Keystone logo
George Washington University - College of Professional Studies Магистар струковних студија Паралегал Студиес
George Washington University - College of Professional Studies

Магистар струковних студија Паралегал Студиес

Alexandria, Сједињене Америчке Државе

14 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 38.700 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* на мрежи / лично: 38,770 УСД-процена-

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Као једини академски кредитно-правни програм паралегалних студија у Вашингтону, магистериј из паралегалних студија више је од моћног акредитива: то је сигнал најбољим послодавцима да сте издржали академску строгост једног од најбољих паралегалних програма у земљи.

Студираћете са водећим националним стручњацима и стећи критична знања и вештине које су вам потребне за улазак у правну, корпоративну, здравствену или државну праксу са поверењем и проницљивошћу. Адвокати обављају суштински правни посао, али не могу пружати правне услуге директно јавности, осим ако је то дозвољено законом.

Магистериј може учинити да сте подобни за повећање плата, напредовање и омогућити вам да достигнете виши ниво ГС. А као кредитни програм можете се квалификовати за војне бенефиције и савезну финансијску помоћ.

Програм на кратко

 • Флексибилно

Програм је намењен професионалцима који раде и другим нетрадиционалним студентима. Вечерњи часови и опције на мрежи помажу вам да управљате животним приоритетима.

 • Моћна

Овај академски кредитни исказ именован је међу најбољима у земљи и на опипљив начин ће повећати ваш професионални профил.

 • Повезан

Са бившим студентима широм земље, Гуамом, Порториком, Дјевичанским острвима, Италијом, Кином, Јапаном, Енглеском и Тајваном придружићете се глобалној мрежи професионалаца.

Где ћете учити

163797_Capturadepantalla75_edited.jpg

Можете студирати у кампусу у Градуате Едуцатион Центре -у у Александрији, Вирџинија или на мрежи. Студенти на онлине програму морају положити девет семестралних кредита правних специјалности путем синхроне наставе. Ово ће бити омогућено путем онлајн предавања на мрежи.

Шта ћете проучити

12 курсева у оквиру МПС -а за паралегалне студије пружају перспективу и разумевање које вам је потребно за успех у правном пољу. Овај програм укључује укупно 32 кредита.

МПС у паралегалним студијама са сертификатом о корпоративној усаглашености у здравству пружа солидно правно образовање и сертификат о усаглашености корпорација у здравственој заштити који је акредитован од стране Одбора за сертификацију усаглашености.

Prijem

Program Školarina

Izjave studenata

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • ЛЛМ - Корпоративно право, трговачко право и концентрација трговине
  • Champaign, Сједињене Америчке Државе
 • Master of Laws (LLM) - Civil Litigation and Advocacy Specialization
  • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе
 • Master of Laws (LLM) - Criminal Justice Specialization
  • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе