Keystone logo
The University of Edinburgh Online Međunarodno trgovinsko pravo i praksa, LLM (Online učenje)
The University of Edinburgh Online

Međunarodno trgovinsko pravo i praksa, LLM (Online učenje)

Online

1 Years

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24.700 / per year *

Učenje na daljinu

* za 2023/24

Uvod

The University of Edinburgh trenutno se nalazi na 16. mestu na Svetskoj rang listi univerziteta KS 2022.

Ovaj program ima za cilj da vam pruži dublje razumevanje načina na koji međunarodno trgovinsko pravo funkcioniše u praksi. Kursevi u okviru programa razmatraju savremena pitanja u privrednom pravu u širokom spektru tema, koje imaju za cilj da vas osposobe temeljnim razumevanjem zakona, teorije i politike, kao i uvažavanjem načina na koji se zakon praktikuje.

Globalizacija i razvoj tehnologije doveli su do značajnog povećanja međunarodne trgovine robom i uslugama, međunarodnih investicija i razvoja globalnih finansijskih tržišta. Paralelno, svet međunarodne trgovine zabeležio je veliki rast u regulaciji komercijalne aktivnosti na nacionalnom i međunarodnom nivou, a u međunarodnim parnicama i arbitraži kada se pojave sporovi.

Ovaj LLM ima za cilj da vam pomogne da razumete međunarodni kontekst u kojem preduzeća trenutno posluju. Program se fokusira na pravne odgovore na razvoj koji danas oblikuje međunarodnu trgovinu, jer se advokati i poslovni profesionalci sve više traže da gledaju izvan domaćeg prava kako bi pronašli rešenja koja odgovaraju njihovim međunarodnim poslovnim potrebama i mogućnostima.

Online učenje

Naši programi učenja na mreži isporučuju se u potpunosti putem interneta putem virtuelnog okruženja za učenje. Učenje i podučavanje se dešavaju „asinhrono“. To znači da imate fleksibilnost da se prijavite ponekad i na mestima koja su vam pogodna, doprinosite svojim stavovima i odgovarate drugima, i dalje održavate osećaj zajedništva sa svojim kolegama studentima u vremenskim zonama.

Rangiranje

Ishod programa

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

O školi

Pitanja