Keystone logo
Уједињени Арапски Емирати

Studija Pravo u Уједињени Арапски Емирати 2024

Studija u Уједињени Арапски Емирати

Шта је Закон Степен у Уједињеним Арапским Емиратима? Ће Појединци који желе да раде у овој области треба да добију одговарајуће образовање за то. У Уједињеним Арапским Емиратима, почетни степен је Бацхелор 'с степен. Постоји неколико Мастер 'с програми доступни као и докторски програми. Подручје 'с лав степени су прилично високе у квалитету и слично онима наћи у западним областима као што су САД, Велика Британија и Канади. Бројним опцијама студијски су доступни за појединце који желе да наставе овај ниво образовања. Закон о високом образовању у Уједињеним Арапским Емиратима избор сваког школе захтијева размотриће се и могућност присутне. Земља нуди широк спектар правних факултета. Неки од њих нуде веома специјализоване области студија. Други су мање специфични. Постоје неки конкурс за улазак у добро ценила школа у области права.Ипак, постоје тежи да буде отвори слободне сваке године за оне који су добро квалификовани са високим оценама из претходних студија. Ово укључује међународне студенте. Студенти имају тенденцију да студирају у једном или више различитих одељења закона. Ово је оборио универзитет, али тежи да укључи и одељење за приватног права, одјел за шеријатским и исламске студије, и катедру приватног права. Већина ученика ће уписати у области којом су највероватније да вежбају у када напусте школу. Након студија за четири до шест година, у зависности од области фокуса, студенти су у стању да се испит из Адвокатске коморе. Ово је веома тежак тест и многи студенти не прође почетно време. Испит је услов за појединце да заврше да им дозволи пријем у Адвокатске коморе. Ово је услов за појединце који желе да се баве адвокатуром у области.Међународни студенти су често поздравио на студије у многим универзитетима присутних у Уједињеним Арапским Емиратима. Међутим, ово почиње са апликацијом са школом избора у почетку. Затим, ученик може да добије потребну документацију путовања. Након напуштања школе, многи студенти ће провести време раде на терену кроз програме шегртовања. Ово им даје радне познавање терена и омогућава студенту да стекне увид у важне процесе. Најчешће, постоје могућности за студенте, укључујући добро обучених и посвећених страних студената, да нађемо позиције у правним фирмама и кроз разне именују суд позицијама. Иако изазован, процес постаје адвокат овде може бити веома корисно.

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  673
 • Udeo komunalnih usluga

  53
 • Internet pretplata

  91
 • Lokalni prevoz

  68

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  7
 • Bioskopska karta

  11
 • Pinta lokalnog piva

  9

O Уједињени Арапски Емирати

Уједињени Арапски Емирати је земља налази у југоисточном делу Арапског полуострва у Персијском заливу. То је у близини Саудијске Арабије, Ирана, Пакистана и. Земља има различити културни шминка, укључујући ону која је подељена различитим емирата, или кнежевина, а сви су сасвим другачије етички. Познат као један од најбогатијих делова света због резерви нафте присутних тамо, ова област расте у погледу правних потреба. За оне који желе да студирају овде и научити правног система, често постоје кључне радна места на располагању. Шта је систем закон у Уједињеним Арапским Емиратима? Правни систем у Уједињеним Арапским Емиратима је онај који се заснива на Уставу земља. Постоје компоненте у овом уставу за већину потреба, укључујући слободу комуникације, религије, кретања, и мишљења. Устав је потврдио и земља 'с Савезни врховни суд. Постоје шеријатски судови и цивилни судови представљају овде.Ови закони регулишу брак, развод и старатељство над децом и сви варирати од једног до другог.

Zahtevi za vizu

Studenti koji žele da studiraju u UAE moraju da se prijave za studentsku vizu UAE. Studentske vize se nude za redovne programe. Postoje kratkoročne i dugoročne vize.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Studentska viza za UAE

Cena i valuta

Troškovi boravišne dozvole za studenta zavise od sponzora (roditelja ili univerziteta), nadležnosti sponzora (u slučaju univerziteta), ako je podnosilac prijave unutar ili izvan UAE i ako se prijava obrađuje na normalan ili ubrzan način.

Ko može da podnese zahtev za vizu?

Zakon Ujedinjenih Arapskih Emirata zahteva od svih studenata koji nisu nacionalni (osim državljana GCC-a) da dobiju „dozvolu za ulazak u studente“, nakon čega sledi „studentska rezidencija viza“ tokom trajanja studija. Države članice GCC (Savet za saradnju u zalivu) su Bahrein, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati.

Gde možete napraviti aplikaciju?

UAE univerziteti

Studentsku vizu UAE za međunarodne studente olakšavaju sami univerziteti UAE. Studenti mogu poslati svoje dokumente direktno na univerzitet.

Sajt:

Kako napraviti aplikaciju?

Jednom kada vam univerzitet pošalje pismo ponude za program i vi ga prihvatite, pokrenuće postupak podnošenja zahteva za vizu. Studentska viza UAE ne zahteva da se međunarodni studenti pojave na posebnom intervjuu za vizu.

Iako se proces dokumentacije može razlikovati od univerziteta do univerziteta, neki od najčešće potrebnih dokumenata za studentsku vizu UAE su:

 • Obojena kopija pasoša važi najmanje sedam meseci.
 • Fotografija veličine pasoša u boji
 • Ispunjeni univerzitetski obrasci
 • Kopija prijema školarine i vize
 • Završena dokumentacija o zdravstvenom osiguranju

Kada treba da se prijavite?

U idealnom slučaju, proces studentske vize trebalo bi da započne najmanje 1-2 meseca pre početka semestra, kako bi se mogli pobrinuti za ostale aspekte kontrolne liste za odlazak. Obično je potrebno oko 15-20 dana da se viza obradi, međutim, to varira od univerziteta do univerziteta. Međunarodni studenti takođe imaju mogućnost izbora Ekpress obrade, koja košta više od uobičajene obrade. Pod Ekpress obradom, studenti mogu dobiti studentsku vizu UAE u roku od 10 dana.

Studentske vize UAE važe u periodu od 12 meseci. Međunarodni studenti moraju da obnove studentsku vizu na kraju perioda od 12 meseci ako je njihov program duži od tog perioda. Studentima će biti naplaćena obnova viza i naknada za zdravstveno osiguranje za obnovu. Međunarodni studenti moraju da podnesu dokumente o obnavljanju viza najmanje mesec dana pre datuma isteka vize.

Vreme obrade

20 Days

Mogućnosti za rad

Međunarodni studenti u UAE mogu zauzeti u kampusu, kao i rad van kampusa. Međutim, za to bi im bila potrebna dozvola za svoj univerzitet. Ako studenti imaju univerzitetsko sponzorstvo, mogu se obratiti odeljenju za rad UAE kako bi dobili dozvolu za zapošljavanje sa skraćenim radnim vremenom u UAE.

Približni trošak studentske dozvole boravka je Dh2,500 bez sigurnosnog depozita (ako je primenljivo), naknade za otvaranje datoteka (ako je primenljivo), legalizaciju dokumenata i prevod (ako je potrebno). Primeniće se dodatne naknade od Dh500 za studentsku radnu dozvolu.

Sati nedeljno

0

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

Obično postoje tri razloga zbog kojih bi vaša studentska viza za UAE mogla biti odbijena:

 1. Telo za imigraciju bi to moglo poreći.
 2. Univerzitetski sekretar bi ga mogao odbiti.
 3. Student možda ne uspeva da obriše medicinski test (potreban u okviru postupka podnošenja zahteva za studentsku vizu).