Keystone logo
Русија

Studija Pravo u Русија 2024

Studija u Русија

Шта је Закон Степен у Русији Русији? Има неколико дипломе права, а обука се заснива на европском додипломски традиције. Неки универзитети нуде диплому у Закону као дипломирани правник ентри-левел. Специјалиста Законом је најчешће додељена диплома у руском закону Закон о високом образовању у Русији Русији је релативно нови играч у међународном студентском тржишту, а један од предности студирања у Русији је доступност.. Накнаде варирају у зависности од програма, али су сасвим разумно поређењу са сличним програмима у другим деловима Европе. Културно наслеђе земље је још једна предност студирања у Русији. Студенти проведу четири или пет година студије права у Русији, у зависности од тога да ли су све диплому или Специалист програм. Студенти који већ поседују диплому у другој области може додати диплому правног факултета у само три године студија.Након пријема диплому или диплома специјалиста у Закону, студенти могу изабрати да наставе даље школовање. Мастера права програма додаје додатних две године редовних студија. "Доктор Закон ", што је истраживачки степен, потребно додатних три године редовних студија. Пурсуинг додатну обуку отвара врата већем могућности запошљавања. Русија 'с Министарство просвете набраја око 350 акредитованих правне институције у земљи. Правних факултета у Русији су подељени у четири категорије. Први су правни факултети налазе у старим државним универзитетима. Академије државни закон се самостални школе које додели само правна степени. Специјализовани влада истраживачки институти могу такође нуде правно образовање. Коначно, ученици могу да бирају да студирају руски закон у приватној правном факултету. Већина студената међународног права одлуче да следе своју обуку у једном од Русија 'с већим градовима.Свако ко има диплому правног факултета руски може бави се адвокатуром у Русији, али само они који су показали квалификације и примљени су као адвокат може појавити у кривичним предметима. Беаус огромне величине земље, степен програма отвара многе могућности у оквиру Русије за оне који студирају овде. Јер Русија 'с закон степен програма је и даље релативно нова, могућности да користи правна обуку или правне каријере у другим земљама још увек нису познати.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  198
 • Udeo komunalnih usluga

  28
 • Internet pretplata

  6
 • Lokalni prevoz

  23

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  4
 • Bioskopska karta

  4
 • Pinta lokalnog piva

  2

O Русија

О Русији највећа земља на свету, Русија је импресиван присуство током модерне историје. Спаннинг како Азију и Европу, Русија доноси богату историју и културно наслеђе онима који одлуче да наставе студије у овој земљи. Са обимним минералних и енергетских ресурса, Русија има неке од светски 'с највећих залиха нафте и природног гаса у свету. Русија је познат по бројним допринос науци, књижевности и музици. Чајковски, један од светски 'с најпознатијих композитора, био руски, као што је био аутор Достојевски. Русија такође узео први објекат и човеков први занат у свемир. То је преко Русија 'с утицајем на културу и свој допринос науци да земља постигла свој траг у свету Шта је Закон систем Као у Русији Русији? Има неколико судова у свом правном систему..Ово укључује Уставни суд, који је задужен за спровођење међународног права и устава. Она такође има "" Арбитразх судове, који насељавају имовинских и привредне спорове, као и цивилним судовима, који обрађују кривичне предмете и предмете оспорене који не спадају у надлежност других судова. Русија 'с правни систем је јединствен у својој структури, али највише личи на структуру грађанског права.

Zahtevi za vizu

 1. Ruska studentska viza - Važi za studiranje na bilo kom ruskom koledžu ili univerzitetu ili za bilo koje kratkoročne kurseve.
 2. Ruska humanitarna viza - Za one koji putuju u Rusiju da se uključe u postdoktorska istraživanja ili da pohađaju akademske seminare. Važi do godinu dana u svrhe uključujući i one koje se odnose na nauku ili kulturu. (NAPOMENA: Sve dodatne informacije su o ruskoj studentskoj vizi.)

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Ruska studentska viza; Ruska humanitarna viza

Cena i valuta

Naknade potrebne za rusku studentsku vizu variraju u zavisnosti od zemlje koja je studentu izdala pasoš i da li se odlučite za standardnu ili ekspresnu uslugu. Kao primer, troškovi ruske studentske vize za državljanina Velike Britanije počinju od 165 GBP. Međutim, imajte na umu da naknada za prijavu neće biti vraćena ako je vaš zahtev za studentsku vizu odbijen ili odbijen iz bilo kog razloga.

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Građanima iz većine stranih zemalja biće potrebna viza za studiranje u Rusiji. Građanima iz zemalja Zajednice nezavisnih država (ZND) nije potrebna viza: Jermenija, Azerbejdžan, Belorusija, Kazahstan, Kirgistan, Moldavija, Tadžikistan, Ukrajina, Uzbekistan plus autonomni regioni Abhazije i Južne Osetije. Ako ste državljanin Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana ili Ukrajine, ne treba vam viza, ali vam je potreban važeći pasoš. Ako ste državljanin Abhazije, Azerbejdžana, Moldavije, Južne Osetije, Tadžikistana ili Uzbekistana, možete doći u Rusiju da studirate bez pasoša ili vize.

Gde možete napraviti aplikaciju?

Ruska ambasada ili konzulat/ovlašćeni vizni centri

Za građane zemalja kojima je potrebna viza za ulazak, ruska studentska viza moraće da se dobije pre putovanja u Rusiju. Morate se prijaviti preko ruske ambasade ili konzulata u vašoj zemlji. U nekim zemljama postoje i ovlašćeni vizni centri.

Sajt:

Kako napraviti aplikaciju?

Pre nego što se prijavite, morate biti primljeni na kurs na univerzitetu, tako da možete dobiti zvanični poziv da dođete u Rusiju da studirate. Jednom kada dobijete pozivnicu, važi tri meseca. Zatim, da biste se prijavili za svoju rusku studentsku vizu, morate posetiti rusku ambasadu ili konzulat u vašoj zemlji i dostaviti svu potrebnu dokumentaciju. Imajte na umu: Morate dobiti vizu registrovanu u roku od sedam dana od ulaska u Rusiju. U slučaju studentskih viza, obično je pozivnica (Univerzitet ili koledž ili škola jezika ili Institut) koja organizuje registraciju viza učenika. Nakon završetka registracije, dobićete dokaz o registraciji vize, koji morate pažljivo zadržati dok ne izađete iz zemlje.

Da biste podneli zahtev za studentsku vizu na ruski jezik, morate dostaviti popunjeni obrazac za prijavu za vizu, originalni nacionalni pasoš (i kopiju naslovne strane), jednu standardnu sliku, novčanicu, originalno pozivno pismo vaše ruske organizacije domaćina, originalni negativni HIV test krvi (AIDS) sertifikat (ne stariji od 3 meseca). Nacionalni pasoš mora da važi najmanje godinu i po dana.

Kada treba da se prijavite?

Proces podnošenja zahteva za vizu možete započeti 45 dana pre planiranog datuma dolaska u Rusiju. Vreme obrade može biti dugo, traje od dve do pet nedelja. Studentska viza se u početku izdaje na 90 dana, ali se može produžiti na godinu dana, a zatim obnoviti nakon toga tokom trajanja studija.

Vreme obrade

5 Weeks

Mogućnosti za rad

Ako imate rusku studentsku vizu, biće vam potrebna radna dozvola Savezne službe za migracije (FMS), osim ako se ovaj posao ne preduzme tokom praznika ili u ustanovi ili organizaciji u kojoj studirate. Dozvola za rad će vam biti izdata samo ako ste redovni student na državnom akreditovanom univerzitetu i najmanje 18 godina. Dozvola će vam omogućiti da radite samo u oblasti ili profesiji navedenoj u dozvoli iu gradu ili regionu vašeg univerziteta. Troškovi radne dozvole za one koji su na ruskoj studijskoj vizi su 3.500 RUB (60 USD). Ako napustite univerzitetski kurs, radna dozvola će biti otkazana i više nećete moći da radite u Rusiji.

Sati nedeljno

0

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

Ako predstavite lažne dokumente za studentsku vizu ili sakrijete ili pogrešno predstavljate činjenice u svojoj prijavi. Možda će vam biti odbijen ulazak u Rusiju na studentsku vizu ako ste HIV pozitivni.