Keystone logo

3 Doktorske studije Programi u Interdisciplinarno pravo 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Studije prava
 • Opšte pravne studije
 • Interdisciplinarno pravo
Polja studija
 • Studije prava (3)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Doktorske studije Programi u Interdisciplinarno pravo

  Доктор филозофије је постдипломски степен и често служи као највиша академска награда на универзитетима широм света. Да бисте учествовали у докторатологији програм, студенти морају имати завршен факултетско образовање.

  Шта је докторат? у интердисциплинарном закону? Ово поље студија гледа на улогу закона у другим дисциплинама изван правног света. Програми могу гледати на интелектуалну историју права и улогу коју игра у хуманистичким, друштвеним наукама и уметности. Интердисциплинарни закон може имати национални, међународни или локални аспект. Тацни курикулум степена се мозе разликовати од школе до школе. На примјер, неки универзитети могу захтијевати од студената да заврше предмете, док други једноставно захтијевају испите. Тачни курсеви се такође могу разликовати, али могу бити слични закону и околини, правним студијама уметности и правном писању.

  Проучавање интердисциплинарног закона може бити корисно за многе студенте. Не само да би то могло довести до веће почетне зараде, већ може дати дипломцима темељ који треба да има значајан лични живот. Учесници често стекну важне вештине, укључујући организацију, истраживање и критичко размишљање.

  За докторску дисертацију нема универзалних трошкова. програм. Постоји пуно варијансе између школа, делимично због тога што је за овај степен потребно три до шест година за зараду. Апликанти треба директно контактирати универзитете за процјену.

  Докторат у интердисциплинарном праву може довести до широког спектра каријере. Студенти са овим образовањем често улазе у поља ван нормалне правне дисциплине. Међутим, расположиви послови могу зависити од интереса, претходног образовања и историје рада ученика. Неки дипломци настављају да постану новинари, директори музеја, патенти, адвокати, професори, истраживачи, савјетници и консултанти. Већина научника са докторатом не настављају своје образовање, али неки могу да одаберу да заврше другу докторску или магистарску школу.

  Да ли сте знали да можете проучавати интердисциплинарни закон на докторском нивоу у школама широм света? Без обзира да ли желите искуство на мрежи или на кампусу, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе коју сте изабрали попуњавањем образца олова.