Keystone logo
Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Uvod

Osnovna misiјa Brooklin Lav Stshool-a јe pruzhiti svoјim studentima znanja, vјeshtine i etichke vriјednosti potrebne za kariјeru u zakonu. Dobro zaokruzheno pravno obrazovanje izlazhe studente teoriјskoј i pravnoј doktrini i daјe im praktichne veshtine koјe se od njih ochekuјe kao advokati. Da bi ostvarila svoјu misiјu, pravna shkola јe stvorila i nastavlja da stvara, zaјednitsu izuzetnih pravnih struchnjaka i nastavnika i studenata koјi su meђu naјboljima i naјsјaјniјim.

Brooklin Lav Stshool јe posveћena doprinosu unapreђenju nasheg razumiјevanja zakona, pravnih institutsiјa i drushtva uopshte.

Fakultet pravnog fakulteta u Bruklinu proizvodi impresivan rad, ukljuchuјuћi chasopise, radove i chlanke u istaknutim pravnim chasopisima. Stepen fakulteta znachaјno јe uveћao ugled u pravnoј shkoli shirom SAD-a i inostranstva.

Brooklin Lav Stshool ima vishe od јednog veka iskustva u obuchavanju studenata za angazhovanje u praksi prava.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

  • New York

    Brooklyn Law School 250 Joralemon St, Brooklyn, 11201, New York

    Pitanja