Keystone logo

2 Diploma Programi u Studije prava Studije zakona o ljudskim pravima Zakon o ljudskim pravima 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma
  • Studije prava
  • Studije zakona o ljudskim pravima
  • Zakon o ljudskim pravima
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma Programi u Studije prava Studije zakona o ljudskim pravima Zakon o ljudskim pravima

Диплома може трајати од једне до двије године да би завршила. Већина програма је дизајнирана тако да појединцима пружи знање неопходно за одређено поље рада. Дипломски програми су обично више детаљни од сертификата, али имају тенденцију да буду ближи сертификату од степена.

Каква је диплома у области људских права? То је студија на нивоу дипломског студија која обично нуди студентима могућност испитивања широког спектра теорија, пракси, институција и инструмената људских права. Ово образовање је релевантно за оба адвоката који раде на пољу људских права и не-адвокати који раде са организацијама везаним за људска права. Студенти могу да се суоче са курсевима као што су економска и социјална права, компаративна права људских права, људска права и тероризам, људска права на послу и међународни закон о избеглицама.

Многи студенти стичу вештине писања, независног истраживања и управљања временом. Вештине писања могу помоћи особи да комуницира боље путем е-поште и текстова. Управљање временом је способност која највише користи појединцима професионално и лично. Способност проналажења одговора путем самомотивисаних истраживања је непроцењива вештина за многе послодавце.

Будући да се захтеви за дипломе могу разликовати у зависности од програма универзитета, трошкови који се повезују могу се разликовати. Предлаже се да се темељно истражује било који програм пре уписа. Школска канцеларија за пријем може понудити детаље о ценама.

Дипломом из области права о људским правима обично студентима обучава знање и вештине да раде на многим пословним положајима у области људских права. Ако дипломци већ имају ЈД степен, они могу да користе ову даљу студију како би добили посао као адвокат за људска права. Студенти могу наћи и позицију као аналитичар политике, специјалиста за корпоративну друштвену одговорност, писац стипендија, истраживачки аналитичар или службеник за људске ресурсе.

Неки дипломски програми могу бити доступни у онлајн формату. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.