Keystone logo
George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Uvod

O nama

Od upisa svoju prvu klasu 1865, Pravni fakultet Univerziteta Džordž Vašington je proizveo neke od najboljih umova širom spektra pravne stipendije.

Ta tradicija se nastavlja i danas, jer diplomci prava GV koriste znanje i veštine koje ovde steknu da bi uticali na kritične pravne razgovore našeg vremena. Škola je akreditovana od strane American Advokatske komore i član je čarter Udruženja američkih pravnih škola. Pravni fakultet se nalazi na GV kampusu u centru grada susedstvu poznato kao Foggi Bottom.

Istorija

U ranim godinama Republike, kada je nova prestonica nacije bila ne više od male kolekcije javnih objekata odvojenih pašnjacima, Predsednik Džordž Vašington savetovao Kongresu da uspostavi nacionalni univerzitet u sedištu vlade.

Cilj mu je bio da obrazuje buduće generacije državnih službenika i time falsifikuje nacionalni identitet zasnovan na" principima prijateljskim prema republičkoj vladi i istinskim i istinskim slobodama čovečanstva. " Ostavio je u svojoj volji 50 akcija akcija u kompaniji Potovmack Canal za zadužbinu univerziteta" na koji se mladi sreće i talenata iz svih njihovih delova mogu poslati na završetak obrazovanja u svim granama ljubazne književnosti-u umetnosti i nauci-u sticanju znanja u principima& dobre politike Vlade. "

Iako bi bilo decenijama pre Džordž Vašington imenjaka univerzitet će biti osnovana aktom Kongresa, George Vashington Universiti Pravna škola osnovana 1865-je bio prvi pravni fakultet u Distriktu Kolumbija. Danas Škola nastavlja da utjelovljuje težnje prvog predsednika nacije.

DC& GV zakon

Prva pravna škola u glavnom gradu

Studenti imaju neuporedive mogućnosti da uče od stručnog fakulteta i uglednih posetilaca i da nastave stažiranje, činovništvo i zapošljavanje, sve dok uživaju u živoj kulturi grada, noćni život i ručavanje.

Sa istorijom više od 145 godina u srcu Vašingtona, DC, život na Pravnom fakultetu Univerziteta George Vashington je neraskidivo povezan sa životom svoje okolne zajednice. Naš kampus je samo četiri bloka od Bele kuće, a nadomak Svetske banke, Ministarstva pravde, Državnog ministarstva, saveznih i lokalnih sudova i bezbroj neprofitnih i nevladinih organizacija. Studenti GV prava imaju neuporedive mogućnosti da uče od stručnog fakulteta i uglednih posetilaca i da nastave stažiranje, činovništvo i zapošljavanje, a sve dok uživaju u živoj kulturi grada, noćni život i ručavanje.

193013_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg
Dylan Gillis / unsplash

Od dekana

Dobrodošli u Zakon GV!

Pravni fakultet Univerziteta Džordž Vašington, osnovan 1865, jedan je od najvećih, najpoznatijih i raznovrsnih članova pravne akademije. Pozivam vas da istražite naš kampus i zajednicu kako biste otkrili pravni fakultet koji je duboko ukorenjen u tradiciji, visoko reaguje na promene u pravnom obrazovanju i pravnoj profesiji i potpuno posvećen proizvodnji uticajnih advokata i transformativnih ideja. Studenti dolaze u zakon GV jer žele da promene svet, a diplomiraju kao profesionalci spremni da pišu, zagovaraju, inoviraju, stvaraju i slede najviše ideale prava i pravde.

Dok posetite našu veb stranicu, videćete mnogo načina na koje naša institucija svetske klase priprema studente za realnost globalnog pravnog tržišta. Smešten u srcu glavnog grada naše nacije, GV Zakon kombinuje odličnu pravnu instrukciju sa inovativnim programiranjem i obilnim mogućnostima za stažiranje, eksternships, mentorstvo i umrežavanje.

Fakultet svetske klase. U srži iskustva GV zakona je robusna pedagogija koja kombinuje stipendiju, doktrinu i praksu. Pomaganje u razvoju naših studenata u uticajne advokate je istaknuti fakultet koji ne samo da objavljuje široko citirane knjige i članke, već aktivno preoblikuje pravni pejzaž. Naši nacionalno i međunarodno priznati profesori redovno su uključeni u parnice pred Vrhovnim sudom SAD-a, međunarodnim sudovima i drugim sudovima. Oni takođe pružaju stručne komentare novinskim medijima, svedoče o Capitol Hillu, služe kao konsultanti raznim vladama i obavljaju mnoge druge aktivnosti koje obogaćuju akademski život škole.

Gde se pravi zakon. Zakon GV je savršeno postavljen geografski kako bi pružio jedinstveno Vashingtonovo pravno obrazovno iskustvo. Naša lokacija - u centru nacionalnog i međunarodnog prava, najviših vladinih zvaničnika, sudije Vrhovnog suda - omogućava ključnim ličnostima iz Vašingtona da učestvuju naše učionice, prisustvuju konferencijama u našem kampusu i govore na više od 100 specijalnih događaja godišnje na našem pravnom fakultetu.

Iskustvo iz stvarnog sveta. Naše angažovano studentsko telo je raznoliko, podržavajuće, kreativno, inovativno i vredno. U GV Lav, našim studentima pružamo dubok skup mogućnosti da studiraju, istražuju, raspravljaju i dovode u pitanje zakon i pravne principe u učionici i u stvarnom svetu. Mnogi studenti učestvuju u pravnim klinikama GV-a Jacob Burns Communiti, predstavljajući klijente u stvarnim slučajevima pod nadzorom fakulteta. Oni takođe učestvuju u takmičenjima za zagovaranje, studentski uređenim pravnim časopisima, pro bono projektima i stotinama plasmana na terenu u vladinim agencijama i vodećim nacionalnim i međunarodnim institucijama u oblasti Vašingtona.

Promena sveta. Nadamo se da ćete razmotriti da postanete deo naše zajednice. Ohrabrujem vas da kopate dublje i naučite šta GV zakon čini idealnom destinacijom za sticanje veština koje će vam omogućiti da promenite svet. Posetite nas lično kako biste obišli naše objekte i stekli bolji osećaj ko smo, šta radimo i kako možete da se prijavite da nam se pridružite. Radujem se što ću vas pozdraviti na našem pravnom fakultetu.

Toplo,

Kristofer Alan Bracei

Privremeni dekan, prorektor za fakultetske poslove i profesor prava

Lokacije

  • Washington

    H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Pitanja