Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 76 Doktori Prava  (Doktor prava) Programi u Studije prava 2023

76 Doktor prava Programi u Studije prava 2023

Pregled

Доктор Јурис је професионални правник који обично припрема студенте да полажу правосудни испит. Већина програма захтева од појединаца да стекну бар додипломски степен. ЈД обично траје три године редовног студирања.

Шта је Јурис Доцтор у правним студијама? То је захтјеван и занимљив програм који упознаје студенте са сложенствима закона и покушава да их припреми за правосудни испит. Прва година обично проводи учећи неке од основних закона, уз курсеве као што су уговори, тортс, кривично право, грађанска процедура, имовина, правна истраживања и писање, писано и усмено заговарање. Како појединци напредују кроз програм, они могу имати више шанси да усмере свој фокус. Студенти могу имати прилику погледати закон из мултидисциплинарне перспективе.

Многи ученици права напуштају школу са снажним писањем и вештинама комуникације. Они такође могу развити своје увјерљиве способности. Ово обично чини веома артикулираном особом и може повећати вероватноћу осигурања добро плаћеног посла.

Многе јавне и приватне школе широм света нуде Јурис Докторски програм. Ово може значајно утицати на цену школарине. Пронађите школу која одговара вашим потребама и контактирајте канцеларију за пријем за више информација о школаринама.

Многи појединци одлучују да полажу правосудни испит и постану адвокати, али правни факултет отвара и друга врата. Дипломци се могу квалификовати за каријере у области издаваштва, политике, јавне службе или високог образовања. Посао особи са ЈД степеном може бити у саставу судија, судија, посредник, директор урбанистичког планирања, интерни адвокат за заштиту животне средине, заступник за заштиту животне средине или судски службеник.

Неке од часова Јурис Доцтор ин Лав Студиес могу бити доступне у онлајн формату. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktor prava
  • Studije prava
  • Studije prava
Polja studija
  • Studije prava (76)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije