Keystone logo
Karoli Gaspar University LLM u evropskom i međunarodnom poslovnom pravu
Karoli Gaspar University

LLM u evropskom i međunarodnom poslovnom pravu

Budapest, Мађарска

1 Years

Engleski

Redovne studije

30 Apr 2024

Sep 2024

EUR 3.000 / per semester

Na kampusu

Uvod

Jednogodišnji akreditovani program na engleskom jeziku sa redovnim dnevnim kursevima za advokate u srcu Centralne Evrope od strane Pravnog fakulteta Univerziteta Karoli Gaspar u Reformisanoj crkvi u Mađarskoj, Budimpešta.

Trajanje: septembar -
jun
Mesto nastave : Budimpešta, Mađarska (EU)Jezik nastave : Serbian

Struktura programa

Ovo je program sa punim radnim vremenom od 60 ESPB bodova.

Program nudi 24 različita kursa sa fokusom na različite aspekte evropskog i međunarodnog poslovnog prava. Otprilike polovina svih kurseva je opciono sa različitim sortama specijalizacije. Predavači su renomirani profesionalci iz svoje oblasti, kako kao akademici, tako i kao praktičari iz advokatskih kancelarija, pravosuđa i međunarodnih ili domaćih pravnih organizacija najvišeg nivoa. U program su uključeni i gostujući predavači iz niza drugih zemalja. Program se zaključuje odbranom magistarske teze i završetkom završnog ispita.

Pored predavanja i seminara u učionici, mogućnost vrednog uvida u relevantnu pravnu praksu predstavlja i drugi oblik pogodnosti učenja za učesnike. Da bi stekli profesionalno iskustvo i stvorili mrežu kontakata, učesnici programa LLM imaće priliku da se angažuju u neplaćenom stažiranju i učestvuju u radu advokatskih kancelarija sa širokom evropskom i međunarodnom praksom u pravnim pitanjima.

Pored toga, studenti takođe imaju priliku da učestvuju na godišnjem takmičenju Villem C. Vis međunarodne trgovačke arbitraže Moot u Beču.

Kontakt informacije

Poštanska adresa: Karli Gaspar Univerzitet reformisane crkve u Mađarskoj, Pravni fakultet, 1042 Budimpešta, Viola utca 2-4., Mađarska

E-mail: href= [email protected] "

Telefonski broj: +-36-1-370-86-01

Prijem

Nastavni plan i program

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

O školi

Pitanja