Keystone logo
ISDE Law Business School Глобални мастер у спортском менаџменту и правним вештинама у ФК Барселона
ISDE Law Business School

Глобални мастер у спортском менаџменту и правним вештинама у ФК Барселона

Barcelona, Шпанија

9 Months

Španski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Učenje na daljinu

Uvod

Глобални мастер у спортском менаџменту и правним вештинама са ФЦБ је усмерен и фокусиран на сектор правника, пословног, економског и спортског менаџмента или других лица која већ имају факултетску диплому у тим областима, а која су доказала искуство и знање у области спорта.

Пошто је филозофија ИСДЕ-а, не желимо само да наши студенти достигну најсавременија знања о спортском праву, већ и да стекну вештине које ће им помоћи да остваре своје професионалне циљеве.

Да бисмо то урадили, рачунамо на академско особље које чине најважнији предавачи из света права спорта.Њихова посвећеност да овај програм буде најбољи онлајн мајстор у спортском менаџменту и правним вештинама је гаранција његовог ненадмашног квалитета.

  • Факултет овог мајстора чине најпризнатији професионалци међународног спортског света.
  • Научићете сва теоријска и практична знања неопходна за усмеравање и управљање спортским институцијама.
  • Методологија наставе заснована на комбинацији практичних случајева, предавања, институционалних посета и стручних пракси.
  • Неке од професионалних каријера након завршетка мастер студија менаџмента у спорту и правних вештина: Менаџмент спортских организација, Адвокатске канцеларије, Спортски агент, Спортски консалтинг, Индустрија спортске опреме, Спортски центри, Савези, Лиге, Клубови и удружења, Обука и едукација, Менаџмент у предузећима за спортске услуге, Организација спортских догађаја.
  • Туторијали и мајсторски курсеви, туторијали дизајнирани да реше све ваше упите путем ћаскања или конференције.Наставници или директор програма ће одговорити ћаскањем и укључити примере и практичне вежбе за постизање потпуног разумевања наставног плана и програма.Мајсторски курсеви су ванредни часови који употпуњују обуку коју дају стручњаци у овој области.Они се снимају и увек су доступни на платформи.
  • Актив наставника, клаустар и академско руководство наших програма су активни део њих.Наши наставници држе часове укључујући материјале за учење и практичне вежбе, нуде подучавање, припремају и исправљају испите и вреднују коначну оцену.Цео факултет ФК Барселона и ИСДЕ има знање о информационо-комуникационим технологијама.
  • Ученик је велики протагониста, наш метод онлајн обуке је у потпуности компатибилан са вашим личним и пословним животом.Одштампајте сопствени темпо учења и изаберите када ћете започети и завршити обуку.
  • Референтни програм Финанциал Тимес.

Новост овог издања: додајемо три зоом часа са наставником (понедељак, среда и петак) да бисмо дубље проучили сваку тему.

Prijem

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja