Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki PhD diplome Prava  (Doktorske studije) Programi u Evropsko pravo 2024

1 Doktorske studije Programi u Evropsko pravo 2024

Pregled

Доктор филозофије је једна од највиших академских награда. Студенти морају имати најмање Бацхелор и Мастерове, пре него што буду прихваћени у ову врсту програма. Студенти на пуно радно вријеме могу да траже пет до шест година да заврше докторски програм.

Шта је докторат? у европском праву? То је докторски програм намењен фокусирању на европски закон. Ово поље студирања може да размотри јединствене аспекте закона за оне у Европској унији, јавно међународно право или приватно међународно право. Учесници могу бити у могућности да бирају свој фокус или одлучује школа. Неки докторат програми могу се у потпуности састојати од надгледаног истраживачког пројекта, док други могу укључити курсеве у студију. Примери потенцијалних потребних курсева укључују принципе европског права, спољне односе Европске уније, принцип недискриминације и фискалну администрацију у Европској унији.

Ово образовање може бити корисно за професионалце у било којој врсти позадине. Студија помаже ученицима да унапреде своје правно разумевање, вештине критичког размишљања и културолошке процене. Све ове вјештине и знања могу учинити особи успешним кандидатом за посао.

Пре уласка у школу, студенти могу желети да процене школарину. Будући да постоји много фактора који могу утицати на трошкове, кандидати ће можда морати директно контактирати универзитете за процјену.

Ово јединствено образовање припрема студенте за каријеру у европским, државним или међународним правним областима. Тачне каријерне доступности могу се значајно разликовати на основу претходног радног искуства ученика и другог образовања. Неки примери потенцијалне каријере укључују адвоката у европској правној фирми, новинару за правну публикацију, истраживачу на универзитету, професору правног факултета, консултанту за институције и хуманитарне организације у међународној непрофитној организацији.

Универзитети широм света могу да понуде докторат. Можда ћете моћи да се упишете у овај програм онлине или на кампусу. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije prava
  • Studije nacionalnog prava
  • Evropsko pravo
Polja studija
  • Studije prava (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije