Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Uvod

Za više od 100 godina, Suffolk Zakon je proizveo neke od najistaknutijih pravnih profesionalaca u zemlji. Sa naglaskom na stvarnoj praksi i iskustveno učenje, Suffolk Zakon je neuporedivo mesto za početak, izgradnju i pokretanje uspešne karijere i života u zakonu.

Kao jedan od najvećih pravnih fakulteta u Sjedinjenim Američkim Državama, Suffolk Zakon ima ekspanzivan nastavni plan i program koji kombinuje jaku akademsku osnovu sa stručnošću u nizu specijalnih oblasti. Vaše obrazovanje uključuje praktične programe učenja, nacionalno poznati fakultet i stvarne pravnike koji premošćuju teoriju sa praksom kako bi pripremili studente za rad u 21. veku.

&Ciljevi misije

Suffolk University Law School, koji se nalazi u Bostonu, posvećen je dobrodošlicu studentima iz svih sredina i okolnosti i obrazovanju da postanu visoko kvalifikovani i etički advokati koji su dobro pripremljeni da služe u svojim lokalnim zajednicama, širom nacije i širom sveta. Budući da je uloga advokata evoluirala i proširila od osnivanja Suffolka 1906, Pravni fakultet nastoji da u svojim učenicima razvije veštine neophodne za služenje promenljivim potrebama profesije u sve raznovrsnijem, globalnom i tehnološki zavisnom društvu. Kao jedan od najvećih pravnih fakulteta nacije, Suffolk ispunjava taj izazov pružajući studentima sa osnovnim fondacije u pravnom obrazovanju, širinu kurseva i programa, i odlična obuka od strane raznovrsnog i pristupačnog fakulteta angažovan u stipendiji i službi za svoju profesiju i zajednice. Cilj Suffolka je da svojim studentima omogući pristup odličnom pravnom obrazovanju, inspiriše posvećenost pravdi i svojim diplomcima pruži priliku da ostvare svoje težnje u karijeri.

Pitanja