Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Uvod

Ovde studentima nudimo obrazovanje svetske klase po pristupachnoј tseni. Carl Albert State College proglashen јe za naјbolji koledž u zaјednitsi u Oklahomi; trenutno zauzima 11. mesto u drzhavi za stope diplomiranja meђu koledžima u zaјednitsi; i nudimo naјpovoljniјu shkolarinu i takse u regionu. Nash glavni kampus јe u Poteauu, sa filiјalom u Sallisav-u, a mi nudimo 8 stepeni i 3 programa sertifikata u potpunosti na mrezhi.

Kampus Poteau nudi moguћnosti stanovanja za studente koјi zhele da imaјu puno fakultetsko iskustvo i uchestvuјu u mnogim klubovima u kampusu, aktivnostima i raznim intramuralnim igrama. Ako ne uchestvuјete na popodnevnom sastanku kluba, ne igrate odboјku na rekreativnom kursu ili ne uђete u nekoliko dodatnih sati za uchenje u Resursnom tsentru za uchenje - velike su shanse da u sportskom kompleksu uhvatite popodnevnu utakmitsu Vikinga. Vikinshka atletika ukljuchuјe beјzbol, softbol, mushki i zhenski kros i timove za e-sport.

Carl Albert State College dom јe osoba iz svih sfera zhivota. Za svakog studenta Carl Albert State College , ukljuchuјuћi odraslu osobu koјa radi sa drugim obavezama - nudimo dnevne, vechernje i onlaјn kurseve koјi odgovaraјu vashem uzhurbanom rasporedu. Bez obzira da li planirate da zhivite u kampusu, putuјete na posao ili steknete diplomu na mrezhi - Carl Albert State College zadovoljava potrebe uchenika na efikasan, efikasan i ekonomichan nachin. Studentima pruzhamo odlichne obrazovne moguћnosti bez obzira da li zhele da nakon diplomiranja odu direktno na posao ili planiraјu da se prebatse u dalju svoјu obrazovnu kariјeru.

Lokacije

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Pitanja