Keystone logo
Newcastle University Undergraduate programs Zakon LLB počasti
Newcastle University Undergraduate programs

Zakon LLB počasti

Newcastle upon Tyne, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 21.600 / per year *

Na kampusu

* međunarodni studenti; GBP 9.250 - domaći studenti

Uvod

Steknite razumevanje osnova pravnog znanja i izgradite prenosive veštine koje će vas pripremiti za karijeru u pravu i šire sa našim zakonom LLB.

Build jake prenosive veštine i pripremiti za karijeru kao advokat, advokat, ili neku drugu profesiju sa Nevcastle Lav School LLB.

Studiraćete na Pravnom fakultetu koji je globalno angažovan, ali ukorenjen u svojoj lokalnoj zajednici. Ovo pomaže u izgradnji znanja i razumevanja, kao i empatije i međukulturne svesti.

Možete pretvoriti naš standardni trogodišnji Zakon LLB Počasti stepen u četiri godine LLB Počasti stepen sa bilo plasman ili međunarodne razmene godine. Stepen se fokusira na izgradnju temelja pravnog znanja, kao i na analizu i veštine neophodne za uspešnu buduću karijeru.

Studiranje Nevcastle LLB ćete naučiti o zakonu i razviti praktične pravne veštine kao što su:

  • analiza slučaja
  • pravna izrada i pisanje
  • pravno istraživanje
  • klijent pregovaranje
  • intervju sa klijentom
  • posredovanje
  • Takođe ćete:
  • steknite direktno iskustvo u zajednici ili u industriji kroz naše pro bono šeme i mogućnosti plasmana rada
  • imati priliku da proširite svoj kulturni i pravni referentni okvir prijavom na studiranje na jednom od naših prestižnih međunarodnih pravnih fakulteta širom Azije, Evrope, Okeanije i Severne Amerike

Vi ćete studirati obavezne module u prvoj i drugoj godini. Ovi moduli pokrivaju sedam osnova pravnog znanja. Možete birati između širokog spektra uzbudljivih izbornih zakona u drugoj i trećoj godini. Takođe možete istražiti opcije modula koji nisu zakon u poslednjoj godini.

Vi ćete imati koristi od stručnosti izvanrednih istraživača i naučnika Nevcastle Pravnog fakulteta. Oni će staviti zakon u kontekst i pomoći vam da cenite njegove društvene, ekonomske, kulturne i neslavne uticaje.

Profesionalna akreditacija i priznavanje

Bar standardi odbor

Naš zakon LLB zadovoljava zahteve Odbora za Bar standarde i omogućava vam da direktno napredujete na Bar Professional Training Course (BPTC) za advokatima na diplomiranju. Takođe nudimo predmete potrebne za upis od strane Instituta za profesionalne pravne studije, Severna Irska.

Njukasl LLB je takođe priznat stepen od strane Bar Saveta Indije za potrebe upisa kao advokat u Indiji.

Studirati u inostranstvu

Doživite život u drugoj zemlji izborom da studirate u inostranstvu kao deo diplome. Bićete ohrabreni da prihvatite zabavna i izazovna iskustva, uspostavite veze sa novim zajednicama i diplomirate kao globalno svesni profesionalac, spreman za svoju budućnost.

Možete odabrati da provedete do godinu dana studirajući u partnerskoj instituciji u inostranstvu. Godina u inostranstvu vam omogućava da istražite programe evropskih ili međunarodnih pravnih studija i produžićete trajanje diplome za godinu dana.

Rad plasman

Pripremite karijeru sa radnim plasmanom i ostavite kao samouvereni profesionalac u svojoj oblasti. Možete se prijaviti da provedete 9 do 12 meseci radeći u bilo kojoj organizaciji na svetu i dobijate podršku Univerziteta od našeg posvećenog tima kako biste osigurali plasman iz snova. Radni plasmani se odvijaju između faza 2 i 3.

Dobićete iskustvo iz prve ruke radeći u sektoru, sprovodeći svoje učenje u praksu i razvijajući svoju profesionalnu stručnost.

Ako odlučite da zauzmete radni plasman, to će produžiti diplomu za godinu dana, a titula stepena pokazaće da ste postigli godinu plasmana. Radni plasman nije dostupan ako provodite godinu dana studirajući u inostranstvu. Plasmani su podložni dostupnosti.

Rangiranje

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Prijem

Stipendije i finansiranje

Ishod programa

Program Školarina

O školi

Pitanja