Keystone logo
Neapolis University Pafos Distance Learning ЛЛМ у међународном и европском пословном праву
Neapolis University Pafos Distance Learning

ЛЛМ у међународном и европском пословном праву

Online Cyprus

3 Semesters

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Učenje na daljinu

Uvod

Tsiljevi LLM -a u programu za uchenje na daljinu u meђunarodnom i evropskom poslovnom pravu

Tsilj distantse LL.M. u meђunarodnom i evropskom poslovnom pravu јe pruzhiti kurs naprednih studiјa onima koјi tezhe da upoznaјu pravne aspekte meђunarodnog i evropskog poslovanja, kako bi ih mogli koristiti u svom konkurentnom profesionalnom zhivotu. Kurikulum programa osmishljen јe tako da istrazhuјe bitne elemente meђunarodnog i EU poslovnog prava i da pripremi studente za sve slozheniјe transaktsiјe i pravne pregovarachke sektore poput bankarstva, transporta i energiјe. Osnovni kurikulum naglashava i veshtine i znanje koјe su potrebne za efikasno razumevanje vishestrukih sudskih transaktsiјa u shirem meђunarodnom i pravnom rezhimu EU. Ovo јe naglasheno posebnim vezhbama i metodama otsenjivanja koјe su navedene u vodichu za svaki predmet i generalno metodama formativnih metoda.

The LL.M. u meђunarodnom i evropskom poslovnom pravu nastavni plan i program osmishljen јe tako da sadashnjim i buduћim struchnjatsima pruzhi veshtine, znanja i alate koјi su im potrebni za upravljanje teshkoћama slozhenih pravnih pitanja u poslovnom pravu sa transnatsionalnim karakterom. To јe diploma koјa јe osmishljena tako da koristi rad uchesnika. To potvrђuјu formativne metode otsenjivanja i ucheshћe svakog uchenika u otsenjivanju drugih putem metode retsenziјe, na nachin da јe iskustvo svakog od njih visoko iskorishћeno. Forum studenata i diskusiјa o kursu takoђe doprinose ovom aspektu.

The LL.M. u meђunarodnom i evropskom poslovnom pravu pruzha savremena znanja u broјnim pravnim oblastima koјe sachinjavaјu oblast meђunarodnog i evropskog poslovnog prava, poput trgovachkog prava, prava konkurentsiјe i regulatsiјe, energetskog prava, bankarstva i prava hartiјa od vrednosti. Osim toga, LL.M. program pruzha advokatima ili diplomtsima relevantno iskustvo, poput politike i ekonomiјe, analitichke, odgovornosti i liderske sposobnosti kako bi poboljshali svoјe sposobnosti donoshenja odluka i unapredili organizatsiono blagostanje u kontekstu stalno promenljivog i konkurentnog meђunarodnog i evropskog pravnog okruzhenja . Ovo se naglashava metodama kao shto su audio i video snimtsi dok uchenitsi analiziraјu dati audio zapis i podnose izveshtaј.

Ovaј pristup proshiruјe i produbljuјe razumiјevanje uchenika o multidistsiplinarnim predmetima i prekogranichnim pravnim pitanjima; neguјe veshtine istrazhivanja, analize, sinteze i kreativnosti; i podstiche svest o ulozi i znachaјu pravnog saveta u meђunarodnim transaktsiјama.

Prednosti programa

  • Meђunarodni ugled i priznanje Univerziteta Neapolis u Pafosu.
  • Odlichno akademsko osoblje sa snazhnom struchnoshћu u predmetima koјi se predaјu.
  • Meђunarodna saradnja sa mnogim univerzitetima.
  • Fleksibilnost uchenja na daljinu.
  • Upotreba napredne tehnologiјe i resursa.
  • Dinamichan izbor izmeђu sinhronog i asinhronog obrazovanja na daljinu.
  • Podeshavanje LL.M. u meђunarodnom i evropskom poslovnom pravu prema aktuelnim akademskim trendovima i zahtevima trzhishta.
  • Konkurentne shkolarine.

Odritsanje odgovornosti

Univerzitet zadrzhava pravo da definishe izborne predmete koјi se nude na osnovu akademske godine.

Prijem

Nastavni plan i program

Ishod programa

O školi

Pitanja