Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Курс правне праксе (ЛПЦ) - пуно радно време
The University of Law Postgraduate Programmes

Курс правне праксе (ЛПЦ) - пуно радно време

38 Weeks

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Na kampusu

* Изван Лондона: од 14.300 фунти. Лондон: 19.500 фунти

Uvod

Ако имате диплому права или ГДЛ и желите да се обучите за адвоката, нудимо три опције укључујући ЛПЦ МСц из права, пословања и менаџмента како бисте били спремни за посао.

 • Квалификовати са ЛПЦ-ом, уз опцију да добијете МСц или ЛЛМ без додатних трошкова
 • Развијте своју комерцијалну свест, критичко размишљање и неопходне професионалне вештине да бисте се припремили за изазове адвоката
 • Спроводите свој курс према вашим специјалним подручјима од интереса кроз велики избор изборних предмета
 • Проучите свој ЛПЦ са мастером и могли бисте имати право на постдипломски студентски зајам

Са јасним фокусом на вашу будућу могућност запошљавања, ми смо сигурнији него икад у вашем успјеху и нудимо нашу ЛПЦ Емплоимент Промисе. Добијте посао за девет месеци, или ћемо вам дати 100% од својих накнада: 50% ваших накнада као цасхбацк плус 50% ваших накнада као кредита ка свим даљим курсевима.

95% наших дипломаца са редовним наставом 2017/18, УК, ЛПЦ, обезбедило је рад или даље студије у року од петнаест месеци од успешног завршетка овог курса, на основу података о дипломским исходима.

Захтеви за курс

Да бисте били квалификовани да преузмете своје мјесто на нашем ЛПЦ-у, морате се придржавати услова за почетак курса правне праксе (ЛПЦ) који је утврдио Управни орган за регулативу судија (СРА) - погледајте у наставку. Неусклађеност са овим захтевима за квалификовање значи да Универзитет неће имати другу могућност осим да откаже своје место на курсу.

Ако сте студенти који нису ЕЕА, такође ће вам требати визу која покрива пуну дужину трајања курса - погледајте доле наведене захтеве за визу.

Критеријуми за избор ЛПЦ Универзитета

 • Академски профил и достигнућа, генерално минимум стварне или предвиђене дипломе из правног факултета или ГДЛ/ЦПЕ/МА права*
 • Довољна команда енглеског језика за успешно завршавање курса - погледајте доље наведене захтеве енглеског језика
 • Све посебне околности откривене у вашој апликацији

Академске или друге референце

* Овај захтев испуњава:

А) Додела квалификоване дипломе правника. Ваша диплома права мора да испуњава одређене академске стандарде да бисте се квалификовали. Ово мора укључивати адекватно положене оцене из седам Основа правног знања – Јавно право, Обавезе И (Уговор), Обавезе ИИ (Деликт), Кривично право, Земљишно право, Власништво и фондови и Право Европске уније. Додатне смернице о томе шта је квалификациона диплома права; или

Б) Полагање заједничког стручног испита (ЦПЕ)/дипломске дипломе из права (ГДЛ)/мастер права и додела дипломе из права, магистра права или слично, као што је ЦИЛЕКС.

Правни универзитет у потпуности поштује законе о једнаким могућностима и активно подстиче разноликост у оквиру правне професије. Наш процес пријема делује поштено и има за циљ да омогући студентима да на најбољи начин искористе своје таленте. Охрабрујемо вас да нам кажете о свим посебним захтевима што је пре могуће. Ово ће нам омогућити да разговарамо о томе како бисмо могли да испунимо ваше захтеве.
Морате испунити све услове подобности до почетка курса – ако то не урадите, то може довести до тога да будете спречени да се придружите курсу. Ако мислите да ово може бити проблем (на пример, ако имате касне резултате процене).
Будући адвокати приправници

СРА се недавно консултовала о бројним предложеним измјенама својих прописа, укључујући уклањање захтјева за подношење пријава студентима и одобрење њихове академске фазе обуке прије започињања ЛПЦ-а.

Ако вам је понуђен уговор о обуци, потребно је да се уверите да је Регулаторни орган адвоката (СРА) проверио ваш „карактер и подобност“ да будете адвокат.
Ово може потрајати најмање шест месеци ако имате:

 • Изврсио одређена кривицна дјела
 • Првобитно проглашен кривим за академски прекршај
 • Имали су озбиљне финансијске проблеме (као што су банкрот, појединачни добровољни аранжмани или пресуде окружног суда)
 • Подложни су нежељеним регулаторним налазима
 • Показало било које друго понашање које не бисмо очекивали од адвоката (на пример понашање које је било непоштено, насилно или дискриминаторско)

Погледајте СРА тест погодности 2011 за додатне информације и испуните апликацију за испуњавање услова ако требате да им кажете о било којим проблемима.

Ако немате шта да кажете СРА, можете их обавестити о томе када ви и ваш послодавац обавестите о томе да ће ваш тренинг започети.

Уколико одлука СРА не буде потврђена пре датума почетка ЛПЦ-а, можете наставити са курсом, али то учините на сопствени финансијски ризик. Ако имате било каквих недоумица у вези са карактером и питањем подобности.

Акредитација претходног учења

Ако сте претходно проучили БВЦ или БПТЦ, можда ћете бити изузети од одређених елемената ЛПЦ-а. За више информација, молимо вас посетите СРА веб страницу и контактирајте нашег Адмиссионс тима.

Захтеви на енглеском језику

Ако сте завршили диплому ван Уједињеног Краљевства и не долазите из 'земље са већинским енглеским говорним подручјем', доставите оверену копију једног од одобрених тестова енглеског језика.
За више информација посетите веб страницу школе.

Трајање

9,5 месеца

Структура курса

Фаза 1

 • Увод у професионалну праксу (Професионално понашање у оквиру овог модула носи 15 кредита)
 • Знање и вештине пословног права и праксе (30 кредита)
 • Знање и вештине решавања спорова, укључујући кривичне парнице (30 кредита)
 • Знање и вештине у области некретнина (30 кредита)

Фаза 2

Изаберите три*:

 • Адванцед Цриминал
 • Адванцед Реал Естате
 • Банкарство и финансије дуга
 • Решавање привредних спорова
 • Привредно право
 • Закон конкуренције
 • Закон о запошљавању
 • Породично право
 • Имиграција
 • Осигурање
 • Интелектуална својина
 • Спајања и аквизиције
 • Лична повреда и клинички немар
 • Приватни клијент
 • Јавна предузећа

*Доступност зависи од потражње, распореда и локације

курс Детаљи

Курс правне праксе (ЛПЦ)

Наш ЛПЦ вам нуди најбољу могућу припрему за бављење адвокатуром. Као један од најдужих пружалаца ЛПЦ-а у Великој Британији, фино смо подесили курс како бисмо испунили очекивања оних у правној професији и тренутно радимо са преко 90 од 100 најбољих адвокатских канцеларија. Наш циљ је да вас у потпуности припремимо за живот као адвокатски приправник.

Са јасним фокусом на вашу будућу запошљивост, дизајнирали смо наш ЛПЦ да вам помогне да побољшате изгледе за каријеру учењем основних професионалних вештина које траже правни послодавци. Учићете у малим групним радионицама, које ће вас подучавати квалификовани правници који имају велико искуство у пракси, као и путем ресурса за учење на мрежи који вам омогућавају да приступите свом материјалу за учење у било које време са било ког места.

Наш курс фокусиран на каријеру помаже вам да развијете комерцијалну свест, критичко размишљање и професионалне вештине које траже правни послодавци. Због тога имамо стопу запослености од 95% за редовне студенте ЛПЦ*. А са широким спектром изборних модула које можете изабрати, можете заиста да прилагодите свој курс својим специјализованим областима интересовања.

Када проучавате ЛПЦ код нас, добићете:

 • Приступ учењу усмерен на каријеру, развијање комерцијалне свести, критичко размишљање и професионалне вештине које правни послодавци траже
 • Магистар права, пословања и менаџмента или ЛЛМ из професионалне правне праксе без додатних трошкова и могли бисте имати право на постдипломски студентски зајам
 • Прилагођене опције курса које одговарају вашим специјалистичким областима интересовања кроз широк избор изборних предмета
 • Флексибилно учење – изаберите да студирате на једној од наших локација широм земље са избором редовних, ванредних, дневних, вечерњих и викенд курсева, као и опција онлајн курсева
 • Приступ награђиваној подршци за каријеру која ће вам помоћи са пријавама за уговор о обуци са преко 3000 про боно могућности чим прихватите своје место

Проучавање ЛПЦ има две фазе. Први укључује завршетак четири обавезна модула; други вам омогућава да направите избор фокусираних модула, у зависности од области ваших интересовања и коју верзију курса студирате.

Информације о курсу

Процена

Оцењено низом процена. Укључујући усмене процене у Интервју и заговарање, отворене књиге и испите затворене књиге.

Ако одлучите да студирате свој ЛПЦ са мастером, такође ћете бити оцењени писменим извештајем и усменом проценом стила.

Структура

Свака од наших опција ЛПЦ студија има своју структуру, са различитим проценама које одговарају.

Самостални модул права ЕУ

Ако ваша основна диплома права није укључивала модул права ЕУ, мораћете да проучите додатни модул пре ЛПЦ.

Овај самостални онлајн модул пружа додатну обуку која ће вам бити потребна да бисте се квалификовали да бисте завршили ЛПЦ и даје вам неопходне вештине и знања која ће вам бити потребна за проучавање ЛПЦ.

ЛПЦ пут да се квалификујете као адвокат

Могу ли још да проучавам ЛПЦ?

И даље можете да наставите са ЛПЦ рутом да бисте се квалификовали као адвокат ако сте до 31. августа 2021. завршили, започели, прихватили понуду или платили бесповратни депозит за једно од следећег:

 • Дипломска диплома из права (ГДЛ) / заједнички стручни испит
 • Наш МА закон
 • Курс правне праксе (ЛПЦ)
 • Период признате обуке (познат и као уговор о обуци)

За квалификациону диплому права (КЛД) и диплому права која се изузимају (ЕЛД), као што је наш ЛЛБ, морате завршити, започети, прихватити понуду или уплатити бесповратни депозит до 21. септембра 2021.

У већини случајева, за КЛД, ЕЛД и ЦПЕ, релевантни курс мора да почне најкасније до 31. децембра 2021. године.

Ако сте већ започели квалификациону диплому права, ГДЛ или уговор о обуци, постоје аранжмани за прелаз на снази до 31. децембра 2032. да бисте се квалификовали као адвокат према тренутним правцима, све док су курсеви и даље доступни.

Додајте бесплатни мастер

Уместо да се упишете на основни ЛПЦ, можда ћете више волети да се упишете на једну од следећих квалификација за мастер студије које су вам доступне без додатних трошкова.

ЛПЦ мр права, пословања и менаџмента

Ако желите да радите за адвокатску канцеларију или послодавца са корпоративним/комерцијалним фокусом или ако сте заинтересовани да разумете пословање како из комерцијалне тако и из правне перспективе, наш ЛПЦ МСц ће вас опремити кључним правним знањем и вештинама које су потребне да успешно ради у правној пракси и пружиће изражен пословни фокус који ће вам омогућити да боље разумете пословну праксу ваших клијената.

Два додатна МСц модула су:

1. Право и пословање

Модул који се предаје обухвата следеће теме:

 • Економија, пословно окружење и глобализација
 • Функционисање Града
 • Менаџмент
 • Финансијска анализа
 • Корпоративне финансије
 • Пословни развој
 • Стратегија

Имајте на уму да право и пословање укључује много калкулација и да је зато потребан основни ниво математике.

2. Пројекат студије случаја

Пројекат студије случаја заснован на бизнису, који је истраживачки модул за самостално учење заснован на неким од тема и тема обухваћених у Право и бизнис.

ЛПЦ ЛЛМ у професионалној правној пракси

Алтернативно, ако желите прилику да стекнете дубље интересовање за специјализовану област права и да задржите своје могућности отвореним, наш ЛЛМ ће одговарати вашим потребама. Успешно завршите свој ЛПЦ са додатним изборним предметом по вашем избору или модулом права и пословања и извештајем о истраживању професионалне праксе и добићете ЛПЦ ЛЛМ из стручне правне праксе.

Ако желите да учите само ЛПЦ

Ако одлучите да не стекнете ни МСц ни ЛЛМ, и даље можете да се упишете на ЛПЦ без мастер награде. Биће вам издата постдипломска диплома из стручне правне праксе и још увек ћете имати завршену стручну фазу захтева за обуку.

Важна информација

Напредак за редовне студенте ГДЛ и МА права

Ако сте започели нашу редовну диплому из права (ГДЛ) или магистра права (МА права) у септембру 2021., требало би да имате право да започнете курс адвокатске праксе (БПЦ) или курс правне праксе (ЛПЦ) у септембру 2022 по успешном завршетку курса.

Имајте на уму: Ако вам је потребна виза да бисте студирали у УК и желите да напредујете на неком од наших стручних курсева на кампусу, погледајте нашу страницу са захтевима за визе за УК за информације о подношењу захтева за студентску визу.

Како се пријавити

 • Пријаве за овај курс су сада отворене.
 • Ако желите да студирате са пуним радним временом, можете се пријавити преко Централног одбора за пријаве (ЦАБ).

O školi

Pitanja