Keystone logo
Саудијска Арабија

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Саудијска Арабија 2024

Broj institucija: 32
  • Hamad Town, Бахреин
  • Riyadh, Саудијска Арабија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, Уједињени Арапски Емирати
  • Oman Online, Оман
  • + 7 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ayn Ibn Fuhayd, Саудијска Арабија

  Кроз моћан програм диплома и специјалних курсева који мешају теорију и праксу, Јосоор је од свог настанка пружио решења за образовање и обуку за преко 4000 учесника, пружајући им вештине и стручност за управљање пројектима и организацијама у спортској индустрији и испоруку светске класе , спортски и забавни догађаји високог профила.

  • Al Hofuf, Саудијска Арабија

  Како смо задовољни на King Faisal University , граду знања у оази Ал-Ахса; поздравити вас путем свог електронског портала и његових прозора који гледају на достигнућа овог древног универзитета и његова достигнућа која се протежу у више од четири и по деценије од 1395. хиџретске 1975. године, што одговара 1975. не, и настављајући да захваљује Свемогућем Богу, а затим са великодушна брига и неограничена подршка коју добија од нашег мудрог вођства Нека га Бог благослови, верујући у пионирску и водећу улогу поверену националним образовним и истраживачким институцијама да допринесу постизању свеобухватног националног развоја.

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  Riyadh Elm University , некадашњи Ријадски факултети за стоматологију и фармацију (РЦсДП), приватно је подржана високошколска образовна институција смештена у Ријаду у Краљевини Саудијској Арабији. Министарство високог образовања Краљевине Саудијске Арабије званично је одобрило колеџ у фебруару 2004. године за пружање професионалних програма бакалауреата из стоматологије, денталне хигијене, стоматолошке асистенције, фармације и медицинске лабораторијске технологије.

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  У уторак 09.01.11419. По Хиџри (06/05/1998. Н. Е.) Њ.КВ Престолонаследник - нека га Бог заштити - наредио је спајање Ислама Универзитета Имама Мохаммада Ибн Сауда и Универзитета Кинг Сауд у Јужној регији у један ентитет под новим идентитетом „ King Khalid University “. Касније, 03.11.2014. Године по Хиџри (6/7/1998 АД), објављен је Краљевски Декрет, Указ 7/78 / М којим су завршени сви редовни поступци неопходни за спровођење спајања. Први буџет Универзитета издат је 14/09/1419 по Хиџри (02/01/1999 АД) у оквиру општег државног буџета.

  • Dammam, Саудијска Арабија

  Пре него што се издвоји име „Ал Асала Цоллегес“, спроведена је детаљна студија о дисциплинама, броју студената у свакој дисциплини на нивоу Краљевине и на нивоу сваког града, достижући најбоље дисциплине у погледу одзива студената на дисциплинама с једне стране , потребе саудијског тржишта рада уопште, а посебно источне провинције с друге стране.

  • Mecca, Саудијска Арабија

  Краљевина Саудијска Арабија предњачи у земљама исламског света због свог верског статуса као и свог историјског и цивилизацијског значаја. Укључује Киблу (Ка`бу) са којом се муслимани суочавају током свакодневних молитви. Штавише, милиони људи се окрећу Меки, желећи обавити хаџ и умру.

  • Industrial Area, Саудијска Арабија

  Majmaah University један је од најновијих универзитета у драгој домовини, који се придружио систему многих и великих научних здања како би постао приток универзитетског образовања и дозвола за становништво гувернората Ал Мајмаах и гувернаната у оквиру универзитета који очекује много тога да им понудим.

  • Tabuk, Саудијска Арабија

  На основу принципа интеграције између приватног и јавног сектора у КСА у пружању услуга високог образовања, Министарство високог образовања подстиче приватно високо образовање у свим академским специјалитетима. Његово Краљевско Височанство Принце Фахад Бин Султан, Принце оф Табук Регион, подстакло је инвеститоре да започну приватни универзитет за ширење културе и образовања у граду Табук, који има истакнуту географску локацију која служи региону и околини.

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  Приватно образовање у Краљевини сведочи оживљавању и великој пажњи владе чувара две свете џамије краља Салмана бин Абдулазиза, нека га Бог сачува. Дар Ал Улоом је један од најугледнијих приватних универзитета у Краљевини, усмерен ка промоцији високог образовања и инвестирању у одрживи људски капитал.

  • Buraydah, Саудијска Арабија

  Једна је од административних регија у Саудијској Арабији, а седиште јој је град Бураидах. Касим је познат по обиљу подземних вода, а Краљевини Саудијској Арабији пружа најбоље врсте датуља и поврћа. Кључни градови региона су: Бураидах, највећи град, Онаизах, Мазниб, Букеирииах, Бадаиеа, Алмазниб, Алкхабра, Ријад Алкхабра, Аласиах, Оклат Алсукоор, Дхариах, Оиоон Аљава и други.

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  Заједницу ПСУ покреће заједничка сврха: стварање бољег света кроз образовање, истраживање и иновације. Забавни смо и откачени, инвентивни и уметнички, опседнути бројевима и добродошли у талентоване људе.

  • Taif, Саудијска Арабија

  Главни кампус Taif University тренутно се налази у Ал-Хавији, гувернорат Таиф, Емират Мека, западна регија Саудијске Арабије, на источним падинама планина Сарават на надморској висини од 1700 м надморске висине на југозападу Арапске Полуострво. ТУ такође има три филијала у провинцији Таиф: огранак Тараба (приближно 150 км од Таифа), огранак Кхурма (приближно 200 км од Таифа) и огранак Раниа (350 км од Таифа).

  • Jeddah, Саудијска Арабија

  Настојимо да постигнемо институционалну изврсност изградњом одрживих стратешких партнерстава ради унапређења развоја образовног процеса и специјализованих примењених пракси.