Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Uvod

Svetski lider u kontinuiranom pravnom obrazovanju

Osgoode Professional Development (OsGoodEPD) je doživotno učenje ruka Osgoode Hall Pravnog fakulteta. Tokom skoro tri decenije naša misija je ostala dosledna i jasna: pružamo jedinstveno širok spektar interdisciplinarnog pravnog obrazovanja na diplomskom nivou namenjenog profesionalcima. Posvećeni smo:

Integrisanje međunarodno obučenih advokata u kanadsku pravnu profesiju

Svjesni smo da međunarodno obrazovani advokati donose dragoceno iskustvo i perspektive kanadskoj pravnoj profesiji. Kao deo naše odgovornosti da pomognemo u diverzifikaciji pravne profesije u Kanadi, nudimo najširi spektar programa bilo gde u Kanadi za međunarodno obučene advokate, bez pristupa jednake veličine. Razumijemo da međunarodno obučeni advokati često imaju slične potrebe i ciljeve, ali i da svaki pojedinačni student sa sobom donosi svoje interese i proživljena iskustva koja služe za obogaćivanje programa u kojima postaju deo. Širina naše ponude kursa i naš širok spektar studentskih usluga dizajnirani su da pomognu međunarodnim studentima da postignu akademski i karijerni uspeh.

Tehnološke& inovacije

OsGoodEPD je globalno poznat po svojoj posvećenosti stalnim inovacijama u obrazovnoj tehnologiji i pedagogiji. Bili smo prvi pravni program u Kanadi koji je ponudio učenje na daljinu i radili smo na kontinuiranom poboljšanju kvaliteta, pristupačnosti i fleksibilnosti. Nastojimo da budemo u centru inovativnog dizajna i pružanja profesionalnog pravnog obrazovanja, omogućavajući razumevanje, povezanost i transformaciju.

Ostati na čelu pravnog znanja, stručnosti i sposobnosti

Neprekidno radimo na unapređenju i proširenju ponude profesionalnog razvoja. Kako se potrebe globalne zajednice za profesionalnim razvojem u pravnom obrazovanju razvijaju, uvodimo nove programe, kurseve i načine učenja kako bismo pomogli studentima da ispune svoje ciljeve.

Naše ponude

Neprekidno radimo na unapređenju i proširenju ponude profesionalnog razvoja. Kako se potrebe globalne zajednice za profesionalnim razvojem u pravnom obrazovanju razvijaju, uvodimo nove programe i načine učenja koji će vam pomoći da ispunite svoje ciljeve profesionalnog razvoja.

Profesionalni razvoj

 • Kratki kursevi, konferencije& Sertifikati: OsGoodepd-ove konferencije i kratki kursevi predstavljaju jednu od najvećih zbirki ponuda kontinuiranog pravnog obrazovanja (CLE) u Kanadi.
 • Profesionalni LLM pojedinačni kursevi: Naši pojedinačni LLM kursevi pružaju profesionalcima koji još nisu spremni da se posvete LLM programu sa fleksibilnim načinom istraživanja programa po svom izboru.
 • Interni& prilagođeni programi za organizacije: Imamo stručnost, resurse i tehnologiju za dizajniranje prilagođene verzije postojećeg programa, sertifikata ili novog programa koji ekonomično postiže vaše ciljeve obuke.

Akademski programi

 • Profesionalni LLM-ovi sa skraćenim radnim vremenom: Dizajnirani na diplomskom nivou i strukturirani da zadovolje potrebe radnog profesionalca, možete birati između 15 specijalizacija i širokog spektra izbornih predmeta.
 • Profesionalni LLMS sa punim radnim vremenom:Naši profesionalni LLM-ovi sa punim radnim vremenom su dizajnirani za međunarodno obučene advokate koji žele da studiraju ili praktikuju pravo u Kanadi.
 • Diplomirani diplomski programi: Naši diplomske diplome programi pružaju dubok uvid u određene oblasti zakona.
 • Istraživanje LLM:Puno radno vreme istraživačko-intenzivan stepen, idealan za studente koji žele da duboko duboko u određenim oblastima studija i za one koji su s obzirom na napredovanje na Ph.D.
 • Ph.D. u pravu: Puno radno vreme napredni stepen koji uključuje obimnu, istraživačko-intenzivnu studiju, pogodan za studente koji imaju za cilj akademsku poziciju.

Međunarodno obučeni advokati

Nudimo najveći broj i najširi spektar programa bilo gde u Kanadi za međunarodno obučene advokate i iskusne profesionalce. Prilikom dizajniranja ovih programa fokusiramo se na specifične potrebe međunarodno obučenih advokata. Pružamo širok spektar studentskih usluga kako bismo pomogli međunarodnim studentima da postignu akademski i karijerni uspeh.

Karakteristike kampusa

  Lokacije

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Pitanja