Keystone logo
ISDE Law Business School Grado en derecho + Máster
ISDE Law Business School

Grado en derecho + Máster

4 Years

Španski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Blended

Uvod

Ми смо омиљени ловац на главе најбољих фирми

У ИСДЕ-у, диплома правника настаје као директан одговор на кључну потребу коју су идентификовале главне адвокатске фирме. Ови субјекти, лидери у правном сектору, настоје да инкорпорирају изузетне таленте од почетних фаза универзитетске обуке. Његов циљ је јасан: привући најперспективније студенте, избегавајући ограничења застарелих академских приступа, и обучити их у методологије рада високих перформанси које су савршено усклађене са захтевима и трендовима актуелног правног пословања.

Ове престижне фирме не само да активно доприносе дизајну и континуираној еволуцији наших академских програма, већ такође пружају ИСДЕ-у изванредне активне професионалце који ће водити нашу наставу. Профил који желе ове фирме је јасан и дефинисан.

Овакав начин поступања нам је омогућио да постигнемо стопу запошљивости од преко 98%, што је сведочанство успеха наше методологије и вредности коју доносимо и нашим студентима и фирмама које сарађују. У ИСДЕ-у, фирме нису само део образовног процеса, већ постају и спонзори и послодавци, затварајући круг свеобухватне правне обуке са великим утицајем.

Разликујте се. Очекивати

У ИСДЕ, диплома права редефинише правну припрему кроз јединствен приступ који комбинује теорију са интензивним практичним искуством од прве године у најбољим фирмама и престижним институцијама. Наши студенти урањају се у прави професионални свет кроз праксу у неким од најпознатијих фирми, стичући непроцењиво искуство и дубоко разумевање правног и пословног окружења.

Ово рано искуство осигурава да наши студенти након дипломирања поседују не само академско знање, већ и комплетно професионално искуство, што их значајно разликује на конкурентном тржишту рада.

Ове престижне фирме не само да активно доприносе дизајну и континуираној еволуцији наших академских програма, већ такође пружају ИСДЕ-у изванредне активне професионалце који ће водити нашу наставу. Профил који желе ове фирме је јасан и дефинисан.

232976_Keystone_05_MAFI_KPIs.jpg

ИСДЕ метода

  • Стручна пракса, од прве године каријере, у најбољим фирмама и компанијама.
  • Престижни активни наставници са наставним методологијама високих перформанси.
  • Међународна искуства и постизање сертификата водећих светских универзитета.
  • Мале групе, персонализована пажња и индивидуализована подршка.
  • Обука у области дигиталних вештина, правних технологија и новог закона за разумевање будућности професије.
  • Магистарска диплома специјализована за најтраженије области права.

Firmas que diseñan, dirigen e imparten esta formación:

236470_Keystone_GRADOMASTER.jpg

O školi

Pitanja