Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Kurs pravne prakse (LPC) - vikend sa skraćenim radnim vremenom
The University of Law Postgraduate Programmes

Kurs pravne prakse (LPC) - vikend sa skraćenim radnim vremenom

22 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Na kampusu

* Domaći: od 12.900 funti; Međunarodni: od 12.900 funti

Uvod

Ako imate diplomu prava ili GDL i želite da se obučite za advokata, nudimo tri opcije uključujući LPC MSc iz prava, poslovanja i menadžmenta kako biste bili spremni za posao.

 • Kvalifikujte se sa LPC, sa opcijom da steknete MSc ili LLM bez dodatnih troškova
 • Razvijte svoju komercijalnu svest, kritičko razmišljanje i neophodne profesionalne veštine da biste se pripremili za izazove advokata
 • Prilagodite svoj kurs svojim specijalizovanim oblastima interesovanja kroz širok izbor izbornih predmeta
 • Proučite svoj LPC sa masterom i mogli biste imati pravo na pozajmicu za postdiplomske studente

Sa jasnim fokusom na vašu buduću zapošljivost, mi smo sigurniji nego ikada u vaš uspeh i nudimo naše obećanje o zapošljavanju LPC. Zaposlite se za devet meseci ili ćemo vam vratiti 100% vaših honorara: 50% vaših honorara kao povraćaj novca plus 50% vaših honorara kao kredit za sve dalje kurseve.

95% naših diplomaca 2017/18 sa punim radnim vremenom, UK, LPC je obezbedilo posao ili dalje studiranje u roku od petnaest meseci od uspešnog završetka ovog kursa, na osnovu podataka o rezultatima diplomiranih studenata.

Kurs pravne prakse (LPC) - vikend sa skraćenim radnim vremenom

LPC je završna stručna faza obuke da biste postali kvalifikovani advokat. LPC studirate nakon uspešnog završetka kvalifikacione diplome prava ili drugih priznatih kvalifikacija. Sa našim LPC imate izbor da studirate vanredno vikendom kako bi najbolje odgovarali vašim ličnim potrebama. Ova ruta je osmišljena da vam ponudi najbolju moguću pripremu za bavljenje advokaturom. Fokusiramo se na veštine za koje su poslodavci najviše zainteresovani kako biste mogli da unapredite svoje akademsko znanje dok se pripremate za realnost života u pravnoj praksi.

курс Детаљи

Kurs pravne prakse (LPC)

Naš LPC vam nudi najbolju moguću pripremu za bavljenje advokaturom. Kao jedan od najdužih pružalaca LPC-a u Velikoj Britaniji, fino smo podesili kurs da ispunimo očekivanja onih u pravnoj profesiji i trenutno radimo sa preko 90 od 100 najboljih advokatskih kancelarija. Naš cilj je da vas u potpunosti pripremimo za život kao advokatski pripravnik.

Sa jasnim fokusom na vašu buduću zapošljivost, osmislili smo naš LPC da vam pomogne da poboljšate izglede za karijeru učenjem osnovnih profesionalnih veština koje traže pravni poslodavci. Učićete u malim grupnim radionicama, koje će podučavati kvalifikovani pravnici koji imaju veliko iskustvo u praksi, i putem onlajn resursa za učenje koji vam omogućavaju da pristupite svojim materijalima za učenje u bilo koje vreme sa bilo kog mesta.

Naš kurs fokusiran na karijeru pomaže vam da razvijete komercijalnu svest, kritičko razmišljanje i profesionalne veštine koje traže pravni poslodavci. Zbog toga imamo stopu zaposlenosti od 95% za redovne studente LPC*. A sa širokim spektrom izbornih modula koje možete izabrati, možete zaista da prilagodite svoj kurs svojim specijalizovanim oblastima interesovanja.

Kada proučavate LPC kod nas, dobićete:

 • Pristup učenju usmeren na karijeru, razvijanje komercijalne svesti, kritičko razmišljanje i profesionalne veštine koje pravni poslodavci traže
 • Magistar prava, poslovanja i menadžmenta ili LLM iz profesionalne pravne prakse bez dodatnih troškova i mogli biste imati pravo na postdiplomski studentski zajam
 • Prilagođene opcije kurseva koje odgovaraju vašim specijalističkim oblastima interesovanja kroz širok izbor izbornih predmeta
 • Fleksibilno učenje – izaberite da studirate na jednoj od naših lokacija širom zemlje sa izborom redovnih, vanrednih, dnevnih, večernjih i vikend kurseva, kao i opcija onlajn kurseva
 • Pristup nagrađivanoj podršci za karijeru koja će vam pomoći sa prijavama za ugovor o obuci sa preko 3000 pro bono mogućnosti čim prihvatite svoje mesto

Proučavanje LPC ima dve faze. Prvi uključuje završetak četiri obavezna modula; drugi vam omogućava da napravite izbor fokusiranih modula, u zavisnosti od oblasti vaših interesovanja i koju verziju kursa studirate.

Информације о курсу

Оцењивање

Ocenjeno nizom procena. Uključujući usmene procene u Intervju i zagovaranje, otvorene knjige i zatvorene ispite.

Ako odlučite da studirate svoj LPC sa masterom, takođe ćete biti ocenjeni pismenim izveštajem i usmenom procenom stila.

Struktura

Svaka od naših opcija LPC studija ima svoju strukturu, sa različitim procenama koje odgovaraju.

Struktura kursa

Фаза 1

 • Uvod u profesionalnu praksu (Profesionalno ponašanje u okviru ovog modula nosi 15 kredita)
 • Znanje i veštine poslovnog prava i prakse (30 kredita)
 • Znanje i veštine rešavanja sporova, uključujući krivične parnice (30 kredita)
 • Znanje i veštine u oblasti nekretnina (30 kredita)

2. faza

Izaberite tri*:

 • Advanced Criminal
 • Advanced Real Estate
 • Bankarstvo i finansije duga
 • Rešavanje privrednih sporova
 • Привредно право
 • Закон конкуренције
 • Закон о запошљавању
 • Породично право
 • imigracija
 • Осигурање
 • Интелектуална својина
 • Спајања и аквизиције
 • Lične povrede i klinički nemar
 • Privatni klijent
 • Јавна предузећа

*Dostupnost zavisi od potražnje, rasporeda i lokacije

Услови курса

Da biste imali pravo da zauzmete svoje mesto u našem LPC-u, morate da se pridržavate uslova za početak kursa pravne prakse (LPC) koje je postavila Regulatorna uprava za advokate (SRA) – pogledajte dole. Neispunjavanje ovih uslova znači da Univerzitet neće imati druge opcije osim da otkaže vaše mesto na kursu.

Ako niste student iz EEP-a, takođe će vam biti potrebna viza koja pokriva celo trajanje vašeg kursa – pogledajte Zahteve za vizu u nastavku.

Kriterijumi za izbor LPC Univerziteta prava

 • Akademski profil i dostignuća, generalno minimum stvarne ili predviđene diplome pravnog fakulteta ili GDL/CPE/MA prava*
 • Dovoljno poznavanje engleskog jezika za uspešan završetak kursa – pogledajte uslove za engleski jezik u nastavku
 • Sve posebne okolnosti otkrivene u vašoj prijavi

Akademske ili druge reference

*Ovaj uslov ispunjava ili: A) Dodela kvalifikacione diplome pravnika. Vaša diploma prava mora da ispunjava određene akademske standarde da biste se kvalifikovali. Ovo mora uključivati adekvatno položene ocene iz sedam osnova pravnog znanja – javno pravo, obaveze I (ugovor), obaveze II (delikt), krivično pravo, zemljišno pravo, kapital i fondovi i pravo Evropske unije. Dodatne smernice o tome šta je kvalifikaciona diploma prava; ili B) Polaganje zajedničkog stručnog ispita (CPE)/diploma diploma iz prava (GDL)/master prava i dodela diplome iz prava, magistara prava ili sličnog, kao što je CILEX.

Pravni univerzitet u potpunosti poštuje zakone o jednakim mogućnostima i aktivno podstiče raznolikost u okviru pravne profesije. Naš proces prijema deluje pošteno i ima za cilj da omogući studentima da na najbolji način iskoriste svoje talente. Ohrabrujemo vas da nam kažete o svim posebnim zahtevima što je pre moguće. Ovo će nam omogućiti da razgovaramo o tome kako možemo da ispunimo vaše zahteve.

Morate ispuniti sve uslove podobnosti do početka kursa – ako to ne uradite, to može dovesti do toga da budete sprečeni da se pridružite kursu. Ako mislite da ovo može biti problem (na primer, ako imate kasne rezultate procene), molimo vas da kontaktirate Prijem što je pre moguće.

Budući advokati pripravnici

SRA se nedavno konsultovao o brojnim predloženim izmenama svojih propisa, uključujući uklanjanje uslova da se studenti prijave za upis studenata i odobrenje njihove akademske faze obuke pre početka LPC.

Ako vam je ponuđen ugovor o obuci, morate da se uverite da je Regulatorni organ advokata (SRA) proverio vaš „karakter i podobnost“ da budete advokat.

Ovo može potrajati najmanje šest meseci da se završi ako imate:

 • Počinio određena krivična dela
 • Proglašen je krivim za akademski prestup
 • Imao je ozbiljnih finansijskih problema (kao što je bankrot, individualni dobrovoljni aranžmani ili presude okružnog suda)
 • Bio je predmet negativnih regulatornih nalaza
 • Pokazalo bilo koje drugo ponašanje koje ne bismo očekivali od advokata (na primer ponašanje koje je bilo nepošteno, nasilno ili diskriminatorsko)

Pogledajte SRA Test podobnosti 2011 za više informacija i popunite prijavu za ispunjavanje uslova ako treba da im kažete o bilo kakvim problemima.

Ako nemate šta da kažete SRA, možete ih obavestiti o tome kada ih vi i vaš poslodavac obavestite da vaša obuka treba da počne.

Ukoliko odluka SRA ne bude potvrđena pre datuma početka LPC-a, možete nastaviti sa kursom, ali to učinite na sopstveni finansijski rizik. Ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa karakterom i prikladnošću, kontaktirajte SRA.

Akreditacija prethodnog učenja

Ako ste prethodno studirali BVC ili BPTC, možda ćete biti izuzeti od određenih elemenata LPC-a. Za više informacija posetite veb lokaciju SRA i kontaktirajte naš tim za prijem.

Zahtevi za engleski jezik

Ako ste završili diplomu van Ujedinjenog Kraljevstva i ne dolazite iz 'zemlje sa većinskim engleskim govorom', dostavite overenu kopiju jednog od odobrenih testova engleskog jezika.

Samostalni modul prava EU

Ako vaša osnovna diploma prava nije uključivala modul prava EU, moraćete da proučite dodatni modul pre LPC.

Ovaj samostalni onlajn modul pruža dodatnu obuku koja vam je potrebna da biste se kvalifikovali da biste završili LPC i daje vam neophodne veštine i znanja koja će vam biti potrebna za proučavanje LPC.

Како се пријавити

 • Prijave za ovaj kurs su sada otvorene.
 • Za vanredno studiranje, možete se prijaviti direktno kod nas.

Dodajte besplatni master

Umesto da se upišete na osnovni LPC, možda ćete radije da se upišete na jednu od sledećih kvalifikacija za master studije koje su vam dostupne bez dodatnih troškova.

LPC mr prava, poslovanja i menadžmenta

Ako želite da radite za advokatsku firmu ili poslodavca sa korporativnim/komercijalnim fokusom ili ako ste zainteresovani da razumete poslovanje i iz komercijalne i iz pravne perspektive, naš LPC MSc će vas opremiti ključnim pravnim znanjem i veštinama koje su potrebne da uspešno radi u pravnoj praksi i pružiće izražen poslovni fokus koji će vam omogućiti da bolje razumete poslovnu praksu vaših klijenata.

Dva dodatna MSc modula su:

1. Pravo i poslovanje

Modul koji se predaje obuhvata sledeće teme:

 • Ekonomija, poslovno okruženje i globalizacija
 • Funkcionisanje Grada
 • Менаџмент
 • Финансијска анализа
 • Корпоративне финансије
 • Пословни развој
 • Strategija

Imajte na umu da pravo i poslovanje uključuje mnogo kalkulacija i da je zato potreban osnovni nivo matematike.

2. Projekat studije slučaja

Projekat studije slučaja zasnovan na biznisu, koji je istraživački modul za samostalno učenje zasnovan na nekim od tema i tema obuhvaćenih u Pravo i biznis.

LPC LLM u profesionalnoj pravnoj praksi

Alternativno, ako želite priliku da steknete dublje interesovanje za specijaliziranu oblast prava i da zadržite otvorene mogućnosti, naš LLM će odgovarati vašim potrebama. Uspešno završite svoj LPC sa dodatnim izbornim predmetom po vašem izboru ili modulom prava i poslovanja i izveštajem o istraživanju profesionalne prakse i dobićete LPC LLM iz stručne pravne prakse.

Ako želite da učite samo LPC

Ako odlučite da ne steknete ni MSc ni LLM, i dalje možete da se upišete na LPC bez master nagrade. Biće vam izdata postdiplomska diploma iz stručne pravne prakse i još uvek ćete imati završenu stručnu fazu obuke.

Важна информација

Napredak za redovne studente GDL i MA prava

Ako ste započeli našu redovnu diplomu iz prava (GDL) ili magistar prava (MA prava) u septembru 2021., trebalo bi da imate pravo da započnete kurs advokatske prakse (BPC) ili kurs pravne prakse (LPC) u septembru 2022. po uspešnom završetku kursa.

Imajte na umu: Ako vam je potrebna viza da biste studirali u UK i želite da napredujete na nekom od naših stručnih kurseva na kampusu, pogledajte našu stranicu sa zahtevima za vize za UK za informacije o podnošenju zahteva za studentsku vizu.

LPC put da se kvalifikujete kao advokat

Mogu li još da proučavam LPC?

I dalje možete da nastavite sa LPC rutom da biste se kvalifikovali kao advokat ako ste do 31. avgusta 2021. završili, započeli, prihvatili ponudu ili platili bespovratni depozit za jedno od sledećeg:

 • Diploma iz prava (GDL) / Zajednički stručni ispit
 • Naš magistarski zakon
 • Kurs pravne prakse (LPC)
 • Period priznate obuke (poznat i kao ugovor o obuci)

Za kvalifikacionu diplomu prava (QLD) i diplomu prava koja se izuzimaju (ELD), kao što je naš LLB, morate završiti, započeti, prihvatiti ponudu ili uplatiti bespovratni depozit do 21. septembra 2021.

U većini slučajeva, za QLD, ELD i CPE, relevantni kurs mora da počne najkasnije do 31. decembra 2021. godine.

Ako ste već započeli kvalifikacionu diplomu prava, GDL ili ugovor o obuci, postoje aranžmani za prelaz na snazi do 31. decembra 2032. da biste se kvalifikovali kao advokat prema trenutnim pravcima, sve dok su kursevi i dalje dostupni.

O školi

Pitanja