Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 PhD diplome Prava  (Doktorske studije) Programi u Teorija Prava 2023

2 Doktorske studije Programi u Teorija Prava 2023

Pregled

Доктор филозофије је академски програм који се може усредсредити на скоро сваку област. Филозофија, у овом термину, односи се на љубав мудрости насупрот академској дисциплини филозофије. Већина студената улази у докторат програм је већ завршио магистарску диплому.

Шта је докторат? у јуриспруденцији? Судска пракса је теорија права, тако да овај програм разматра различите аспекте правног система који дају студентима дубље разумевање овог академског поља. Сваки докторат програм може бити мало другачији. На пример, од неких научника се може очекивати да заврше дисертацију, док други морају да заврше велики стаж. Слично томе, курсеви потребни за образовање могу се разликовати, али могу укључити увод у праву и економију, темељ правне филозофије и судове и социјалну политику.

Студирање судске праксе на тако високом нивоу може бити прилично корисно. Учесници побољшавају своје сложене проблеме решавања проблема, комуникације и истраживања. Све ове способности могу промовисати дипломце као конкурентне кандидате, а такође им помажу у побољшању њиховог личног живота.

Колико докторат кошта? Ово може да варира у зависности од универзитета, фокуса програма и трајања студије. Неким ученицима је потребно између три и шест година да зарађују докторатом.

Докторат образовање може довести до различитих каријера, али многи ученици се окрећу на рад у академији. Дипломци са овим степеном могу постати професори права, правни истраживачи или аналитичари за истраживање кривичног правосуђа. Друге потенцијалне могућности у каријери укључују адвоката, саветника за правне науке и консултанта. Докторат често служи као крајњи степен за многе студенте, неки могу да одаберу да настави своје образовање путем другог доктора. или мастер програм.

Где можете добити овакву врсту образовања? Универзитети широм света нуде докторат. програми, а неки чак имају и онлине курсеве. Да ли желите да сазнате више? Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije prava
  • Teorija prava
  • Teorija Prava
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije