Keystone logo
Вијетнам

Najbolji univerziteti za Pravo Programi u Вијетнам 2024

Broj institucija: 36
  • Manchester, Уједињено Краљевство
  • Budapest, Мађарска
  • + 62 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hanoi, Вијетнам

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Ton Duc Thang University је јавни универзитет који делује у оквиру Вијетнамске опште конфедерације рада, основане 24. септембра 1997.

  • Nha Trang, Вијетнам

  Добродошли на Nha Trang University (НТУ) који се налази у наводно најлепшем приморском граду у Вијетнаму. Nha Trang University је један од 50 јавних универзитета у Вијетнаму са више од 50 година историје и развоја.

  • Tuy Hòa, Вијетнам

  Мисија Mientrung University of Civil Engineering је да обучава висококвалитетне људске ресурсе у области грађевине и других области; да примени истраживање, да пренесе знање и технологију на пословну заједницу и друштво.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Hoa Sen University одавно је препознат као проактивна и паметна приватна високошколска установа, која друштву пружа појединце који су у потпуности опремљени интелектуалним и моралним стандардима, богато животно искуство, добро дефинисану професионалну оријентацију и посвећену амбицију. Дипломци који пролазе кроз програме обуке на Hoa Sen University цене се због њихове професионалне ефикасности и друштвено утицајних људских врлина.

  • Sơn La, Вијетнам

  Универзитет Таи Бац основан је одлуком премијера бр. 39/2001 / КД-ТТГ од 23. марта 2001. године, на основу Северозападног колеџа за образовање, претходница је била Средња школа за образовање. Тајландска Мео аутономна регија основана је 1960.

  • Qui Nhơn, Вијетнам

  Добродошли на Quy Nhon University - једну од водећих високошколских институција у централном Вијетнаму. Quy Nhon University налази се у центру приморског града Куи Нхон, провинције Бинх Динх, најјужније тачке кључне економске регије централног Вијетнама и централне тачке региона Соутх Централ - Централ Хигхландс, смештене на раскрсници Националног аутопута 1 и Национални пут 19, који се сматра улазом у море Економског коридора Исток-Запад.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Универзитет за транспорт Хо Цхи Минх, који је директно под Министарством саобраћаја, највећи је мултидисциплинарни универзитет за обуку у транспортном сектору на југу Вијетнама. Универзитет за транспорт у Хо Цхи Минху одговоран је за обуку људских ресурса у транспортном сектору, и то поморском, друмском, унутрашњем пловном путу и железници.

  • Thanh Hóa, Вијетнам

  Дана 24. септембра 1997. године, премијер је донео Одлуку бр. 797 / КЂ-ТТг о оснивању Универзитета Hong Duc University (ХДУ) спајањем три високошколске установе: Висока школа за образовање, Висока школа за економију и технику и Тханх Хоа Медицински колеџ (претходно познат по преко 40 година експеримента обуке). ХДУ је био први од вијетнамског образовног система који је изграђен по новом моделу: јавној, мултидисциплинарној институцији која делује под јурисдикцијом Народног одбора провинције Тханх Хоа и под надзором Министарства образовања и обуке.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Добродошли на Универзитет науке, један од шест цењених чланова Вијетнамског националног универзитетског система у Хо Ши Мину. Историја нашег универзитета започела је 1941. године оснивањем Индоцхина Цоллеге оф Сциенце, који је потом постао Факултетски универзитет за науку у Саигону 1956. године. Сарадњом са Леттерским факултетом, наша институција је 1977. године преименована у Университи Хоцхиминх Цити.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Смештен у срцу индустријског подручја, универзитет је више од пола века школа за учење, истраживање и образовање у Хо Ши Мину. Основан 1962. године као Одбор за техничко образовање са пет инжењерских дисциплина, Ho Chi Minh City University of Technology and Education се изузетно променио у мултидисциплинарни универзитет.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Ho Chi Minh City Open University је високошколска установа која нуди разне програме, од локалног образовања до учења на даљину и учења у сателитским академским центрима; има за циљ да задовољи различите потребе друштва за учењем и допринесе обогаћивању људских ресурса у земљи.

  • Vũng Tàu, Вијетнам

  Универзитет Ба Риа - Вунг Тау налази се у приморском граду Вунг Тау, провинцији Ба Риа - Вунг Тау, која је капија Источног мора провинција на југоистоку и центар економије, финансија, културе, туризма, транспорта и образовање на југоистоку и погодна веза са Хо Ши Мином и другим околним провинцијама копненим, ваздушним, пловним и железничким путем. Поседујући бројне прелепе плаже и добро опремљену инфраструктуру, град Вунг Тау је познато туристичко одредиште на југу и логистичко подручје вијетнамске нафтне и гасне индустрије. Универзитет Ба Риа - Вунг Тау је једини универзитет у граду Вунг Тау, који је установа за обуку која пружа мултидисциплинарне људске ресурсе за провинцију Ба Риа - Вунг Тау, суседне провинције, као и целу земљу. BVU је такође научно истраживачки центар провинције Ба Риа - Вунг Тау, где су спроведени и примењени у друштву и производњи истраживачки пројекти о примени и преносу напредне науке и технологије.