Keystone logo
Pravni fakultet

Pronađite LLM program

Šta želite da studirate?
Gde želite da studirate?

LLM, ili magistar zakona, je stepen dodeljen onima koji već imaju diplomu profesionalnog prava, koji su završili napredno obrazovanje i istraživanje u određenoj oblasti prava. Advokati mogu odlučiti da nastave LLM programe kako bi stekli stručnost u određenom sektoru, za napredovanje u karijeri i izgradili profesionalnu mrežu.

Neki primeri LLM programa su u pravnim sektorima kao što su informaciona tehnologija, poresko pravo, finansijske usluge, međunarodno pravo, zakon o životnoj sredini i trgovačko pravo. Neki univerziteti takođe omogućavaju studentima da razviju sopstvene specijalizovane LLM programe specifične za njihove profesionalne interese. LLM programi obično traju najmanje godinu dana da se završe i dok se neki programi sastoje prvenstveno od istraživanja, drugi takođe zahtevaju kurseve. Studenti LLM programa može se očekivati da završe tezu da se dodeljuje stepen.

Raznolikost različitih LLM programa može biti neodoljiva - ne dozvolite da vas zaustavi! Započnite pretragu gledajući najpopularnije LLM programe navedene u nastavku.

Novo dodani programi