Keystone logo
St Mary's University Twickenham, London ЛЛБ (Хонс) из права са криминологијом
St Mary's University Twickenham, London

ЛЛБ (Хонс) из права са криминологијом

Twickenham, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Na kampusu

* домаћи ученици; 13.650 ГБП - међународни студенти

Uvod

Наш програм Право са криминологијом је прилагођен студентима који су заинтересовани за каријеру у систему кривичног правосуђа или су заинтересовани за право и да постану адвокати или адвокати.

  • Стручни модули фокусирани на праксу, као и модули који истражују криминологију, правну теорију и културна питања.
  • Нагласак на запошљивости кроз ангажовање са локалном правном заједницом и ваннаставне активности као што су претреси, лажна суђења и радионице за подизање свести о комерцијалној делатности.
  • Пријатељски и ентузијастичан тим предавача предаје области у којима су практиковали или спровели истраживање, и доступни су за индивидуалну подршку.
  • Стручност у трговини људима и још много тога.

Зашто Света Марија?

Наш степен права са криминологијом предају водећи академици у обе области – као и бивши адвокати и адвокати – у отвореном и пријатељском окружењу, са нагласком на пружању подршке вама као појединцу.

Напорно радимо на томе да вам помогнемо да развијете своје вештине запошљивости и овај дипломски програм ће вам омогућити да доживите спољне посете Врховном и Крунском суду, на пример. Наставно особље на програму има експертизу из области модерног ропства и трговине људима, тероризма и против-радикализације, зелене криминологије, спортске криминологије и дроге, алкохола, бескућништва и криминала. Такође се одржавају редовни разговори гостујућих говорника о темама као што су организовани криминал и трговина људима, медицинске преваре и затвори.

Постоје могућности да се пријавите за посматрање у клиникама за правне савете у општини Ричмонд на Темзи. Такође можете имати прилику да посматрате практичаре у локалном Бироу за саветовање грађана (ЦАБ) и у служби за про-боно правне савете за локалну заједницу. Можда ћете чак моћи да пратите судију на локалном суду.

Са широким спектром опционих модула – укључујући радна места за учење – и разноврсним методама оцењивања, као што су симулиране вежбе преговарања и извођење презентација, научићете кроз искуство закона, а не само кроз испите.

Претходни студенти су похађали праксу у локалној и широј области Лондона, у приватним адвокатским фирмама и самосталним адвокатима, адвокатским коморама, добротворним организацијама и Одбору за правосуђе младих.

Дипломски програм је повезан са Центром за проучавање савременог ропства и Центром за право и културу. Охрабрујемо вас да присуствујете јавним предавањима и другим одговарајућим догађајима јер ће вам ове прилике омогућити да развијете учење и изван основних студија, како у контексту даљих студија тако и развоја каријере.

Ishod programa

Prijem

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

Izjave studenata

O školi

Pitanja