Keystone logo
Buckinghamshire New University Закон ЛЛБ (Хонс)
Buckinghamshire New University

Закон ЛЛБ (Хонс)

High Wycombe, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

* Убрзајте свој степен помоћу овог убрзаног програма за прву годину. Можете почети у јануару, а завршити у јулу - спремни да пређете у другу годину у септембру. Хоћеш:

 • бити смештени у нашем кампусу Хигх Вицомбе
 • имати користи од целокупног програма
 • убрзајте путовање у високо образовање
 • уживајте у свим сјајним садржајима који се нуде

Ова ЛЛБ ће вам помоћи да развијете не само основно знање и разумевање суштине и процеса у многим правним областима већ и вештине на високом нивоу у комуникацији, анализи, решавању проблема и истраживању, које су од суштинске важности у многим другим областима живота .

Међу предметима које ћете проучавати су „темељни“ предмети права - кривично право, уговорно право, деликт, јавно право, право Европске уније, земљишно право и капитал и поверење. То значи да је наша ЛЛБ призната као „квалификовани дипломирани правник“ (КЛД) од стране Регулаторног органа за адвокате и Савета адвоката и тако задовољава прву фазу квалификације за адвоката или адвоката.

Такође ћете проучавати модуле за развијање својих правних, професионалних и личних вештина; и моћи ћете да изаберете опционалне модуле за низ правних предмета, а неке и за предмете изван права који допуњују ваше правне студије.

Диплома права је изазовна, али она доноси велике награде током и после курса. Због тога је курс толико вредан и оснажујући. Многи од наших ученика рекли су нам како су се трансформисали због искуства са нама и наставили су да раде ствари за које никада нису мислили да ће моћи.

Када имате седиште у кампу Аилесбури, можете флексибилно учити, обично један дан и једно вече, како бисте се уклопили у посао, породицу или друге обавезе.

Курс Детаљи

Квалитет наше наставе препознат је у Националној анкети о студентима и Комплетном универзитетском водичу. Часови су мали, а настава се фокусира на интеракцију. Стога ће вас третирати као особу, а не само као број.

Курс је изазован и свесни смо да стварни људи могу имати стварних проблема, зато пружите изузетну подршку нашим студентима, заједно са одличном наставом и наставним материјалима, проактивним системом личног подучавања и политиком „отворених врата“ за студенте да контактирају своје наставнике.

Наш тим тутора комбинује позадину као академици и као практичари, па додају дубину и ширину вашем искуству права. Посвећени су његовању вашег развоја у закону и кроз њега, осигуравајући вам да дипломирате са вјештинама и способностима за успјешну и испуњену каријеру.

Посвећени смо осигуравању да сваки студент има позитивну помоћ у постизању својих циљева приликом запослења или даљег студија када дипломира. Вештине уграђене у курс су витални део овога, али ту су и разговори спољних говорника, сесије на којима се наши дипломци враћају како би разговарали о својим искуствима, сесије које је организовала Служба за каријеру и персонализована подршка у сарадњи са Службом за каријеру. Штавише, тутори ће вам помоћи да покушате да пронађете радно искуство прилагођено вашим потребама.

Који су захтеви за улазак у курс?

Типична понуда биће УЦАС тарифна оцена 96. Потребна су најмање два пуна нивоа А (или еквивалент). Свака пријава се разматра на индивидуалној основи.

За додатне детаље о нашим међународним захтјевима за унос на енглески, посетите наше међународне странице.

Кандидати који не испуњавају минималне услове за трогодишњи додипломски програм, или они који се не осјећају у потпуности спремни за студијски програм, могу се пријавити за четверогодишњи програм, укључујући годину оснивања.

Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

144095_BF0958imagesStudents

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • LLM International Corporate Governance - puno radno vreme
  • Bristol, Уједињено Краљевство
  • London, Уједињено Краљевство
  • + 4 više
 • ЛЛМ Медијација и алтернативно рјешавање спорова - пуно радно вријеме
  • London, Уједињено Краљевство
  • Birmingham, Уједињено Краљевство
  • + 3 više
 • LLM Master of Lav (General) - Puno radno vreme
  • London, Уједињено Краљевство
  • Birmingham, Уједињено Краљевство
  • + 6 više