идеја и предлога који им омогућавају да буду предузетнички професионалац, са вођством, активан и трансформишући своје окружење, све то уз пуну свест о својим друштвеним и грађанским одговорностима. Говори се о кооперативном и трансформативном дијалошком педагошком моделу, који се спроводи кроз академску стратегију уопште и посебно наставу, свестан друштвено-историјског простора у коме се налази, заснован на дијалогу, интерактивности и комуникацији, учењу пројектима, активним, кооперативним и колаборативним, што омогућава обуку професионалаца са високом техничком припремом и обимним инструменталним вештинама, али и са свеобухватним људским развојем.

  • David, Панама

  Аутономни универзитет Цхирикуи је институција високог образовања, аутономна, званична и државна, популарне природе, посвећена стварању и ширењу знања, истраживању и свеобухватној, научној, технолошкој и хуманистичкој обуци, отворена за све струје мислећи и посвећени регионалним и националним интересима. Њихов наступ ће то учинити у оквиру академске изврсности, са критичким и продуктивним ставом.

  • Panama City, Панама

  Технолошки универзитет у Панами високошколска је установа препозната по свом квалитету у свеобухватној обуци људских ресурса, као и у генерисању и преношењу знања у инжењерству, науци и технологији и примени у социјалној добробити заједнице подржао неефикасно управљање.

  • Panama City, Панама

  Ми смо Универзитет који целој заједници пружа обуку људског талента са вредностима, предузетничким менталитетом и истраживачким духом, кроз примену академских програма релевантних за потребе глобализованог света и друштва знања; где су артикулација суштинских функција наставе, истраживања и проширења стубови хуманистичког, научног и технолошког развоја.

  • Panama City, Панама

  Припремамо наше студенте за стицање знања на свеобухватан начин и придруживање свету рада са личним и професионалним вештинама које им омогућавају да доносе одлуке са иновативним и аналитичким критеријумима, управљају ризиком и оптимизују организационе ресурсе за развој компанија, предузећа, влада и економија нације.

  • Panama City, Панама

  Универзитетски кампус АДЕН у Панами је високошколска установа која нуди каријеру у области пословних наука, са циљем обуке успешних професионалаца, предузетника и посвећених друштву. Има најсавременије методологије за повезивање ученика са реалношћу пословања, уз изузетно практичан приступ. Одобрен је извршном уредбом бр. 260 од 8/24/2006, првобитно са именом Универсидад Алта Диреццион и акредитованом од ЦОНЕАУПА 2015. године. Извршна уредба бр. 469 од 14.08.18. Године променила је назив у АДЕН Университи , Кампус Панама.

  • Panama City, Панама

  Амерички универзитет је приватна високошколска установа која настаје као одговор на потребе одраслих који раде, односно оних радника који са напором улажу време и новац, жртвујући своје слободно време и своје време за дружење, у зависности од студија. Због тога се сматрамо институцијом која разуме свог ученика и труди се да им пружи све могућности за адекватно прихватање знања, гарантујући им у сваком тренутку академске квалификације потребне да се на адекватан начин суоче са потребама околине у којој се од сада , многи се одмотавају. Ова практичност омогућава студенту УАМ-а да се осећа као особа која гради сопствено знање уз помоћ водитеља, професионалца који је наставник и који зна како да учи и разуме потребе одраслих. Треба напоменути да се квалитет наставе не доводи у питање јер је наш кадар наставника веран одраз ригорозне селекције засноване на ономе што нуди УАМ, ми нисмо технолошки најразвијенији универзитет, али онај који успева да успостави равнотежу између технологије и могућности појединца. Медијум сам по себи, попут технологије „пер се“, не успева да развије појединца, већ ће се тај развој дати захваљујући капацитету и охрабрењу које наставници постижу код ученика.

  • Panama City, Панама

  Међународни институт за право и пословање, INIDEM Business Law School , основан је у Панами 2010. године са циљем да развије: програме обуке и истраживања о односу правника и привредника и професора из различитих земаља, за правну обуку са међународним, практични и интердисциплинарни приступ. Јединствени модел који комбинује најбоље праксе правних и пословних школа у једној институцији. Ове карактеристике чине препознатљиву разлику која чини ИНИДЕМ, прву „пословну правну школу“.

  • Panama City, Панама

  Обучити професионалце и грађане засноване на највишим стандардима квалитета, интегритету, хуманистима, иноваторима, са друштвеном посвећеношћу и националном критичком свешћу, који доприносе трансформацији инклузивног и правичног друштва, под вођством хуманог развоја, одрживости животне средине принцип високог образовања као друштвено јавно добро, људско право и дужност државе.

  • Panama City, Панама

  Наутичка школа Панаме основана је 1958. године, а у то време била је искључиво посвећена обуци вишенаменских морнара до 1971. године, када су успостављене каријере палубног и машинског официра. 1972. године разматрана је потражња за међународним трговачким маринским официрима и могућностима запошљавања у Панамском каналу, па је академска понуда проширена на универзитетском нивоу и обухватала је каријере које су водиле ка трговачким маринским официрима.