Keystone logo
Manchester Metropolitan University ЛЛБ (дипломирани правник)
Manchester Metropolitan University

ЛЛБ (дипломирани правник)

Manchester, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 17.000 / per year *

Na kampusu

* Студенти из Велике Британије и Каналских острва: 9.250 фунти годишње | Међународни студенти из ЕУ и ван ЕУ: 17.000 фунти годишње

Uvod

Закон је основа нашег друштва. Диплома права вам даје јединствен увид у све, од економије до система кривичног правосуђа. И то вам даје огроман спектар вештина које ће вам трајати током целе каријере.

ЛЛБ (Хонс) је ваш пасош за награђивану будућност – било да имате амбиције да будете адвокат, адвокат, академски истраживач или пословна особа.

Откријте своју нишу

Покривамо све предмете које треба да знате; деликт, уговор, кривично право и имовинско право – добићете темељну основу у основним стварима.

И, захваљујући широком спектру специјалности нашег наставног тима, од породице до спорта, нудимо узбудљиве опционе јединице изван основног наставног плана и програма. Заинтересовани сте за родна питања? Имамо једног од водећих стручњака за транс права, професора Степхен Вхиттле ОБЕ.

Вежбајте своје вештине

Моотинг је кључни део сваког правног образовања. Наша лажна судница је савршено место да развијете самопоуздање и фино подесите свој учинак. Тамо ћете имати часове и ваннаставне активности, а можете их чак користити и за свој пројекат завршне године.

Спремни да се тестирате у стварном свету? Можете радити са квалификованим адвокатом који нуди про боно услуге локалним људима. Можете се придружити Бусинесс Лав Цафе-у који нуди савете локалним малим и средњим предузећима, или ћете можда помоћи некоме правним саветом и подршком коју иначе не би могли да приуште.

Карактеристике и предности

  • Модерна диплома права – наша диплома права је редизајнирана да узме у обзир промене у правном образовању, обуци и пракси и да буде спремна за 21. век. Направите свој први корак на путу да постанете адвокат или адвокат или да радите у сродним професионалним службама или академским круговима. Наставите да учите са нама за попуст на ваше накнаде.
  • Примените своје знање – уз надгледани про боно рад можете помоћи некоме коме је потребна да приступи правосудном систему или саветовати мало предузеће које тек почиње.
  • Добро повезани – имамо везе са водећим адвокатским канцеларијама, коморама и ширим професионалним секторима – укључујући Еверсхедс, ДВФ, Делоитте, Бровне Јацобсон, Аддлесхав Годдард и коморе широм Северног округа.
  • Учите на послу – узмите опциону годину за запошљавање да бисте стекли радно искуство пре него што дипломирате. Имамо везе са локалним адвокатским канцеларијама и великим међународним предузећима.
  • Нова спорна судница – уложили смо у наше објекте како бисмо понудили побољшано искуство студената. Наша потпуно нова, најсавременија судница за спорове нуди студентима идеално окружење да унапреде своје вештине правног заступања.
  • Студирајте у иностранству – са нашим везама широм света, можете провести годину дана доживљавајући нову културу у партнерским институцијама широм света.
  • Побољшајте своју запошљивост – кроз активности које укључују стажирање, волонтирање или учење новог језика. Са нашим награђиваним програмом 'Рисе ат Манцхестер Мет', можете стећи додатне академске кредите за своју диплому.
  • Учите са стручњацима – наш наставни тим су искусни професионалци и реномирани академици. Они ће вас инспирисати да размишљате о закону на нове начине.
  • Заједница подршке – блиско сарађујемо са студентским правним друштвом како бисмо осигурали пун програм запошљивости и друштвених активности, као и иницијативе за подршку студентима

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja