Keystone logo
Texas A&M University School of Law ЛЛМ са сертификатима за управљање богатством, међународне порезе или управљање ризиком
Texas A&M University School of Law

ЛЛМ са сертификатима за управљање богатством, међународне порезе или управљање ризиком

Fort Worth, Сједињене Америчке Државе

1 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.680 / per semester *

Učenje na daljinu

* 12 680,72 УСД: школарина за резиденте и потребне накнаде / 18 674,84 УСД: нерезидентна школарина и потребне накнаде. Могуће су додатне накнаде

Uvod

Ако сте икада размишљали да стекнете звање магистра права, нема бољег времена него сада, и нема бољег места од Правног факултета Универзитета Текас А&М.

Тхе ЛЛ.М. је напредна правна диплома за студенте који су већ стекли диплому правника или еквивалент од ње на правном факултету изван Сједињених Држава. 24-часовни кредит, једногодишњи програм, намењен је домаћим и страним студентима који

 • желите да развијете специјализацију у одређеној области права.
 • траже разумевање закона и процедура САД, укључујући и оне који би можда желели да полажу правосудни испит у Тексасу.

Онлине ЛЛ.М. Опције степена

 • Међународни порески курикулум
  Текас А&М Лав нуди врхунски онлине програм са наставним планом и програмом из међународних пореза са мултидисциплинарним приступом усмереним на управљање ризиком. Наш јединствени, наставни план и програм заснован на индустрији проверен је и усредсређен је на потребе мултинационалних корпорација, великих компанија и влада. Диплома Универзитета Текас А&М, истраживачке институције Тиер-1 и једног од највећих јавних универзитета у САД, призната је широм света. Мрежни правни факултет Текас А & М-а на мрежи или наставни план магистра права из међународних пореза посебно је дизајниран за пореске стручњаке, како адвокате тако и не-адвокате, чије каријере захтевају разумевање међународног опорезивања и сродних питања.
 • Наставни план и програм управљања ризицима
  Наш програм управљања ризицима пружа вам знања и вештине које су вам потребне за успешан рад у брзој, високо структурираној култури заснованој на роковима. Програм смо осмислили имајући у виду и адвокате и не-адвокате, и изградили смо курсеве који помажу у повезивању тачака у бројним питањима, као што су усклађеност, фидуцијарно управљање, корпоративно управљање итд. Укључите се, иновирајте и комуницирајте у стварном свету управљања ризицима.
 • Курикулум управљања богатством
  Наш програм управљања богатством даје вам знања и вештине потребне за саветовање богатих клијената и помоћ у управљању њиховом имовином. Будући да управљање богатством укључује професионалце са различитим искуством, програм смо осмислили имајући у виду и адвокате и не-адвокате.

Све Текас А&М ЛЛ.М. онлајн програме у потпуности је акредитовала Комисија за факултете Јужне асоцијације колеџа и школа. Осим тога, ови програми су добили пристанак Америчке адвокатске коморе (АБА).

Флексибилна мрежна достава за запослене професионалце

Проучите када и где желите са нашим најсавременијим онлајн форматом. Овај програм је намењен одраслим особама које раде. Можете да завршите програм према свом распореду, док наставите са радом, омогућавајући вама и вашим колегама у разреду да размењују примере из стварног света и одмах примене своје образовање. Рангиран као топ 20 онлине дипломских програма у САД-у, Универзитет Текас А&М нуди асинхрону, ангажовану онлине платформу.

Одлуке о пријему

Одлуке о пријему заснивају се на детаљном прегледу досијеа сваког кандидата. Иако је снага комплетног академског записа подносиоца пријаве у процесу израде видљива, мноштво фактора се узима у обзир при утврђивању вероватноће кандидата да успешно заврши студијски програм. Иако задовољавање минималних критеријума за пријем квалификује кандидата за разматрање, испуњавање минималних критеријума за упис на универзитет не гарантује пријем на програм.

Захтеви претходног степена

 • Кандидати за пријем морају имати стечену диплому правника (ЈД) са правног факултета са акредитацијом АБА.
 • Страни образовани правници морају имати диплому еквивалентну доктору правних наука (ЈД)

Распореди

 • Према кохорти:
  • За јесен: Рок за пријаву: 1. август
  • За пролеће: Рок за пријаву: 1. јануар
  • За лето (само онлајн програми): Рок за пријаву: 1. мај
 • Пријаве се примају непрестано са групама које почињу од јесени, пролећа и лета.
 • Пријаве и сва повезана документација мораће се благовремено предати путем ЛСАЦ -а или правног факултета како бисте били сигурни да сте уписали жељену групу.
 • Предлажемо вам да се пријавите раније како бисте правовремено добили одлуку о пријему.
 • Пријемна комисија ће пажљиво размотрити благовремено поднете пријаве до достизања капацитета програма.

Апликација

Сви ЛЛ.М. подносиоци пријава се могу регистровати при Адвокатском факултету Правних факултета (ЛСАЦ) ЛЛ.М. Служба скупштине акредитива ради приступа електронској пријави и подношења потребних докумената неопходних за завршетак процеса пријема путем ЛСАЦ -а или за директно пријављивање преко правне школе.

Потребно за пријем

Да би били узети у обзир за пријем, подносилац пријаве може предати следеће ставке путем ЛСАЦ ЛЛ.М. Услуга скупштине акредитива или се одлучите пријавити путем правне школе директно путем пдф обрасца:

 • Завршен ЛЛ.М. пријава путем ЛСАЦ -а или пдф апликације ако се директно пријављујете на правни факултет.
 • Такса за пријаву (неповратна)
  • 65 долара за америчке образоване кандидате и 90 долара за иностране. Пошаљите чек или уплатницу на универзитет Текас А&М.
 • Описни животопис са детаљима о:
  • Образовање подносиоца представке, друштва части, војна служба, ваннаставне активности, јавни/друштвени рад, почасти и награде, публикације, знање страних језика и сва друга значајна достигнућа и ангажмани.
  • Релевантна радна историја подносиоца представке. Обавезно наведите назив послодавца или организације, локацију, датуме запослења, позицију / положаје, општи опис извршених дужности и сва постигнућа која послодавац признаје.
 • Изјава о интересу откуцана, са двоструким размаком који не прелази две странице. Изјава треба да се односи на:
  • Програм интересовања подносиоца представке - видети горе наведене опције.
  • Образовно и професионално искуство подносиоца представке припремило га је за напредне правне студије.
  • Професионални планови и циљеви кандидата након завршетка студијског програма.
 • Изјаве, ако су примјењиве, с објашњењем потврдних одговора на питања у одјељку Карактер и фитнес апликације.
 • Два писма препоруке, поднета путем ЛСАЦ ЛЛ.М. Служба за акредитацију, која потврђује спремност подносиоца за напредно правно учење. Моле се подносиоци пријава да поднесу препорука од садашњих или бивших професора правних факултета и прошлих или садашњих надзорника. Треба избегавати писма препоруке заснована првенствено на личним односима.
 • Званични академски транскрипти, достављени или путем ЛСАЦ ЛЛ.М. Служба скупштине акредитива или директно на правни факултет са свих основних, дипломских и правних факултета, укључујући завршне транскрипте који одражавају додељивање свих стечених диплома - сарадника, првоступника, магистара и доктора наука.

Страни образовани адвокати - процена транскрипта:

Кандидати са иностраним образовањем, они који су завршили основне студије изван САД-а, њихових територија или Канаде, морају доставити све транскрипте са службеним преводом на енглески језик. Службене преводе мора припремити призната преводилачка служба и укључивати све оригиналне печате и/или потписе. Кандидати који тренутно похађају америчку институцију могу организовати да њихова тренутна школа достави копије својих службених транскрипата директно Правној школи (види страницу 10 апликације у пдф -у).

Страни адвокати - знање енглеског језика:

Поред свих осталих услова за пријаву, кандидати са иностраним образовањем морају показати своје знање енглеског језика. Кандидати треба да се консултују са Заводом за постдипломске и стручне студије за најновије информације о верификацији знања енглеског језика.

Када подносилац пријаве попуни и поднесе електронску пријаву, правни факултет ће аутоматски затражити службену копију ЛЛ.М. Извештај Службе скупштине акредитива из ЛСАЦ -а. Имајте на уму да се пријава неће сматрати потпуном све док правни факултет не прими сваку од горе наведених ставки путем ЛСАЦ ЛЛ.М. Услуга скупштине акредитива.

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja