Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Uvod

Naša škola

Obučavamo advokate više od 125 godina. Ali nismo fokusirani na prošlost - znamo da je najvažnije kako vas pripremamo za vašu budućnost.

Nacionalni lider

Mi smo nacionalno priznati pravni fakultet u srcu Univerziteta Circle, uspešan kulturni susedstvo u blizini centra grada Klivlenda, Ohajo.

Naše međunarodno pravo, zdravstveno pravo i programi prava intelektualne svojine su među vrhu u zemlji. Kursevi liderstva i iskustva u praksi unose se u naš inovativni nastavni plan i program. Svi studenti počinju da rade sa stvarnim klijentima u prvoj godini i učestvuju u semestru dugom, punom radnom vremenu ili dugogodišnjem poluvremenu tokom svoje treće godine.

Nacionalni pravnik magazin nas je imenovao među vrh 25 pravni fakulteti koji pružaju najbolje mogućnosti javnog interesa prava i među svojim prvim" časti rolne pravnih fakulteta" koji pružaju najbolju praktičnu obuku.

Nudimo JD, LLM i SJD stepeni, kao i deset dual-degree programa.

Pored toga, studenti JD-a mogu studirati u inostranstvu nakon 1L godine u 17 partnerskih škola ili tokom svoje 3L godine završiti stranu LLM diplomu u tri partnerske škole:

 • Papinski univerzitet Comillas u Madridu,
 • Univerzitet Middlesek u Londonu,
 • Univerzitet u Parizu Dauphine

Naše rastuće prisustvo

Oko dve trećine naših učenika je izvan Ohaja i više od 10.000 alumni živi i radi širom sveta. Naši diplomci su zaposleni u širokom spektru pravnih, vladinih, neprofitnih i poslovnih okruženja. Mnogi od naših alumova su izvršni direktori, partneri advokatske firme, vladini zvaničnici i drugi priznati lideri.

Stručni fakultet

Imamo dobrodošlicu, prijateljsko okruženje koje podstiče saradnju između profesora, administratora, osoblja, studenata i alumnija. Kada se pridružite našem pravnom fakultetu, vi ste deo naše pravne porodice.

Misija

U Case Western Reserve University School of Law, raznolikost je osnovna vrednost. Mi težimo da budemo inkluzivno okruženje u kojem se svi članovi osećaju ovlašćenim da učestvuju u zajednici, negujući kreativnu energiju i uvide koji rezultiraju boljom institucijom.

Uključujemo ljude svih rasnih, etničkih, kulturnih, socioekonomskih, nacionalnih i međunarodnih sredina, pozdravljajući raznolikost misli, pedagogije, religije, starosti, seksualne orijentacije, rodnog identiteta/izražavanja, političke pripadnosti i invaliditeta.

Nastojimo da stvorimo kulturu inkluzije koja podstiče odnose i interakcije među ljudima različitog porekla, kultura koja unapređuje ljudsko dostojanstvo aktivno umanjuje predrasude i diskriminaciju i poboljšava kvalitet života za sve u našoj zajednici.

Šta mi radimo

Mi stvaramo, negujemo i održavamo partnerstva između pravnog fakulteta, univerziteta, pravnih organizacija, alumni, i drugi partneri u zajednici za podršku različitosti i inkluzivnosti inicijative. Ovo uključuje obuku o raznolikosti i inkluziji i događaje za izgradnju zajednice koja podržava.

Naš program vodi odbor fakulteta, osoblje, studenti, alumni, i univerzitetski lideri različitosti, kao i članovi Klivlenda i veće Ohajo pravnih zajednica. Radimo zajedno na stvaranju raznovrsnog strateškog plana i inicijativa kako bi pravni fakultet bio raznolik i inkluzivno mesto za sve studente, osoblje i fakultet.

Povezana institucija

Mi smo deo Case Vestern Reserve Universiti, visoko rangirani istraživačka institucija sa više od 6,600 diplomiranih i stručnih studenata i više od 5.150 studenata.

Univerzitet je takođe dom za više drugih diplomiranih škola—od kojih su mnogi partneri sa za dual stepeni:

 • Veatherhead škola menadžmenta;
 • Medicinski fakultet;
 • Slučaj Škola inženjerstva;
 • Škola za negu Frances Paine Bolton;
 • Stomatološki fakultet;
 • Škola postdiplomskih studija;
 • Jack, Joseph i Morton Mandel škola primenjenih društvenih nauka; i
 • College of Arts and Sciences.

Rangiranje

 • #9 u zdravstvenom zakonu — US Nevs & Vorld Report, izdanje rangiranja za 2021.
 • #24 u meђunarodnom pravu — US Nevs & Vorld Report, izdanje rangiranja za 2021.
 • #40 u zakonu o intelektualnoј svoјini — US Nevs & Vorld Report, izdanje rangiranja za 2021.
 • #44 u klinichkom obrazovanju, US Nevs and Vorld Report, izdanje rangiranja za 2021.
 • #30 Natsionalna rang lista fakulteta za nauchni utitsaј -- heald i Sitshelman studiјa, 2019.

Nash fakultet јe rangiran na 30. mestu u zemlji po nauchnom utitsaјu. Oni su priznati struchnjatsi u svoјim oblastima i njihov prvi prioritet јe uspeh nashih uchenika.

Lokacije

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Pitanja